Indicativ Poarta Stelară

Editura:
Editura:
Darclée

Este un experiment în care te naști înzestrat cu anumite caracteristici, dar nu-ți aduci aminte absolut nimic din ceea ce ești, de fapt. Poți doar simți în suflet dacă este corect sau greșit felul în care procedezi, apoi, pe măsură ce îmbătrânești, experimentând și învățând, ți se vor dezarhiva din conștiință informațiile care-ți vor confirma concluziile la care ai ajuns cu ajutorul experiențelor tale de viață.
Detalii:

Fiecare om care se naște pe Pământ este parte a unei conștiințe superioare sau este un spirit nou-apărut, trimis la școală pentru a învăța. Pământul este o școală primară care funcționează după anumite principii, din perspectiva învățămintelor de însușit. Am explicat cu altă ocazie principiile ordinii în haos. Pentru moment subliniem doar faptul că Pământul reprezintă școala în care majoritatea spiritelor sunt trimise să evolueze, ele neconștientizând cine sunt. Este un experiment în care te naști înzestrat cu anumite caracteristici, dar nu-ți aduci aminte absolut nimic din ceea ce ești, de fapt. Poți doar simți în suflet dacă este corect sau greșit felul în care procedezi, apoi, pe măsură ce îmbătrânești, experimentând și învățând, ți se vor dezarhiva din conștiință informațiile care-ți vor confirma concluziile la care ai ajuns cu ajutorul experiențelor tale de viață. În conștiință sunt arhivate legile Universului și regulile de comportament pe care ai ocazia să le verifici, experimentându-le pe propria-ți piele. Acest proces cu dublă verificare, prin experiențele proprii, învățătură, educație plus revizuirea cu arhiva legilor universale aflată în conștiința ta, te va obișnui să deprinzi un grad sporit de asimilare a învățămintelor universale. Este un proces de învățare și de adăugare de cunoaștere pe care noi îl numim însușire prin aprobare. Acest proces este obligatoriu în dezvoltarea unui spirit deoarece, exact ca un copil, el nu vă asculta decât după ce va testa ceea ce i s-a spus și abia după aceea va ajunge singur la concluzia că de fapt este recomandabil să preia învățăminte alternative verificate de înaintași. În urma procesului de însușire cu dublă verificare, prin experimentarea validată cu conștiința, rezultă cizelarea unui spirit, respectiv deprinderea învățămintelor de bază, primare, pe care el va trebui să și le însușească. În acest fel simplu, avem ocazia să vă creștem ca pe niște entități care, atunci când pleacă de pe Pământ, îl părăsesc cu o experiență vitală pentru dezvoltarea lor ulterioară. Așadar, marea masă a celor aflați pe planetă o putem împărți în: spirite noi și spirite desprinse din conștiințe evoluate. Ambele categorii au aceleași șanse să se cizeleze și să se desăvârșească în timpul existenței lor temporare, trăindu-și viața pe Pământ.

Cuprins:

Pseudoprefață. Interviu ... 7

PARTEA ÎNTÂI
Indicativ „Poarta stelară"

Parola M.I.C.M. Indicativ „Poarta stelară" ... 17
Zâna cea bună ... 32
Dansând în coltul... sicriului ... 36 Atenție! Acces interzis! ... 50
Aventura colecțiilor. Filatelistii ... 57 Cocoșul lui Satan sau Poveste de pe strada Plopului ... 64 Spaima unei povești ... 70
Inima de cristal ... 75
O scară spre lumea de apoi ... 80
Fur Elise ... 85
Dublul eteric ... 90
Enigma Iuri Gagarin ... 96
Mesagerul cosmic ... 120
The „Greys"made of Bistrița ... 123

PARTEA A DOUA
Dosarele imposibilului

Dosarele imposibilului ... 129 Cu moartea să nu glumești nicicând! ... 136 Dispariția Regimentului 14 Norfolk (Ipoteza extraterestră) ... 140
Fantomele hotărăsc soarta bătăliilor ... 155 Cazul OZN de la Voronej (Dosar de presă) ... 161 Savanta și ocultismul (File de jurnal) ... 167 Misterele din zona Bușteni-Sinaia ... 171 Nostradamus „made in România" ... 177

PARTEA A TREIA
Dosar Strict Secret

Multe semne de întrebare, puține răspunsuri ... 183

PARTEA A PATRA
Academia siderală

Academia siderală ... 257

ANEXE
Anexa 1: Mesaje astrale ... 295
Anexa 2: Hiperboloidul rusesc ... 355 Anexa 3: Spionii extrasenzoriali ... 358

Fragment:

Se spune că, înainte cu câteva zile de misiune, grupului de cosmonauți din care trebuia ales primul om care avea să iasă în spațiul extraterestru la bordul unei nave cosmice i s-a dat în secret un medicament care i-ar fi produs oricui, pe moment, o stare de rău. Din dorința de a pleca în Cosmos, cu excepția lui Gagarin, toți cosmonauții au spus că se simt bine, numai Gagarin recunoscând că avea probleme digestive.
Spre surprinderea tuturor, cel ales a fost Iuri Gagarin, care a recunoscut sincer efectele medicamentului și a fost dat exemplu de onestitate și loialitate...

Plină de mister rămâne moartea lui prematură în acea catastrofă aeriană, la manșa avionului MIG-15 D.C./dublă comandă, care mai ridică si azi semne foarte mari de întrebare. În 27 martie 1968, Gagarin s-a prăbușit împreună cu copilotul Vladimir Serioghin. Una din legende spune că ar fi fost ucis de KGB din ordinul lui Leonid Brejnev, Președintele Sovietului Suprem al Uniunii Sovietice din acea perioadă, pe care l-ar fi jignit cu prilejul unei recepții la Kremlin, aruncându-i un pahar de șampanie în față după o discuție dură referitoare la condițiile de viată și antrenament ale cosmonauților sovietici.
De asemenea, se spune că Brejnev era supărat că, deși el era mareșal al URSS, era eclipsat de personalitatea lui Gagarin atât în structurile militare interne, cât și în relațiile internaționale. Gagarin era foarte bun prieten cu importante personalități internaționale, printre care regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii sau Fidel Castro, președintele Republicii Cuba.
Se mai spunea că, în ultimii doi ani de viață, Gagarin bea foarte mult, iar când se afla sub influența alcoolului nu mai respecta ierarhiile militare și politice, certându-se cu toată „lumea bună" de la Moscova.
În decursul timpului, pe seama lui Gagarin s-au țesut multe legende, primele apărând după zborul în Cosmos, considerat o adevărată enigmă de tip „Dosarele X".
Iată câteva povești din cultura Teoriei Conspirației ce au circulat pe seama primului pământean cetățean cosmic: Iuri Gagarin.

„Pe acest om l-a cunoscut întreaga lume. Exact cu trei decenii în urmă, în jurul planetei natale a zburat primul cosmonaut din istoria ei, Iuri Gagarin", scria ziarul ungar Nepszava în 1990, citat de agenția TASS. „Însă atunci s-au născut și primele îndoieli despre succesul misiunii sale."
Potrivit uneia dintre ele, Gagarin a fost totuși în Cosmos, însă a decedat în timpul aterizării. O altă versiune arată că Gagarin s-a catapultat și și-a pierdut viața în timpul aterizării. Alți „cercetători" ai istoriei cuceririi spațiului cosmic afirmă că, după zbor, Iuri a urmat un tratament psihiatric, iar în locul lui a zburat în continuare un alt cosmonaut, o totul altă persoană, un fals Gagarin.
Unii au ajuns chiar să afirme că Gagarin nu a fost deloc în Cosmos, iar pe nava cosmică s-ar fi aflat numai un magnetofon cu o înregistrare a vocii lui, făcută pe Pământ.
Însă creatorii acestor versiuni au uitat, evident, un lucru esențial: organizațiile americane de cucerire a spațiului cosmic au urmărit din prima până în ultima secundă zborul lui Gagarin și informațiile transmise de la bordul navei cosmice.

Tratatul Grenada: înțelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră. Fapte și date incontestabile

Semnarea Tratatului de la Grenada a fost un moment istoric pentru liderii americani, care au decis să încalce Constituția SUA în timpul Administrației Eisenhower. După cum veți vedea, rasa extraterestră a micilor Cenușii a încălcat tratatul în 1979 și s-a ajuns astfel la o confruntare armată în interiorul bazei de la Dulce din New Mexico (sud-estul SUA). Phillip Schneider a fost asasinat în ianuarie 1996, după ce a făcut aceste dezvăluiri, el lucrând la acea bază ultrasecretă și având acces, ca inginer, la toate cele sase niveluri subterane. Laura M. Eisenhower a vorbit despre numeroasele contacte pe care guvernul american le-a avut cu diverse civilizații extraterestre. Se pare ca americanii au fost contactați prima dată de către o rasă de extratereștri verzi în 1954. Acela a fost momentul în care s-a încheiat un acord între cele două civilizații, înțelegere ce avea la bază un schimb extrem de ciudat: americanii urmau să primească tehnologie extraterestră, în timp ce micuții verzi aveau cale liberă de a răpi oameni și a efectua diverse teste genetice.
Mai mult decât atât, americanii le-au oferit extra-tereștrilor diverse zone în care să-și instaleze baze. Aceste baze au fost construite atât în interiorul pământului, cât și în ocean.
Acest acord era reînnoit o dată la 10 ani și în acest fel, în 1954, Eisenhower a avut șansa să se întâlnească prima oară, într-o bază secretă, cu reprezentanții speciei extraterestre. În urma negocierilor acordul a fost semnat și pre-supunea un pachet extrem de interesant, care avea la bază tehnologia călătoriei în spațiu, dar și cea care permitea zborurile prin spațiu-timp.
De cealaltă parte, civilizația extraterestră era lăsată să preleve diverse mostre de ADN de la oameni pentru a crea o specie hibrid. Se pare că au reușit să creeze niște umanoizi verzi. Singura problemă era că această nouă rasă avea nevoie de energia sufletelor pentru a funcționa optim și extratereștrii au realizat numeroase operațiuni prin care au extras sufletele oamenilor.

Tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale

Este deja destul de evident pentru cei mai mulți dintre noi faptul că informațiile care ni se oferă prin intermediul mass-media reprezintă, de obicei, doar un aspect absolut superficial al realității, doar cel pe care deținătorii acelui sistem media doresc să îl arate publicului, în conformitate cu anumite interese.
Si acest lucru este cu atât mai mult valabil în cazul aspectelor fundamentale, care ar putea trezi marea masă a populației din somnul conștiinței și al sclaviei tehnologice în care este menținută. Ca un exemplu, am putea să constatăm că este cu totul naiv să credem că din anul 1969, când s-a realizat (oficial) prima aselenizare a astronauților de la NASA, programele spațiale cu oameni la bord nu au mai înregistrat aproape niciun progres semnificativ.
Tot ce ni s-a mai spus de atunci pe acest subiect este că singurele acțiuni întreprinse pe această linie au fost doar alte câteva aselenizări ale misiunilor Apollo, între anii 1969 și 1972, în care au mai pus piciorul pe Lună încă 12 astronauți, ocazie cu care au mai fost plasate pe solul selenar alte șase steaguri simbolice și că de atunci s-au mai trimis doar sonde spațiale automate...

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 57.75 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 51.98 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9010-14-3
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 368
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9010-14-3
Greutate
Greutate 0,385 kg.
Publicat online
2021-09-01
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș