Tarotul pe înțelesul tuturor

Autor:
Autor: Kim Arnold
Editura:
Editura:
Prestige

Învață cum să citești și să interpretezi cărțile

În această carte, Kim Arnold, expertă în Tarot, îi învață pe cititori cum să descifreze semnificația ascunsă a cărților ele Tarot și să primească răspunsuri la cele mai apăsătoare nelămuriri din viața lor.
Detalii:

Tarotul este una dintre cele mai populare metode de ghicit din lume. Acesta poate oferi informații, claritate și îndrumare în toate aspectele vieții unei persoane, inclusiv relații, carieră, finanțe, călătorii și sănătate. În această carte, Kim Arnold, expertă în Tarot, îi învață pe cititori cum să descifreze semnificația ascunsă a cărților ele Tarot și să primească răspunsuri la cele mai apăsătoare nelămuriri din viața lor. Ideal pentru cei care sunt pasionați de divinație, această carte te va învăța: • semnificația fiecărei cărți din pachetul clasic Rider Waite; • diferitele moduri de a lucra cu cărțile pentru a primi răspunsuri rapide sau detaliate la o întrebare; • cum sa corelezi semnificațiile cărților și să interpretezi intuitiv în timpul unei citiri; • cum să-ți aplici cunoștințele pe alte tipuri de pachete și să îl alegi pe cel potrivit ție; • cum să citești corect altora.

O carte neprețuită – tot ceea ce ai nevoie pentru a citi cărțile de ia zero sau pentru a-ți aprofunda cunoștințele de Tarot. De la etalări până la semnificațiile cărților, de la ponturi profesionale până la studii de caz, inovatoarea în Tarot Kim Arnold îți arată cum.

Cuprins:

Introducere: Alegerea pachetului ... 11
Regulile de bază ale Taratului ... 13 Citește pentru tine, pentru rude și pentru prieteni ... 14 Cine este interogatorul? ... 15
Protecție parapsihologică ... 16
Responsabilitate ... 16
Tarot - unde a început totul ... 17

PARTEA I: ARCANA MAJORÃ

Capitolul 1: Cărțile Arcanei Majore ... 23
Înțelegerea cărților „fricii" ... 24 0 Nebunul ... 27
1 Magicianul ... 30
II Marea Preoteasă ... 33
III Împărăteasa ... 36
IV Împăratul ... 39
V Hierofantul ... 42
VI Îndrăgostiții ... 45
VII Faetonul ... 48
VIII Puterea ... 51
IX Pustnicul ... 54
X Roata Destinului ... 57
XI Dreptatea ... 60
XII Spânzuratul ... 63
XIII Moartea ... 66
XIV Cumpătarea ... 69
XV Diavolul ... 72
XVI Turnul ... 75
XVII Steaua ... 78
XVIII Luna ... 81
XIX Soarele ... 84
XX Judecata ... 87
XXI Lumea ... 90

Capitolul 2: Folosirea Arcanei Majore ... 93
Amestecarea ... 93
Semnificații răsturnate în Tarot ... 95 Cum să pui o întrebare folosind o singură carte ... 96 Citiri cu trei cărți ... 101

Capitolul 3: Ce carte din Arcana Majoră te reprezintă? ... 107
Cum să Îți calculezi cartea de Tarot a nașterii ... 108 Cum să îți calculezi cartea anului ... 115 Formule utile ale cărților ... 116
Meditația Roții Destinului ... 118

PARTEA A II-A: ARCANA MINORÃ

Capitolul 4: Cărțile Arcanei Minore ... 123
Suita de pentagrame (pământ) ... 126 Suita de spade (aer) ... 146
Suita de bâte (foc) ... 166
Suita de cupe (apă) ... 186

Capitolul 5: Citirea cărților și interpretări intuitive ... 207
Nouă de pentagramă ... 208
Șapte de bâtă ... 208
Trei de spadă ... 209
Nouă de cupă ... 209
Mai multe despre interpretarea cărților ... 210 Arcana Minoră dintr-o privire ... 211

Capitolul 6: Cărțile de Curte ... 213
Valeți ... 214
Cavaleri ... 214
Regine ... 214
Regi ... 215
Cărțile de curte dintr-o privire ... 248

PARTEA A III-A: PUNÂND TOTUL CAP LA CAP

Capitolul 7: Citiri și etalări ... 251
Amestecarea cărților ... 251
Așezarea cărților ... 252
Corelarea cărților ... 252
Ce înseamnă atunci când o suită
domină citirea? ... 253
Ordinea citirii cărților ... 254
La ce îți poate folosi Tarotul? ... 254 Meditația cu Tarot ... 255
Etalări din trei cărți de Tarot pentru dezvoltarea personală ... 256
Etalări din patru cărți ... 257
Etalări din șapte cărți ... 258
Etalări din zece cărți - Crucea Celtică ... 259 Citire pentru ghidare spirituală ... 262

Capitolul 8: Citiri parapsihologice cu Tarot ... 265
Protecție ... 267
Cum să pui o întrebare ... 268
Cărți „zburătoare" ... 270
Cartea „umbrei" ... 271
Folosirea unui pachet Oracol pentru complementarea unei citiri de Tarot ... 272
Creează-ți propria etalare ... 273

Capitolul 9: Folosirea unui semnificator ... 275

Concluzii: Rezumat ... 277
Resurse ... 279
Despre autoare ... 280

Fragment:

Așezarea cărților

Dacă ți s-a mai citit în cărți de Tarot în trecut, poate ai observat că nu există doi interpretatori care să așeze sau să interpreteze cărțile la fel. Unii interpretatori așază cărțile cu fața în jos, iar alții, cu fața în sus. Sinceră să fiu, asta este o alegere strict personală. Eu prefer să așez cărțile cu fața în sus și, pe măsură ce poziționez fiecare carte, să interpretez deja semnificațiile lor în minte și să corelez cărțile, înainte de a începe să verbalizez citirea. Uneori, o carte îmi vorbește mai mult decât altele, iar eu știu că pe energia acelei cărți trebuie să mă concentrez. Alt factor important atunci când etalezi cărțile este poziția fiecăreia dintre ele. Pentru început, îți voi arăta etalări simple, în care citim de la stânga la dreapta, dar chiar și atunci când folosești această tehnică este totuși posibil să fii atras de o anumită carte poziționată mai târziu în etalare, la aminte la aceste sfaturi, întrucât ele te vor ghida.

Corelarea cărților

În calitate de începător, cea mai dificilă parte a citirii cărților este corelarea lor. Poate că știi semnificațiile fiecăreia în parte, dar cum se îmbină ele una cu alta? O modalitate foarte bună de a exersa interpretatul cărților și corelarea acestora este să așezi cinci sau șase cărți cu fața în jos. Întoarce prima carte și oferă o interpretare rapidă, apoi treci la următoarea carte și tot așa. Cheia aici este viteza - te poți întoarce și poți adăuga mai multe straturi citirii, dar când oferi intuitiv o interpretare unei cărți și treci mai departe, creierul tău nu va avea timp să îți permită să pui la îndoială intuiția ta.
Tarotul te poate ghida în absolut orice privință, așa că păstrează mereu în minte întrebarea adresată. Nu poate fi niciodată vorba de o situație în care cărțile nu se leagă între ele, chiar dacă par să se afle în cea mai bizară combinație. într-o citire, unele cărți au un impact mai mare decât altele, iar acestea ar putea să nu facă parte din Arcana Majoră. Încearcă să nu gândești prea mult, lasă-ți pur și simplu intuiția să își urmeze cursul. Dacă permiți logicii să îți consume gândurile, citirea va fi dificil de interpretat. Uneori, va fi de ajuns să ții o carte în mână pentru câteva secunde pentru a te conecta la ea, apoi intuiția ta va fi pusă în mișcare. La fel ca și în cazul multor situații în viață, cu cât ai mai multă încredere în instinctele tale și exersezi, cu atât citirea Tarotului va deveni mai ușoară.

XVII Steaua

Cuvinte-cheie: speranță, inspirație, oportunitate
Imagine: O femeie dezbrăcată toarnă apă vindecătoare din două recipiente, unul într-un iaz, iar celălalt pe pământ. Deasupra capului său, se află șapte stele albe, reprezentând cele șapte chakre și nevoia de echilibru.
Ea varsă în mod simbolic vechiul său mod de viață și așteaptă să apară noi oportunități. Este timpul să dai drumul vechiului bagaj emoțional și să îmbrățișezi o nouă zi. Dacă ai trecut recent printr-o perioadă dificilă, lucrurile sunt pe cale să devină mult mai bune. Procesul de vindecare este în plină desfășurare, iar tu vei vedea că energia ta va crește, iar perspectiva va fi una mai optimistă. Există o energie blândă în jurul acestei cărți. Nimic nu este pe grabă, întrucât viața ta curge, în sfârșit, în voia sorții. Lucrurile se vor schimba curând în bine. Aceasta este o perioadă a vieții tale plină de inspirație și noi idei sunt pe cale să devină realitate. Relațiile tale sunt în echilibrate și ești înconjurat de un aer care sugerează că acum este momentul să primești bogății din partea universului. Această carte poate de asemenea simboliza o perioadă creativă din viața ta; aptitudini ascunse vor începe să iasă la suprafață și vei realiza că îți ești mai îndeajuns decât crezi. Adesea, sub această influență devenim mai conștienți de spiritualitatea noastră. Când vei învăța să te încrezi în vocea ta interioară, te vei simți mult mai conectat cu simțurile tale, întrucât intuiția și aptitudinile parapsihologice vor deveni mai evidente. Ești un vindecător natural, poți să încerci să studiezi terapia alternativă sau să te alături unui grup spiritual. Ești mai puțin preocupat de lumea materială și de orice probleme ai putea întâmpina în ea. Este posibil să te simți generos cu timpul sau chiar cu banii tăi, reechilibrând balanța cu cineva care te-a ajutat în trecut; te afli acum într-o poziție de unde îi poți întoarce favorul.

Nouă de Spadă

Cuvinte-cheie: îngrijorare, nopți nedormite, vină
Imagine: Silueta unei persoane (femeie sau bărbat) stă ridicată în pat, cu capul în mâini, consumată de grijă și de disperare. Nouă spade se găsesc ferm poziționate pe fundal; pătura este acoperită cu simboluri astrologice.
Uneori, viața poate fi copleșitoare, iar gânduri întunecate ne pot consuma în orice moment. Mă refer adesea la această carte, ca și cartea orei 3 dimineața. Săbiile reprezintă preocuparea excesivă, iar Nouă de Spadă este probabil cel mai sugestiv indicator al acestui lucru. Este posibil să te concentrezi mai mult pe lucrurile negative, în loc să cauți soluțiile pozitive. Poate că ești atât de cuprins de disperare, că nu poți vedea lumina de la capătul tunelului. Prea multe gânduri și prea puțină acțiune; nu e de mirare că nu poți dormi.
Este posibil să existe o senzație de prea multă vină care te consumă în această carte, dar, orice s-a întâmplat în trecut, la acel moment, ai acționat cum ai considerat că era mai bine pentru tine. Nu există loc în viața noastră pentru vină, tot ce e făcut, e bun făcut. Așa că mergi mai departe! Poate că te vei simți trist, poate chiar vei avea niște stări depresive la un moment dat, dar totul va trece. Toată lumea are de-a face, din când în când, cu un moment de Nouă de Spadă, dar ne folosim de aceste momente pentru a învăța și a ne dezvolta.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 45.00 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 40.50 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9651-96-4
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 280
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9651-96-4
Greutate
Greutate 0,320 kg.
Publicat online
2021-09-30
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș