Arta terapiei PSI: Din practica terapeutică. Boala

Autor:
Autor:
Ovidiu-Dragoș Argeșanu
Editura:
Editura:
PRO DAO

Dincolo de terapie este educația spirituală a unui om. Inițial credeam că cel mai important lucru este să se vindece un om. Apoi am înțeles că este mai important să se schimbe, să devină mai bun pentru că dacă nu se întâmplă așa va bubui pe altă parte.
Detalii:

Dincolo de terapie este educația spirituală a unui om. Inițial credeam că cel mai important lucru este să se vindece un om. Apoi am înțeles că este mai important să se schimbe, să devină mai bun pentru că dacă nu se întâmplă așa va bubui pe altă parte. Adică se va îmbolnăvi din nou. Și așa am înțeles că este mai importantă evoluția spirituală în perspectiva vindecării. Vindecarea sinelui duce în perspectivă la vindecarea trupului.

Cuprins:

Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu ... 7
Cuvânt înainte ... 9

Parametri care trebuie verificați pentru a urmări evoluția unui om ... 11
Terapia ... 14
Cauzele bolilor ... 16
Conduita terapeutică ... 18

Acneea ... 21
Alzheimer ... 23
Amigdalita ... 25
Astmul ... 28
Atacul de panică ... 30
Autismul ... 32
Bolile autoimune ... 35
Boala congenitală ... 46
Borelioza ... 49
Bulimia ... 51
Cancerul/Leucemia ... 53
Coxartroza ... 60
Depresia ... 61
Diabetul ... 69
Durerile de cap ... 72
Entorsele ... 74
Epilepsia ... 76Fobiile ... 82
Hemoroizii și fisurile anale ... 85
Hepatita ... 87
Hernia de disc (dureri de spate) ... 102
Herpesul genital ... 104
Hipoacuzicii ... 106
Homosexualitatea ... 107
Impotența și frigiditatea ... 110
întinderile musculare ... 113
Luxația congenitală de șold ... 115
Nevralgia de trigemen ... 116
Nodulii ... 118
Rana de col uterin ... 120
Reumatismul ... 122
Schizofrenia ... 123
Sindromul hiperkinetic ... 133
Sinuzita ... 135
Sterilitatea ... 136
Ticurile ... 139
Tumorile ... 141
Ulcerul ... 144
Zona Zoster ... 146

Fragment:

PARAMETRI CARE TREBUIE VERIFICAȚI PENTRU A URMÃRI EVOLUȚIA UNUI OM

Sunt mai multe lucruri pe care le urmăresc la un om, mai mulți parametri care îmi dau detalii despre stadiul actual al omului respectiv din punct de vedere spiritual, al relației cu Dumnezeu, al alimentației, dar și despre valorile spirituale cu care s-a născut, relația cu părinții, karma personală, de familie și de neam.

Pe mine nu mă interesează atât de mult DH-ul (lumina interioară), cât EBF-ul (energia benefică fundamentală), pentru că mă interesează dacă omul respectiv are plăți karmice. EBF-ul îmi dă date despre karma pe care o are de plătit.

Verific SS-ul (starea de sănătate), SV-ul (starea de vindecare, de vitalitate) – cum evoluează de la o terapie la alta. Va trebui să urmăriți un pacient săptămânal să vedeți cum se schimbă starea lui de sănătate sau starea de vitalitate. Dacă se schimbă de la o săptămână la alta cu minim 4%, este bine. În cazuri de karmă grea poate să fie și 1-2% pe lună.

Apoi ca să-l ajut pe pacient să se schimbe și să se vindece îi vorbesc despre CIP (capacitatea de iertare) și IP (iertarea păcatelor). Mă interesează iertarea păcatelor la nivel de spirit pentru că este în strânsă legătură cu PD (protecția divină). Dacă am IP mic, am de asemenea PD mic. Dacă îi cresc protecția divină, îi cresc toate, și starea de sănătate, și starea de vitalitate.

Foarte important este SN (structura noesică – sufletul), SN adăugat malefic. Pentru că în timpul vieții se pierde din suflet prin păcate făcute cu liber arbitru. Este necesar să se știe că fiecare procent pierdut duce la distrugerea informațiilor pozitive din matricea originală a corpului, lucru care determină distrugerea organelor și implicit apariția bolilor.

Se mai măsoară IS (integritatea structurală) pe organul bolnav sau per total. Ca un organ să funcționeze, IS trebuie să fie 100%. Un procent înseamnă foarte mult. Primul copil, fosta mea soție l-a pierdut pentru că avea SS 99%. Și eu am zis că 99 % este bine, chiar dacă simțeam în suflet că nu este așa. Pentru că acel punct lipsă, dacă există într-un organ care este vital, atunci este mortal. Deci integritatea structurală ca un om să se vindece trebuie să fie 100%.

Primul lucru care îl fac este să refac SN, anihilez SN adăugat malefic, apoi refac integritatea structurală. Refacerea integrității structurale: „Doamne pune te rog informația și energia necesară și suficientă refacerii”. Încercați tehnicile simple, nu cele complicate și ineficiente. Acest algoritm este valabil și pentru voi înșivă.

Se mai pot verifica sbamuri (formele gând autoinduse), structurile adăugate malefice – sunt programe negative care se activează în momentul în care faci o prostie, ele există în stare latentă și se activează în momentul în care persiști într-o prostie. Dar ultimele două eu nu le măsor pentru că în momentul în care anihilez orice program malefic se anihilează și aceste programe, în momentul în care anihilez orice spațiu malefic se anihilează și acestea.

Pe măsură ce crești un pacient începi să-i măsori alți parametri, pentru că începi să-i aprofundezi problemele lui. CIP – ce neiertări are, cât a iertat bărbații, femeile. Cât se iubește pe el însuși, iubirea de sine. Iubirea de sine trebuie să existe, trebuie să te iubești ca pe ceilalți, și atât cât îi iubești pe ceilalți trebuie să te iubești și pe tine. Iubirea față de oameni, animale, plante, planetă, natură.

TERAPIA

Am ajuns la concluzia că cea mai bună formă de terapie este cea prin atingere. Până la urmă cea mai bună formă de terapie este masajul terapeutic. Este forma de terapie care combinată cu terapiile energetice intră cel mai profund în structurile unui om. La noi, din păcate, nu există un cult al masajului terapeutic. Nu știm și nu ne învață nimeni ce este. De aceea voi scoate o carte care să explice importanța acestuia.

CURÃȚAREA TOTALÃ A UNUI PACIENT

Nu mergeți pe curățare totală pentru că Lumina pe care o băgați voi intră în contradicție cu întunericul care este în voi și creați un război. De multe ori nici nu ai puterea necesară să cureți total un om. Se măsoară eficiența în cazul acestei cură țări. Dacă se merge din aproape în aproape, omul nici nu simte că s-a curățat și este mult mai bine pentru că urcă încet fără șocuri spirituale.

Dincolo de terapie este educația spirituală a unui om.

Inițial credeam că cel mai important lucru este să se vindece un om. Apoi am înțeles că este mai important să se schimbe, să devină mai bun pentru că dacă nu se întâmplă așa va bubui pe altă parte. Adică se va îmbolnăvi din nou. Și așa am înțeles că este mai importantă evoluția spirituală în perspectiva vindecării. Vindecarea sinelui duce în perspectivă la vindecarea trupului.

Și la sfârșit fac rugăciunea:

Doamne te rog iartă-mi greșelile mele cele de voie și cele fără de voie cele cu știință și fără de știință, cele cu neascultare. Îmi cer iertare de la toți cei cărora le-am greșit în viața asta sau altădată și-l rog pe Dumnezeu să mă ajute să fiu iertat de cei care nu vor sau nu pot ca să mă ierte.

Îi iert pe toți oamenii care mi-au greșit în viața asta sau altădată și îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să fiu iertat de cei care nu vor sau nu pot ca să mă ierte.

îmi cer iertare de la viețuitoare, plante și animale. Îmi cer iertare pentru familia și neamul meu.

Îmi cer iertare de la pământ, apă, aer, foc, lemn, metal.

Îmi cer iertare de la iubire, suflet, spirit, conștiință, voință, memorie, gândire, credință, sănătate, sex și bani.

Îmi cer iertare de la lumină și întuneric, de la pământul care mi-a îngăduit să mă nasc.

Îl rog pe Dumnezeu să mă ajute să mă iert și să mă iubesc pe mine însumi atât cât îmi este îngăduit.

Îmi cer iertare față de întreg Universul. Amin.

CAUZELE BOLILOR

Pe scurt cauzele bolilor sunt aceleași cu cele enunțate de Buddha. Karma, păcatele, dorințele, atașamentele ȘI IGNORANȚA!

Din punctul meu de vedere, ca terapeut, ca maestru și ca om, am ajuns la concluzia că boala în esență este un lucru pozitiv. Ea ne arată că undeva greșim, că undeva suntem imperfecți. Descoperirea acestei imperfecțiuni și îndreptarea ei ne face în realitate să evoluăm. Credeam că boala este o creație diabolică a răului menită să distrugă creația Lui Dumnezeu, omul. Așa am fost învățați. Dar nu este așa. Este dată prin rău, îngăduită de Dumnezeu, ca o lecție, școală a răbdării, toleranței, iubirii, blânde ții, empatiei, credinței etc.

Am înțeles că boala trece de la suflet la energetic și de la energetic la trup și că vindecarea se face în același sens SUFLET-CÂMP-TRUP.

Am înțeles că sunt karme în care nu se poate plăti decât trecând prin operații și că până și chirurgia este un rău necesar, de unde eu unul le respingeam apriori.

Am înțeles că fară foc nu este fum și prin urmare nu se poate să fii bolnav dacă nu ai o problemă spirituală! Rezolvarea problemei duce implicit la vindecare.

Am înțeles că sunt karme care au ca rezultat boli care nu se pot vindeca pentru că spiritele respective nu au dreptul la iertare în viața asta. Că sunt păcate la care nici Dumnezeu nu se bagă să ofere iertarea!

Că medicina clasică nu vindecă nimic – duce o boală în altă boală și umflă buzunarele firmelor de medicamente și atât – dacă nu este coroborată cu o educație spirituală. Și cred că a ajuta pe alții mă ajută pe mine și asta este mult dacă mă gândesc că prin asta mă vindec în primul rând pe mine însumi, pe principiul „Doctore, vindecă-te pe tine însuți!”

CONDUITA TERAPEUTICÃ

Cred în PRIMUM NON NOCERE. Mai exact: în primul rând să nu faci rău!

În rest, ca terapeut, trebuie să înțeleg că acțiunile mele sunt contorizate de cineva, de cei care se ocupă de vindecare și prin urmare ele vor determina în timp relația mea cu pacienții și cu îngerii vindecători și evident cu Dumnezeu.

În ceea ce privește relația cu pacienții. Cred că fiecare terapeut poate să aleagă gradul de apropiere cu pacienții. Nu pot spune că este bine să fii prea apropiat de ei, dar nici să îi ții la distanța.

Ceea ce pot spune sigur este că a fi foarte apropiat de un pacient sau un cursant îi SCADE încrederea în tine și în cunoașterea ta. Pot spune că pacienții sau cursanții pe care i-am luat în brațe la propriu și la figurat au evoluat cel mai prost! Iar cei pe care am pus presiune și aproape i-am hingherit au evoluat cel mai bine și au ajuns bine pregătiți.

În altă ordine de idei. Terapeutul trebuie să fie pregătit să facă terapie. Am avut momente în care am tras de mine să văd ce limite am. Să văd ce se întâmplă dincolo de acestea. Și poți ajunge astfel la epuizarea rezervelor sufletești. Asta duce la îmbolnăvirea terapeutului și la incapacitatea lui de a-i mai ajuta pe ceilalți.

Terapeuții trebuie să înțeleagă că, dacă nu ești pregătit să-i salvezi pe alții, te poți pierde pe tine, că orice pierdere de SN din iubire foarte multă te face să pierzi și tu (începe să-ți meargă rău pentru că tu ai ales să-ți meargă rău, deoarece intervii în karma celuilalt) și familia ta (adică cedând de la tine, dai și din Dreptul Divin al familiei, deci plătesc și copii tăi).

Am avut la terapie un preot în vârstă. Pierduse mult din suflet și era slăbit. I-am spus că greșește că face multe slujbe, masluri și dezlegări și că nu are timp să se refacă. Plus că din milă pentru oameni spovedea și dezlega, apoi împărtășea fară canoane prea mari. Astfel el plătea pentru ei... din păcate nu a putut să mă asculte... a facut pericardită la vreo două-trei luni. Așa a fost obligat să se odihnească în spital...

Relația cu Dumnezeu este o relație plină de iubire, poți să te rogi pentru oricine atâta timp cât nu intervii în karma lor, cât timp le lași liberul arbitru să acționeze. Orice intervenție în karma cuiva intră în conflict cu îngerii karmei, demonii, care au Drept Divin asupra acelei persoane (drept dat de greșelile personale), ca urmare ei își vor îndrepta atenția împotriva celui care se roagă pentru ei indiferent că e mirean sau preot, rudă de sânge sau străin, mai mult vor avea DREPT DIVIN asupra lui!

Ideea este că trebuie să învăț să îi ajut pe ceilalți, fără să mă epuizez pe mine, fără să atrag răzbunarea demonilor (îngerilor păzitori ai karmei) care se pot răzbuna pe mine sau familia mea. În momentul în care un terapeut preia mai mult decât trebuie, din milă, pentru bani sau din alte motive, apar plățile: accidente de mașină, îmbolnăviri rapide, probleme ale celor de acasă, se sparg țevi, certuri, furturi, pierderi de acte sau bani... etc.

Cea mai eficienta terapie este cea prin atingere. Terapia energetică de la distanța nu este atât de eficientă precum masajul combinat cu terapia energetică. Doar că aici intervine problema omului. Noi, ca popor, nu avem un cult al

Pag. 11 – 19

Preț
Preț 39.90 RON
Discount
Discount 17 %
Preț final
Preț final 33.12 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92997-3-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 148
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92997-3-9
Coperta
Coperta cartonată
Publicat online
2012-10-26
Afișat de
22546 ori
Apreciere
5 / 5 (15)
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
Adevăr Divin
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș
© 2006 - 2023 www.Divin.ro
Executat în 30 milisecunde, Încărcat în milisecunde | 1,060 MB memory | UTC 11:17:22 23.03.2023 (UTC)