Adevăr Divin
divin.ro
▷ Ezoterism ▷ General

Programul Terra în Egiptul Antic (vol. 1+2) - Cartea egipteană a morților - computerul genetic al zeilor + afiș atașat la coperta spate

Autor:
Editura:
Editura: Conexiuni
Istoria ascunsa a omului; O tulburatoare decodare a Bibliei, Coranul, Bhagavad-gitei si a altor texte vechi. „Programul Terra” este un brevet românesc de decodare tehnica integrata a Bibliei si a textelor vechi.
Programul Terra în Egiptul Antic (vol. 1+2)
× Rezervă „Programul Terra în Egiptul Antic (vol. 1+2) - Cartea egipteană a morților - computerul genetic al zeilor + afiș atașat la coperta spate

  Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
  (Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)

  Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.

Apreciere 4.9 / 5 (101 voturi) | 7 review-uri
×
Recomandări:

Detalii:

Descriere la Programul Terra în Egiptul Antic

Ființele extraterestre nu provin din reproducere sexuală, ci din transformarea prin prelucrare genetică a sufletului uman, într-un dispozitiv uriaș pe care l-am denumit computer genetic.
Zeii l-au inginerat genetic pe om după chipul și asemănarea LOR, adică cu o structură genetică asemănătoare. Scopul a fost acela al recreării și producerii ființei extraterestre din genetica umană asemănător proiectată în programe standard de inginerie genetică. Primul nivel de control al organismului este cel energetic; de aceea zeii își construiesc mărcile genetice în energie structurată.
Textele egiptene sunt scrise ca oricare dintre textele vechi în tehnologie holografică. Mesajul acestor texte nu poate fi pătruns fără cunoașterea anatomiei energetice holografice a ființei umane, fără a avea noțiuni elementare de genetică, de embriologie, de fizică și fără înțelegerea holografici textelor. Noțiunile de mai sus, prezentate detaliat în carte pe înțelesul oricui, dezleagă acest fascinant puzzle construit în artă tehnico-literară și tehnico-imagistică.
Cartea de față analizează mesajul tehnic din spatele poveștilor cu zei și cu zeițe, cu demoni și cu figuri zoomorfice.
Zeii Egiptului antic își prezintă în textele antice inscripționate în piramide, temple, sarcofage, papirusuri și bazoreliefuri efortul devenirii LOR prin noi și își dezvăluie chiar și certificatul de naștere în care și-au înscris PROPRIUL COD GENETIC ENERGETIC EXTRATERESTRU.

Descriere la Cartea egipteană a morților

Scopul acestei introduceri nu este acela de a demola istoria oficială. Asta nu o poate o face o simplă introducere într-o carte, ci asta o va face chiar istoria oficială prin propriile afirmații.
Școala ne învață că perioada dinastică timpurie a Egiptului a început acum circa 5200 de ani, Egiptul devenind rapid, la scala de timp a istoriei, o civilizație rafinată, dezvoltată multilateral. Pentru a avea o oarecare orientare temporală enumăr mai jos perioadele Egiptului antic, conform altor date, oficiale și ele:
- Egiptul preistoric -3150 î. Hr.
- Perioada dinastică timpurie 3150-2686 î. Hr.
- Vechiul regat 2686-2181 î. Hr.
- Prima perioadă intermediară 2181-2055 î. Hr.
- Regatul mijlociu 2055-1650 î. Hr.
- A doua perioadă intermediară 1650-1550 î. Hr.
- Noul regat 1550-1069 î. Hr.
- A treia perioadă intermediară 1069 -664 î. Hr.
- Perioada târzie 664-332 î. Hr.
- Dinastia Ptolemeică 332-30 î. Hr.
- Perioada romană și bizantină 30 î. Hr. - 641 d. Hr.
Acestea sunt cele mai acceptate date astăzi. Descoperirile ultimilor ani (2013) arată însă că istoria Egiptului antic unitar începe cu mult mai devreme. Descifrarea Pietrei din Palermo, provenită din Memfis, din perioada vechiului regat, a făcut posibilă cunoașterea numelui primilor opt regi ai primei dinastii și împingerea datării Egiptului antic ca stat unitar în jurul anului 3800 î. Hr. Prin urmare, în loc de Egiptul preistoric, putem spune... Egiptul pierdut în timp.
Am preluat parțial în introducere câteva dintre ideile prezentate de Sir E. A. Wallis Budge în introducerea Cărții egiptene a morților, în ediția din 1898.
Cu mult timp în urmă, în cea mai timpurie perioadă a civilizației egiptene, locuitorii de pe Nil aveau obiceiul de conservare și de păstrare a trupurilor moarte ale rudelor și prietenilor cu sare, sodă, rășină, bitum și alte substanțe.
Arta mumificării și înfășării corpului în bandaje de in a atins un înalt nivel de perfecțiune. Egiptenii au folosit mijloace simple, dar eficiente pentru păstrarea oaselor, sinusurilor și a pielii, aproape la fel ca în existența corpului viu pe pământ. Egiptenii considerau probabil, că bunăstarea viitoare a celor plecați în lumea zeilor depindea într-un fel de păstrarea corpurilor pe care le-au lăsat în urma lor pe pământ. Indiferent de motiv, este foarte sigur că trebuie să fi fost unul foarte puternic, pentru că obiceiul de a îmbălsăma morții a durat în Egipt fără pauză timp de cel puțin patru mii de ani. A supraviețuit tuturor influențelor pe care grecii și romanii le-au adus asupra obiceiurile egiptenilor și a dispărut din Egipt doar cu aproximativ două sute de ani înainte de includerea Egiptului în Califatul Rashidun în anul 641.
Scrierile Egiptului antic au arătat că datoria fiecărui om era de a pregăti în timpul vieții sale un mormânt potrivit, în care trupul său s-ar putea odihni după moarte. Determinarea religioasă explică efortul economic uriaș depus pentru elaborarea ritualurilor funerare sofisticate care asigurau mortului drumul spre lumea de dincolo. O întreagă producție de obiecte era destinată numai pentru a însoți mortul în lumea promisă de zei. Practic, întreaga viață era călăuzită de pașii ce trebuie urmați, de regulile ce trebuie respectate, pentru ca drumul spre lumea zeilor, de după moartea fizică, să nu dea greș.
Pe măsură ce timpul a trecut, îmbălsămarea mortului a fost executată într-o manieră mai elaborată și în același timp, ultimul loc de odihnă al corpului mumificat a fost ales mai atent și a fost lucrat cu o atenție mai mare. Dacă inițial erau permise morminte neetanșe, în găuri săpate în roci, mormintele ulterioare confecționate din cărămidă, boltite, au fost caracteristice dinastiilor timpurii. Locul acestora a fost luat mai târziu de piramidele construite din piatră și camere mortuare tăiate în stâncă. S-au luat mai toate măsurile pentru a fi evitat putregaiul umed și cel uscat. Funeraliile mortuare includeau ritualuri complicate în care preoții recitau și interpretau texte care astăzi se regăsesc în Cartea egipteană a morților, pentru ca mormântul să fie ferit de animale sălbatice, de dușmani, de degradare. În plus, corpul îmbălsămat avea alături papirusuri conținând capitole ale Cărții morților frumos ilustrate cu vignete, reprezentând scene ale călătoriei mortului în lumea zeilor.

--- text ediție anterioară ---

Istoria ascunsa a omului;
O tulburatoare decodare a Bibliei, Coranul, Bhagavad-gitei si a altor texte vechi.
„Programul Terra” este un brevet românesc de decodare tehnica integrata a Bibliei si a altor texte vechi, ce are la baza genetica si alte stiinte moderne.
PÃMÂNTUL este proprietatea comuna a mai multor supercivilizatii, care dezvolta cicluri economice de productie de corpuri spirituale, ce asigura perpetuarea si evolutia genetica a propriilor LOR specii.
Supercivilizatii ce coexista în acest colt al Caii Lactee, au renuntat de mult timp la o perpetuare naturala, sexuala a speciei. Modalitatea LOR de reproducere consta an racordarea unui corp somatic (fizic) produs în laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut în urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umana sunt situate temporal între doua evenimente catastrofale de tipul Potopului si Apocalipsei.
Cea mai mare surpriza a geneticii umane de pâna acum consta în gasirea unui numar de gene cu mult mai mic decât cel estimat initial. Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul? Aceasta carte încearca sa va explice faptul ca detinem o formula A.D.N. simplificata… de catre UNII CARE STIU SÃ SE JOACE CU GENELE.
Întreaga istorie a omenirii a fost manipulata de zei, pentru ca Programul Terra nu este al nostru, ci al LOR. Cele doua razboaie mondiale, cpderea World Trade Center eveniment care marcheaza intrarea în ultimul razboi mondial, viitorul atac nuclear irakian asupra Ierusalimului, nu sunt decât evenimente programate de EI.
Lucrarea mea, alaturi de altele care se scriu poate chiar în momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Parcurgeti drumul deschis de aceasta carte numai dupa citirea AVERTISMENTULUI. Încercati întotdeauna sa priviti frumosul din spatele grotescului. Totul este dual. Veti gasi cu siguranta ceea ce cautati. Segmentul de istorie pe care îl parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici - în România sau în alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este încheiat, deoarece sfârsitul sau a putut fi vizualizat. Ramâne doar sa parcurgem împreuna istoria viitorului.
Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? În mod sigur, parerile sunt împartite chiar si între dumneavoastra, cei ce cititi aceste rânduri. Daca rândurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi aceasta carte. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de “realitatea"" în care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va întâmpla ceea ce deja s-a întâmplat!
Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 299.00 RON
Discount
Discount 1%
Preț final
Preț final 296.01 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-973-98897-2-8; 978-973-98897-1-1
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș