De la Kundalini la Reiki

Autor:
Autor:
Theodora
Editura:
Editura:
Antet

O experiență personală

O carte despre noi, oamenii, despre ceea ce suntem și ceea ce am putea fi, despre cât de mult sau de puțin ne cunoaștem...
De la Kundalini la Reiki. O experiență personală

25.00 RON (Stoc 0)

Detalii:

O carte despre noi, oamenii, despre ceea ce suntem și ceea ce am putea fi, despre cât de mult sau de puțin ne cunoaștem, despre cum știm sau nu, conștient sau nu, să ne apropiem de Dumnezeu, despre ceea ce ne dorim și ceea ce realizăm cu noi și în noi, despre cum ne putem surprinde și cum putem evolua, despre căutare și descoperire.

Cuprins:

Cuvânt înainte... 5
În loc de autobiografie... 9
Cum a început totul... 13
Vise prevestitoare (17) Presimțirea potențialului de autovindecare (18) Senzațiile Kundalini (19) Zile și nopți Kundalini (21) Senzații premergătoare trezirii (24)
Cum au reacționat cei de lângă mine (26)
Retrospectiva trezirii... 31
Semnificație (31) Pe scurt despre chakre (32) Cum se produce trezirea (34) Iluminare instant, vă rog (35) Kundalini Reiki (37) Există o ordine în deschiderea chakrelor? (39) Experiențe similare în rândul prietenilor (47) Gopi Krishna, o experiență impresionantă (50)
Factori esențiali în plan personal (52)
Călăuzirea spre Lumină... 55
Amintiri din viitor (55) Tot căutându-1 pe Dumnezeu (57) Daruri (58) Necunoscutul din noi (62) Nimic nu e întâmplător (65) Pentru prima dată (70) Mâna lui Dumnezeu (78)
Mesaje din lumea nevăzută... 83
Comunicarea cu persoane care au trecut în altă dimensiune (83) Suflete slăbite sau neîmpăcate în căutare de Lumină (84) Suntem pregătiți să primim semne? (86)
Iubire și legături puternice... 90
În terapie (90) Cum îți recunoști sufletul pereche (91)
Agresiunile energetice... 96
Clasificare (96) Simptome (98) Cauze (100) Exemple (102) Protecția (106)
Pe drumul căutării de sine... 101 La Grota de la Șinca Veche (109)
Prospect Reiki... 113
Ce este Reiki (113) Cum pot să practic Reiki (113) Ce este o inițiere (114) Cum se împacă Reiki cu religia (1l4) Ce înseamnă să practic Reiki (115)
Avantajele Reiki (116) Ce pot să mai fac cu Reiki (117) Cât durează până mă fac bine? (118) La ce să mă aștept? (119) Când sunt pregătit să îi ajut și pe ceilalți? (121)
Simbolurile Reiki (123) Rolul unui maestru (138) Percepția energiei (139) Există vreun pericol în practica Reiki? (141) De la Reiki la copilul din noi și la copiii noștri (141)
Ce spun prietenii... 144
Top Ten – cele mai inedite abordări... 148
Episoade ezoterice „tăiate la montaj”... 149
Încheiere... 155
Bibliografie... 157

Fragment:

