Suntem la librărie! Comenzile plasate le expediem în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim. Transport GRATUIT la comenzile de peste 160 lei prin curier Cargus, curier DPD sau poșta română. Transport GRATUIT la comenzile de peste 240 lei prin EasyBox Sameday.
Chimia din farfurie este o sintagmă care din păcate a devenit un adevăr dureros în prezent. Substanțele chimice cu potențial nociv asupra sănătății omului au invadat la propriu alimentele, mai ales când avem de-a face cu produse alimentare foarte diversificate, ce provin din minunatul comerț intracomunitar.
Probleme de nocivitate în alimentele uzuale
10.009.50RON
(Stoc 0)
×
Anunță-mă când „Probleme de nocivitate în alimentele uzuale” e disponibil(ă)
• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea
Buna informare a consumatorului asupra riscurilor alimentare se face doar din surse științifice și avizate. Prezenta publicație se vrea a se constitui într-o sursă științifică și foarte obiectivă de informare a consumatorilor despre complexitatea problematicii riscurilor alimentare care pândesc la tot pasul.
Substanțele chimice nocive din alimente sunt o clasă extrem de mare de compuși despre care au fost publicate până în prezent puține informații de specialitate. Foarte important este faptul că nici un compus toxic sau netoxic nu a fost testat cum interacționează cu restul compușilor alimentari, chiar unele molecule nu au fost testate deloc asupra organismelor umane.
Astăzi se vorbește fără mari rețineri despre comercializarea cărnii de la animale donate, fără necesitatea etichetării. Organismele modificate genetic (OMG-urile) sunt invenții comerciale, care nu țin cont de legile universale ale naturii.
Trebuie să luptăm împotriva acestor amenințări. De aceea, informarea și prevenirea sunt instrumentele utile și necesare în acest sens.