V-am pregatit retete pentru conservarea in otet, ulei, alcool si sare a fructelor si legumelor autohtone, dar si a pestelui, oualor si catorva specialitati gustoase si pline de vitamine din sudul Europei. Multe dintre produsele noastre se numara printre cele mai ravnite cadouri in cercul de prieteni, deoarece prin intermediul acestora oferim si ceva foarte valoros, timpul si atentia noastra. Crearea si experimentarea unor retete cu ingrediente adesea neobisnuite si suspansul pe care il simteam la degustare, ne-au pregatit niste momente minunate. Ar fi frumos daca ati avea si dumneavoastra la fel de multa bucurie si entuziasm in realizarea si savurarea retetelor noastre. In aceasta privinta va incurajam sa dati frau liber imaginatiei si sa nu va orientati doar dupa indicatiile retetelor. Veti ramane surprinsi cate delicii originale veti obtine astfel. Nu sunteti inca un profesionist in ceea ce priveste muraturile? Cartea noastra este un bun punct de plecare in aceasta directe. Cartea contine o lista detaliata a ingredientelor si indicatii de preparare, care sa va ofere siguranta in aplicarea retetelor.
Din continut:
- ulei pentru wok; - peste marinat; - prune in vin rosu; - lamai in saramura; - sparanghel murat; - renglote in miere; - rosii umplute cu branza; - branza de oaie marinata cu bacon; - pesto cu leurda.
Cartea contine retete pentru conservarea in otet, ulei, alcool si sare a fructelor si legumelor autohtone, dar si a pestelui, oualor si catorva specialitati gustoase si pline de vitamine din sudul Europei. |