Vindecarea ficatului (Medium Medical)

Autor:
Editura:
Editura:
Litera

Tratamente pentru eczemă, psoriazis, diabet, infecții streptococice, acnee, gută, balonare, calculi biliari, stres suprarenal, oboseală, steatoză hepatică, probleme de greutate, SIBO și boli autoimune

Descoperă puterea ficatului tău - și puterea de a-l îngriji - și transformă-ți viața așa cum nu ți-ai imaginat niciodată că se poate.
Vindecarea ficatului (Medium Medical): Tratamente pentru eczemă, psoriazis, diabet, infecții streptococice, acnee, gută, balonare, calculi biliari, stres suprarenal, oboseală, steatoză hepatică, probleme de greutate, SIBO și boli autoimune

99.90 67.94 RON (Stoc 0)

Detalii:

Ce-ar fi dacă ai putea să te concentrezi asupra unui singur aspect al stării tale de bine și, totodată, să le transformi pe celelalte și să previi problemele medicale ce te pândesc?
Încă nu știm câte simptome, afecțiuni și boli sunt cauzate de un ficat suprasolicitat. Nu e vorba doar despre cancer hepatic, ciroză sau hepatită. Aproape orice provocare - de la probleme agasante de medicină generală, luare în greutate, tensiune arterială mărită până la probleme cardiace, confuzie, boli ale pielii și boli autoimune sau cronice - are la bază un ficat suprasolicitat și se poate îmbunătăți sau chiar vindeca dacă valorifici forța acestui organ umil.
Medium medical: Vindecarea ficatului îți oferă răspunsurile pe care trebuia să le ai de la început. Prin compasiunea sa, Anthony William, medium medical, oferă informații fără precedent despre funcții nedescoperite ale ficatului nostru salvator, arată ce se află în spatele multor probleme de sănătate care ne țin pe loc și ne îndrumă cum să trăim cea mai bună versiune a vieții noastre. Află ce înseamnă să-ți salvezi ficatul: să fii mai echilibrat, mai calm, mai fericit și capabil să te adaptezi schimbărilor. învață cum să dormi bine, să îți echilibrezi glicemia, să îți reduci tensiunea arterială, să arăți și să te simți mai tânăr. Un ficat sănătos este cel mai important aliat în reducerea stresului și încetinirea îmbătrânirii, ne protejează de amenințările lumii - dacă îi oferim sprijinul adecvat.

Cuprins:
Cuvânt înainte ix

O însemnare pentru tine xiii

PARTEA I: Adevărata chemare a ficatului tău - mediator miraculos

Capitolul 1: Ce face ficatul pentru tine 3
Capitolul 2: Ficatul adaptogen: Procesarea grăsimii și protejarea pancreasului 11
Capitolul 3: Ficatul dătător de viață: Stocarea glucozei și a glicogenului 19
Capitolul 4: Ficatul medicinal: Stocarea vitaminelor și a mineralelor 25
Capitolul 5: Ficatul protector: Dezarmarea și reținerea materialelor nocive 29
Capitolul 6: Ficatul purificator: Monitorizarea și filtrarea sângelui 33
Capitolul 7: Ficatul eroic: Sistemul imunitar al ficatului 39

PARTEA A II-A: Furtuna nevăzută - Ce se întâmplă în interiorul ficatului

Capitolul 8: Ficatul lent 47
Capitolul 9: Testarea pe ghicite a enzimelor hepatice 55
Capitolul 10: Sindromul sângelui murdar 63
Capitolul 11: Steatoza hepatică 75
Capitolul 12: Luarea în greutate 81
Capitolul 13: Foamea misterioasă 87
Capitolul 14: Îmbătrânirea 93

PARTEA A III-A: Chemarea la luptă - Mai multe simptome și afecțiuni explicate

Capitolul 15: Diabet și dezechilibru al zahărului în sânge 101
Capitolul 16: Hipertensiune misterioasă 113
Capitolul 17: Colesterol ridicat misterios 117
Capitolul 18: Palpitații misterioase 121
Capitolul 19: Probleme ale glandelor suprarenale 127
Capitolul 20: Sensibilități chimice și alimentare 135
Capitolul 21: Probleme de metilare 141
Capitolul 22: Eczeme și psoriazis 147
Capitolul 23: Acnee 155
Capitolul 24: Supraaglomerare bacteriană a intestinului subțire (SIBO) 161
Capitolul 25: Balonare, constipație și sindrom de colon iritabil (IBS) 171
Capitolul 26: Confuzie mentală 175
Capitolul 27: Ficatul emoțional: schimbări de dispoziție și tulburarea afectivă sezonieră (SAD).... 179
Capitolul 28: PANDAS, icter și ficat infantil 187
Capitolul 29: Boli autoimune ale ficatului și hepatită 193
Capitolul 30: Ciroză și țesut hepatic necrozat 199
Capitolul 31: Cancer hepatic 203
Capitolul 32: Stări de rău provocate de vezica biliară 209

PARTEA A IV-A: Salvarea ficatului - Cum să îți îngrijești ficatul și să îți transformi viața

Capitolul 33: Pace în corpul tău 221
Capitolul 34: Miturile ficatului, demontate 225
Capitolul 35: Moda dietelor bogate în grăsimi 247
Capitolul 36: Substanțe nocive pentru ficat 259
Capitolul 37: Alimente, plante și suplimente puternice pentru ficatul tău 283
Capitolul 38: Salvarea ficatului 3:6:9 331
Capitolul 39: Rețete pentru salvarea ficatului 355
Capitolul 40: Meditații pentru salvarea ficatului 425
Capitolul 41: Furtuna va trece: Pacea fie cu tine 435

Indice 443
Mulțumiri 455
Despre autor 459

Fragment:
Și asta în condițiile în care chirurgul nu cunoaște decât o parte infimă din ceea ce face, de fapt, ficatul.

Acum vei ajunge să vezi ficatul într-o lumină cu totul nouă, să simți considerația acelui chirurg pentru ficat și să înveți multe alte lucruri. De aceea am scris această carte: ca să vezi în interiorul corpului și să faci cunoștință cu cel mai prețios aliat al tău, cel care a fost alături de tine tot timpul, cel care lucrează mai mult decât oricine. Ca să fim uimiți de miracolele naturii nu trebuie să ajungem în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei; e suficient să privim înăuntrul nostru.

FICATUL ÎN PERICOL

Dar dacă ești prea ocupat să examinezi miracolele doar de dragul miracolelor? În fața provocărilor cotidiene, când avem o mulțime de treburi presante de făcut, ce mai contează că ficatul reprezintă o manifestare strălucită a inteligenței corpului uman? De ce să ne pese atâta de ficat? Avem deja atât de multe motive de îngrijorare. Trebuie să avem grijă ca familiile noastre să fie sănătoase și în siguranță, să dăm randament la serviciu, să ne păstrăm în formă, să evităm epidemia de obezitate, epidemia de depresie, bolile de inimă, îmbătrânirea prematură, să trăim cu o boală cronică, să moștenim o planetă poluată, să asistăm la extincția atâtor specii de animale, să înfruntăm un viitor incert... și lista poate continua la nesfârșit. Pe acest fundal încărcat ne trebuie suficientă energie să răzbim până la sfârșitul zilei. Așa că de ce să mai adăugăm ceva pe listă? De ce să ne împovărăm cu o preocupare suplimentară - dintre toate lucrurile, tocmai ficatul - când auzim constant că ar trebui să nu ne mai stresăm, să simplificăm, să învățăm arta de a spune nu lucrurilor de care nu avem nevoie?
De ce? Deoarece ficatul nostru are probleme și trebuie să avem mai bine grijă de el. Deoarece descoperirea puterii ficatului tău - și puterea de a-l îngriji - schimbă totul. Deoarece ce-ar fi dacă ar exista un aspect al stării tale de bine pe care te-ai putea concentra și care te-ar ajuta în toate celelalte domenii ale vieții - și în plus ar avea grijă de problemele de sănătate emergente, despre care nici măcar nu știi că le ai? Fie și numai pentru că am înțelege câte simptome, afecțiuni și boli își au rădăcina în ficat - și nu mă refer doar la cancer, ciroză sau hepatită -, acesta s-ar afla în centrul atenției lumii medicale.
Vindecarea ficatului se referă și la inima ta, la creier, la sistemul imunitar, la piele și la sistemul digestiv. Se referă la a dormi bine, la echilibrarea nivelului de zahăr în sânge, la scăderea presiunii sangvine, la pierderea în greutate, la a părea și a te simți tânăr. Se referă la a avea mintea limpede, la a fi mai împăcat, mai fericit, la a fi capabil să te adaptezi mai bine acestor vremuri în permanentă schimbare. Să spui da susținerii ficatului reprezintă cea mai eficientă acțiune de pe lista ta de priorități. Un ficat sănătos este supremul element destresant, supremul aliat în lupta contra îmbătrânirii, supremul păzitor împotriva unei lumi amenințătoare. El este elementul-cheie al bunăstării mentale, emoționale, fizice și spirituale. Să-ți îndrepți atenția către ficat nu reprezintă proverbialul pai care i-a rupt spinarea cămilei, ci mâna salvatoare care a ușurat povara cămilei și i-a salvat viața.
Când oamenii caută iluminarea, se concentrează asupra creierului și a celui de-al treilea ochi, încercând să atingă un nivel superior de conștiință reducând la tăcere conștientul sau să facă vizibil viitorul prin intermediul gândurilor. În cadrul acestui proces, ficatul este total ignorat. Dar în același timp putem dobândi, datorită ficatului nostru, un nivel mai ridicat de iluminare decât ai putea crede.
Cu toată concentrarea asupra sănătății planetei, nu putem scăpa din vedere propriile climate. Fiecare are o planetă pentru care trebuie să-și facă griji: propriul corp. Toată viața ta l-ai purtat după tine. Și așa cum știm că delicatul echilibru al planetei înseamnă că o verigă slăbită poate amenința integritatea întregului, la fel de mult contează să avem grijă de noi. Viețuitoare precum acele maiestuoase balene sunt importante? Ne pasă dacă ele vor dispărea? Desigur, speciile pe cale de dispariție contează și merită să fie protejate. Dar la fel de mult merită protejat și ficatul nostru suprasolicitat, împovărat până peste puteri, epuizat, stresat, amenințat. Nimeni nu vrea o lume cu oceane toxice și cu specii luptându-se să supraviețuiască în mijlocul poluării. Si nimeni nu vrea un corp cu sânge toxic și un ficat care se luptă din răsputeri să-și îndeplinească numeroasele sarcini care te mențin sănătos.
Și totuși iată-ne aici, într-un moment al istoriei în care ficatul este periclitat. Propriul nostru mediu este îmbâcsit cu toxinele la care suntem expuși în viața de fiecare zi - de fapt corpurile noastre sunt într-o stare mai proastă decât planeta noastră - și ficatul poartă răspunderea dificilei sarcini de purificare. Imaginează-ți ficatul ca o balenă și sângele tău ca un ocean. Dacă oceanul se îngroașă din cauza poluanților - gândește-te ia antibiotice, alte medicamente, pesticide, fungicide, produse de curățare, solvenți, plastic, deshidratare cronică, materie reziduală virală și bacteriană, grăsime reziduală din alimentele neproductive și multe altele -, acelei balene îi va fi mult mai greu să se hrănească. Fără să apuce să ia nici măcar o pauză, balena se poate îmbolnăvi. Va ajunge să-i fie greu chiar să se înalțe la suprafața oceanului, ca să respire.
Oamenii au probleme cu ficatul. Azi este mai frecvent să ai un ficat compromis decât unul sănătos. Dacă aș merge într-o mulțime de 1000 de oameni, 900 ar avea afecțiuni hepatice - și aproape nici unul nu va ști că este bolnav. Și asta fiindcă, după cum am menționat, ficatul este mai important decât își dau seama oamenii. Știința medicală a dedicat relativ puține cercetări ficatului, cu excepția domeniului transplantului hepatic, deci nu a predat studenților cât de legat este ficatul de starea precară a sănătății la nivel mondial. Comunitatea medicală nu a fost încă informată cu privire la tot ce face ficatul, la cât de multe afecțiuni, tulburări, boli, simptome ale vremurilor noastre reprezintă, de fapt, simptome cauzate de probleme hepatice, la ce anume îi este necesar ficatului pentru a fi sănătos, deci ea nu poate transmite mai departe aceste cunoștințe cruciale. Ficatul rămâne o necunoscută îndepărtată, precum Marea Pată de Gunoi din Pacific înainte să fi fost descoperită. (Și chiar și această descoperire rămâne un mister, câtă vreme nu știm cu adevărat ce zace în centrul său tulbure și ostil vieții.) Fără să ne dăm seama, ne forțăm ficatul până la limita lui absolută de rezistență.
Dacă vrem să schimbăm ceva pe acest Pământ, trebuie să fim capabili să funcționăm. Simptomele bolilor ne limitează. Confuzia mentală, oboseala, luarea în greutate, tulburările afective sezoniere (SAD), iritabilitatea, hipertensiunea arterială, nivelul ridicat de colesterol, anxietatea, acneea, balonarea și constipația sunt experiențe atât de frecvente încât nici măcar nu te mai gândești la ele ca la niște simptome ale unei alte cauze fundamentale - și totuși ele sunt adesea semnale date de ficatul care cere ajutor. Dacă nu știm cum să le oprim, ele ne dau înapoi, ne modifică viziunea asupra vieții și degenerează în situații mult mai periculoase. Problemele ficatului pot fi ca un dinte găunos, care continuă să fie ignorat până când provoacă o infecție profundă în maxilar.

Preț
Preț 99.90 RON
Discount
Discount 32 %
Preț final
Preț final 67.94 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-33-6258-3
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 480
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 19 x 23
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-33-6258-3
Traducerea
Traducerea Gabriel Tudor
Greutate
Greutate 0.985 kg.
Publicat online
2020-08-01
Afișat de
22559 ori
Apreciere
5 / 5 (7)
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș