Puterea miraculoasă a minții tale, vol. 3

Autor:
Autor: Joseph Murphy
Editura:
Editura:
Deceneu

Puterea credinței

O colecție fără precedent a lucrărilor profund transformatoare ale lui Joseph Murphy, autorul faimoasei cărți Puterea extraordinară a subconștientului tău. Aparținând perioadei de apogeu a carierei lui Murphy, lucrările Puterea credinței, Să ne bucurăm de belșug și prosperitate, Semnificația reîncarnării, Elimină teama din viața ta și Puterea vindecătoare a iubirii sunt doar câteva titluri ce fac parte din această antologie inegalabilă, ce cuprinde peste 20 de cărți și broșuri.
Detalii:

O colecție fără precedent a lucrărilor profund transformatoare ale lui Joseph Murphy, autorul faimoasei cărți Puterea extraordinară a subconștientului tău. Aparținând perioadei de apogeu a carierei lui Murphy, lucrările Puterea credinței, Să ne bucurăm de belșug și prosperitate, Semnificația reîncarnării, Elimină teama din viața ta și Puterea vindecătoare a iubirii sunt doar câteva titluri ce fac parte din această antologie inegalabilă, ce cuprinde peste 20 de cărți și broșuri.

Adevărate izvoare de cunoaștere, scrise într-un limbaj ușor accesibil oricărei categorii de cititori, cărțile lui Murphy sunt o lectură încântătoare și inspiratoare pentru toți aceia care doresc să-și îmbunătățească viața prin cunoașterea de sine.

Cuprins:

Cartea 1 5
Cum să devenim prosperi (1955)

Cartea 2 33
Puterea credinței (1955)

Cartea 3 59
Călătorind cu Dumnezeu (1956)

Cartea 4 105
Rugăciunea este răspunsul – Semnificația profundă a Sfintelor Taine (1956)

Cartea 5 167
Pacea se află în voi înșivă – Semnificația profundă a Evangheliei după Ioan (1956)

Cartea 6 259
Comuniunea în tăcere cu Dumnezeu (1958)

Fragment:

Când soarele va răsări dimineață, răspunsul meu va fi înviat și îl voi percepe imediat. Știu că răsăritul apare întotdeauna". Și apoi mergeți la culcare.
Nu vă agitați, nu vă măcinați și nu vă frământați cu privire la problemă. Noaptea este cel mai bun sfetnic. Adormiți cu gândul la soluția adecvată. Intelectul dumneavoastră nu vă poate rezolva toate problemele. Rugați-vă pentru Lumina care urmează să vină. Amintiți-vă că zorii apar întotdeauna și că atunci toate umbrele vor dispărea. Faceți ca somnul din fiecare noapte să fie o fericită mulțumire.
Sunteți o victimă a circumstanțelor doar atunci când credeți că este așa. însă puteți să vă ridicați și să depășiți orice împrejurare sau condiție. Veți avea experiențe cu totul diferite atunci când veți privi de pe stânca Adevărului spiritual, cu credință și fermitate în scopurile și aspirațiile voastre cele mai profunde.
În magazinele mari, sunt angajate persoane care se ocupă cu paza și supravegherea locului, pentru a împiedica oamenii să fure; în fiecare zi sunt prinși tot felul de oameni care încearcă să obțină ceva gratis. Asemenea oameni trăiesc în stări de lipsuri și limitări și se fură pe ei înșiși, atrăgând în același timp tot felul de pierderi în viața lor. Lor le lipsește credința în Dumnezeu și înțelegerea adevărată despre cum funcționează mintea. Dacă s-ar ruga pentru pace profundă, exprimare divină și viață împlinitoare, ei și-ar găsi de lucru; prin sinceritate, integritate și perseverență pot dobândi o reputație bună pentru ei înșiși și pentru societate în general.
Iisus a spus: „Căci pe cei săraci îi aveți totdeauna cu voi, dar pe Mine nu Mă aveți întotdeauna". Stările sărace de conștiință sunt mereu cu noi în acest sens, deoarece, indiferent cât de multă bogăție aveți acum, există ceva pe care îl doriți din toată inima. Este posibil să fie o problemă de sănătate; sau poate că fiul sau fiica dumneavoastră are nevoie de îndrumare sau vă lipsește armonia în casă. În acel moment sunteți săraci.
Nu am putea ști ce înseamnă abundența, dacă nu am fi conștienți de lipsuri și nevoi. „Nu v-am ales Eu pe voi, cei doisprezece? Și totuși, unul dintre voi este diavol."
Fie că este vorba despre regele Angliei sau băiatul dintr-o mahala, cu toții suntem născuți în limitare și credința globală a umanității. Însă creștem cu ajutorul acestor limitări. Nu am putea descoperi niciodată puterea spirituală lăuntrică, dacă nu am întâmpina probleme și dificultăți; acestea sunt stările sărace care ne împing să căutăm soluția. Nu am putea ști ce este bucuria, dacă nu am vărsa lacrimi de tristețe. Trebuie să fim conștienți de sărăcie, pentru a căuta libertatea și eliberarea și pentru a ne înălța către abundența lui Dumnezeu.
Stările sărace, precum frica, ignoranța, grijile, lipsurile și durerea, nu sunt rele atunci când vă determină să căutați opusul lor.
Când intrați în necazuri și sunteți aruncați dintr-un loc în altul sau atunci când puneți întrebări negative sfâșietoare, precum: „De ce mi se întâmplă mie toate acestea?", „De ce pare că sunt mereu urmărit de ghinion?", atunci lumina va pătrunde în mintea voastră. Prin suferință, durere și nefericire veți descoperi adevărul care vă va elibera. „Dulci sunt obiceiurile potrivnice, ca broasca urâtă și veninoasă; dar iată, ea poartă o bijuterie prețioasă pe capul ei.”
Prin intermediul nemulțumirii suntem conduși către satisfacție. Toți cei care studiază legile vieții au fost nemulțumiți de ceva, au avut anumite probleme sau dificultăți pe care nu le-au putut rezolva; sau nu au fost satisfăcuți cu răspunsurile inventate de om la diferitele enigme ale vieții. Ei și-au aflat răspunsurile în Prezența divină din ființa lor – în perla cea mai aleasă, bijuteria cea mai de preț. în Biblie se spune: „Am căutat pe Domnul și m-a auzit, și din toate temerile mele m-a izbăvit". (Psalmi 34:4)
Atunci când vă realizați aspirația sau dorința profundă, veți fi mulțumiți doar pentru o scurtă perioadă de timp; apoi îndemnul de a vă expansiona va apărea din nou. Aceasta este Viața care caută să se exprime pe Sine prin dumneavoastră, pe niveluri tot mai superioare.
Când o dorință este împlinită, apare alta și tot așa mai departe, la infinit. Vă aflați aici pentru a crește. Viața înseamnă creștere, progres; ea nu este statică. Vă aflați aici pentru a merge din glorie în glorie; nu există sfârșit, căci nu există niciun capăt la Slava și Gloria lui Dumnezeu.
Suntem cu toții săraci, în sensul că mereu aspirăm să avem mai multă lumină, mai multă înțelepciune, fericire și o mai mare bucurie în viață. Dumnezeu este infinit și niciodată, în eternitate, nu puteți epuiza gloria, frumusețea și înțelepciunea dumneavoastră lăuntrică — atât de minunați sunteți.
În starea absolută toate lucrurile sunt încheiate, dar în lumea relativă trebuie să ne trezim acea glorie lăuntrică ce a fost a noastră înainte de întemeierea lumii. Indiferent cât de înțelepți sunteți, veți căuta și mai multă înțelepciune; prin urmare, în acest sens sunteți săraci. Indiferent cât de inteligenți sunteți în domeniul matematicii, fizicii sau al astronomiei, înțelegerea voastră este doar de suprafață; sunteți încă săraci. Călătoria continuă mereu, mai departe, tot mai sus, către Dumnezeu. Este un proces cu adevărat transformator, în care realizați că întreaga creație este deja încheiată.
Atunci când înțelegeți că Dumnezeu nu are nevoie să învețe, să crească, să se expansioneze sau să se desfășoare, începeți să vă treziți treptat din visul limitării și deveniți viu în Dumnezeu. Pe măsură ce vălurile fricii, ale ignoranței, ale credințelor umanității și ale hipnozei în masă cad de pe ochii voștri, veți începe să vedeți prin ochii lui Dumnezeu. Petele oarbe vor fi eliminate; atunci începeți să vedeți lumea așa cum a creat-o Dumnezeu, căci începeți să o vedeți prin ochii Săi. Atunci veți spune: „Iată, Împărăția Cerurilor este aproape!"
Hrăniți „săracii" din voi înșivă; îmbrăcați-vă aspirațiile benefice și dați-le formă prin credința în realitatea lor. Încredeți-vă în marele Creator lăuntric pentru a da formă ideilor și pentru a le obiectiva. Atunci cuvântul vostru (ideea, aspirația) va deveni carne (va lua formă). Atunci când vă este foame (stările sărace), căutați hrană. Când sunteți îngrijorați, căutați pacea. Când sunteți bolnavi, căutați sănătatea. Atunci când sunteți slabi, vă doriți putere. Dorința voastră de prosperitate este vocea lui Dumnezeu din voi care vă spune că abundența este a voastră. Prin urmare, stările sărace vă îndeamnă să creșteți, să vă expansionați, să vă dezvoltați, să dobândiți tot ceea ce aveți nevoie și să vă realizați dorințele.
O durere la umăr este o binecuvântare mascată, căci ea vă spune să acționați imediat. Dacă nu ar exista nicio durere și niciun indiciu că ar fi probleme, brațul dumneavoastră ar putea să vă cadă într-o zi pe stradă. Durerea pe care o simțiți este sistemul de alarmă a lui Dumnezeu, pentru ca voi să căutați Pacea și puterea Sa vindecătoare și să transformați întunericul în Lumină. Când vă este frig, faceți focul. Când vă este foame, mâncați. Când simțiți că vă lipsește ceva, intrați mental în starea de bunăstare și belșug. Imaginați-vă finalul plin de succes și bucurați-vă de el. Dacă ați reușit să vizualizați finalul și l-ați simțit ca fiind profund adevărat, ați mijlocit calea de realizare a lui.
Atunci când vă este frică și vă îngrijorați, hrăniți-vă mintea cu marile adevăruri ale lui Dumnezeu, care au trecut testul timpului și durează în eternitate. Puteți să atingeți o stare profundă de pace meditând asupra cuvintelor minunate din Psalmi. De exemplu: „Domnul este Păstorul meu și nimic nu-mi va lipsi". „Domnul este lumina și mântuirea mea, de cine mă voi teme?" „Domnul este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi." El este Dumnezeul meu în care mă încred." „Cu spatele te va umbri pe tine și sub aripile Lui vei nădăjdui." „Una cu Dumnezeu înseamnă majoritatea." „Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră?" „Pot totul în Hristos care mă întărește."
Lăsați ca vibrațiile vindecătoare ale acestor adevăruri spirituale înălțătoare să vă inunde mintea și inima. Prin acest proces simplu și minunat veți alunga din minte toate temerile, toate îndoielile și toate grijile.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 31.50 RON
Discount
Discount 20 %
Preț final
Preț final 25.20 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-9466-61-5
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 288
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 16,5 x 23
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-9466-61-5
Traducerea
Traducerea Adriana Enache
Greutate
Greutate 0.35 kg.
Publicat online
2021-05-24
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș