Conține, printre altele, o
descriere exhaustivă a materiilor prime, a importanței și utilizării drojdiei
de cultură pură, descrierea metodelor de filtrare și a filtrelor și o
prezentare exhaustivă a instalațiilor de distilare simple și cu dispozitiv de
rectificare (coloana), a procesului de rectificare, a pieselor coloanei și a
distilării cu și fără coloană.
Dacă vrei să
produci băuturi alcoolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le
comercializa, această carte îți va fi de un mare folos, datorită sfaturilor
practice pe care le vei găsi în ea.
„Pischl” este
cea mai completă și mai de succes carte despre producerea rachiului din
Austria. Conține, printre altele, o descriere exhaustivă a materiilor
prime, a importanței și utilizării drojdiei de cultură pură, descrierea
metodelor de filtrare și a filtrelor și o prezentare exhaustivă
a instalațiilor de distilare simple și cu dispozitiv de rectificare, a pieselor
coloanei și a distilării cu și fără coloană. Anexă scrisă de Peter Jager
prezintă decoctul, fermentația și distilarea rachiului din cereale.
|