„Tu ai înnebunit? Ți s-a ridicat Kundalini! Trebuie să faci cursul de Reiki!” Așa am aflat prima dată că există Reiki și am simțit cum maestra apucă fluidul dens care se mișca în interiorul coloanei mele vertebrale și îl fixează undeva în zona sacrală. Îmi amintesc chipul mamei mele înmărmurit între uimire și teama de necunoscut, când a văzut cercurile vertiginoase și ample pe care le descria pendulul masiv din argint cu care mi-au fost măsurate chakrele. Când am încercat și eu acasă să le arăt alor mei cum se poate roti un pendul la nivel de chakre, forța mișcării energetice a făcut ca una dintre zale să cedeze, pendulul a zburat în bibliotecă și, bineînțeles, nimeni nu a mai vrut să continuăm. Concluzia a fost „Lasă, tată, ne arăți altădată.”
Era primul meu pendul pe care îl cumpărasem împreună cu o carte. După experiența măsurării propriilor centri energetici din cabinetul de Reiki și bioenergoterapie, eram foarte curioasă să văd și să simt cum funcționează un astfel de „dispozitiv”. Era fascinantă viteza pe care o prindea pendulul în special în dreptul coccisului meu, transformându-se într-o adevărată elice zbârnâitoare. Acest experiment energetic foarte simplu, care aruncă omul și ochiul neobișnuit cu astfel de manifestări undeva între amuzament și fantastic, s-a transformat în timp, pentru prieteni, în momentul savuros și exuberant al adevărului, care îți dă o idee despre vizualizarea, perceperea unor fluxuri energetice care se mișcă neobosit în aura noastră și în jurul nostru. Cu toate acestea, mi-a plăcut să îmi păstrez detașarea de un astfel de „device” extern și să-mi ascult vocea intuiției, care nu ne înșeală niciodată.
Ar fi trebuit să spun că așa a început totul, însă totul a început cu mult înainte ca eu să îmi fi dat măcar seama. Și atunci când am cerut de Sus „cel mai frumos dar din câte există în Cer și pe Pământ”, Dumnezeu mi s-a arătat într-o lumină nouă și mi-a dovedit că are și simțul umorului.
Eram în Postul Crăciunului și treceam printr-o perioadă de întrebări de frământări sufletești, de neîmplinire personală. Atunci mi-am dat seama că postul interior și trezirea sinelui, care tânjea după un mai mult nedefinit, nu puteau echivala doar cu postul alimentar. Starea sufletească de căutare și dorința de pătrundere a unui adevăr pe care îl căutăm cu toții în momente diferite îmi induceau o lipsă a poftei de mâncare și, orice aș fi încercat, părea să aibă, fără nicio diferență, același gust. Mâncarea nu îmi producea nicio satisfacție; mi se părea chiar straniu că mănânc.
Dar, pentru că nu încetasem să caut și să cred, am continuat să mă rog și să întreb. Într-o după-amiază, trecând prin centrul orașului, după cursuri, am mers la biserica unde obișnuiam să mai intru din când în când. Deși întotdeauna am crezut că Dumnezeu nu are nevoie de răvașe de la mine ca să îmi asculte rugăciunea făcută cu sufletul, în ziua aceea m-am decis pe loc să-i scriu un acatist. S-a vrut și nu s-a vrut a fi o mică mișcare personală de protest. M-am așezat în genunchi lângă un scaun și am scos o bucățică de hârtie. Cu mintea m-am conectat Sus, ca printr-o coloană de Lumină, și am simțit cum mi se încălzește pieptul. Înainte să încep să aștern pe hârtie dorința mea, I-am amintit că, în felul acesta, dacă am să și scriu și are să mai citească și altcineva rugăciunea, poate o să mă audă mai bine. Gândurile lămurite în căldura inimii umpleau cuvintele (asta o fi fost unirea minții cu inima) care au început să curgă într-un acatist atipic; și, foarte avidă de Lumină și de a mă face utilă în Mâinile Lui, I-am. cerut „cel mai frumos dar din câte există în Cer și pe Pământ”. Nu am putut să-i definesc exact Binele și Îi repetam doar că am mâinile goale și nu pot ajuta pe nimeni. Dumnezeu a răspuns la forma mea de protest printr-un zâmbet larg și un gest umanitar, oferind tehnică avansată băștinașului din Papua. Un Kundalini trezit cu tot alaiul de senzații asociate la pachet, ăsta da răspuns și promptitudine. Dacă te-ai plictisit de cotidianul anost, o experiență inedită o să te pună pe picioare! Cu specificația: nu poate fi returnată.
Când am aflat că mi s-a trezit Kundalini, nu am înțeles exact ce mi s-a întâmplat și nici nu am îndrăznit să întreb. Am plecat în schimb câteva zile la Sinaia ca să-mi pun cât de cât gândurile în ordine și să mă relaxez. Mă tot întrebam cum îi zice la energia asta și ce-o fi cu ea. Cum am ieșit să mă plimb, am văzut din mers, în vitrina unui chioșc, o carte cu coperțile arse de soare, pe care scria mare: ,,Kundalini”. Mi s-a părut că-mi suna cunoscut și i-am spus mamei mele, care mă însoțea „stai puțin, cred că asta mi s-a ridicat”. Am cumpărat-o foarte nerăbdătoare să dezleg misterul. Era scrisă de Osho și, ca întotdeauna, ultimul produs de pe tejghea. Am citit-o pe nerăsuflate dar mai rămâneau încă multe necunoscute. Întorcându-mă în București, am intrat într-o librărie și am cumpărat un braț de cărți despre ființa energetica și nevăzută a omului, despre culori și tot ce mi s-a mai părut că ar avea legătură cu noua dimensiune în care am fost aruncată pe neașteptate și despre care nu citisem niciodată nimic din ceea ce ar fi putut să îmi ofere editurile terestre.
Momentul în care s-a declanșat totul atât de vizibil dar blând a coincis cu Crăciunul l998, când am avut mai multe vise prevestitoare, iar momentul în care a început să se manifeste totul atât de perceptibil și de violent a coincis cu ultima sesiune de iarnă din februarie 1999. Eram pe holul rece și întunecat al facultății înaintea unui examen scris la limba spaniolă când ... am simțit că mă atinge cineva. În dreapta mea era o colegă care se legăna în timp ce recitea o pagină din caiet. Am întrebat-o dacă m-a atins, iar răspunsul a fost negativ. Peste câteva clipe, când și-a reluat mișcarea, am simțit cum se mișca spațiul gol dintre noi. Am privit fără să mai scot niciun cuvânt, convingându-mă că nu mă atingea nimeni fizic. Am intrat în sala de examen, ne-am așezat și am primit subiectele. Nu am avut timp să mă dezmeticesc și am simțit o mișcare puternică în corp, dar în special în picioare. Era ca și cum tibia și peroneul s-ar fi unit și ar fi format împreună un conduct larg și eteric prin care curgea năvalnic un șuvoi magnetic care se scurgea în pământ. Nu, nu era de la subiecte, iar importanța examenului începea să scadă invers proporțional cu intensitatea senzațiilor pe care începeam să le resimt într-un mod îngrijorător, făcându-mă să-mi simt propria rezonanță pe care n-o mai cunoscusem până atunci. Am pus capul pe bancă pentru câteva secunde, gândindu-mă că am exagerat cu învățatul noaptea pana la patru dimineața și am conștientizat în același timp, o dată în plus, că sănătatea este cel mai important lucru pentru a putea funcționa la pararametri optimi. Cu toate că propriile mele manifestări ieșiseră din sau depășiseră orice tipar familiar, am reușit totuși să spun mental „stop” (așa, mai mult pentru min ...) și, încercând să-mi separ cunoștințele acumulate de experiența prin care tocmai treceam, am fost capabilă să rezolv și subiectele onorabil, singurele care nu suferiseră nicio modificare.

Preț
Preț 25.00 RON
Discount
Discount 0 %
Preț final
Preț final 25 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-636-384-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 159
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-636-384-9
Publicat online
2009-12-30
Afișat de
22540 ori
Apreciere
5 / 5 (114)
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș