Secretul vindecării spontane

Autor:
Editura:
Editura:
For You

O introducere în studiul puterii Antrenării cuantice®

Cartea Secretul vindecării spontane este un set de instrucțiuni, de urmat pas cu pas, privind modul în care se pot vindeca în decursul a câtorva minute, suferințele fizice și psihice.
Secretul vindecării spontane. O introducere în studiul puterii Antrenării cuantice®

15.00 13.50 RON (Stoc 0)

Detalii:

În ultimii ani, metodele de vindecare prin forțe proprii au început să convingă din ce în ce mai multe persoane. Antrenarea cuantică este una dintre cele mai noi tehnici în acest sens. Ea funcționează cu o atingere blândă, care activează sistemul nervos autonom, pentru a crea, în mod spontan și natural, o atmosferă în care se produce vindecarea profundă. Această metodă nu necesită o cunoaștere prealabilă și poate fi aplicată de către oricine. Este uluitor faptul că persoana tratată nu numai că primește o vindecare instantanee, dar are și o stare profundă și prelungită de bine. Încercați și veți vedea cât de puternică este Antrenarea cuantică. Ea are efect în câteva minute, e ușor de învățat, nu necesită pregătire specială, acționează chiar și asupra animalelor de casă.

Cartea Secretul vindecării spontane este un set de instrucțiuni, de urmat pas cu pas, privind modul în care se pot vindeca în decursul a câtorva minute, suferințele fizice și psihice. Procesul se numește Antrenare cuantică și nu e o modalitate tradițională de vindecare, ci o formă nouă, care solicită conștiența pură, aflată dincole de minte. Aceasta este mai mult decât o carte – este un ghid practic, aflat la îndemână, pentru a vă schimba viața într-o clipă. Frank Kinslow demonstrează puterea conștientizării și apoi arată cum să ne deschidem mintea, pentru a crea o vindecare spontană – oricând, oriunde, cu oricine și orice. Este amuzant... și mai ușor decât credem.

Cuprins:

Prefață ... 5

Capitolul 1. începutul ... 7
Capitolul 2. Secretul dezvăluit ... 9
Capitolul 3. Conștienta și Universul ... 13
Capitolul 4. Mintea și gândurile ... 21
Capitolul 5. Spațiul dintre gânduri ... 26
Capitolul 6. Cine sunt eu? ... 30
Capitolul 7. Tehnica porții ... 35
Capitolul 8. Antrenarea cuantică ... 41
Capitolul 9. Pregătirea pentru vindecare ... 60
Capitolul 10. Sentimente și eusentimente ... 63
Capitolul 11. QE și intenția ... 68
Capitolul 12. Găsirea conștientei pure ... 70
Capitolul 13. Cum să vindeci în trei pași ... 81
Capitolul 14. Ce să faci, după o sesiune QE ... 88
Capitolul 15. Vindecarea psihologică ... 96
Capitolul 16. QE la distanță ... 103
Capitolul 17. QE extinsă ... 113
Capitolul 18. Pace mondială, la îndemâna oricui ... 121

Despre autor ... 128

Fragment:

Capitolul 1

Începutul

„Orice lucru își va revela tainele, dacă îl iubești destul. Am descoperit chiar că, atunci când mă aflu într-o comuniune tăcută cu oamenii, dacă îi iubesc destul și ei își revelează tainele.”

George Washington Carver

Ți-a fost pregătit un secret subtil, care îți e mai apropiat decât următoarea respirație și mai vital decât următoarea bătaie a inimii. Odată ce vei înțelege acest secret, viața ta va fi deschisă către minuni pe care nu le credeai posibile, nici într-un milion de ani. Acesta este secretul sănătății, fericirii și seninătății și funcționează chiar în clipa aceasta, în care citești rândurile de față. Dar acest secret îți este ascuns. Este ascuns, dar nu în simbolurile unui pergament obscur, aflat în galeriile unui templu străvechi, ci chiar în fața ochilor tăi larg deschiși.

Această carte simplă îți va revela secretul și îți va arăta cum să beneficiezi de pe urma profunzimii sale, pentru a îmbogăți atât viața ta, cât și pe cea a familiei, a prietenilor – și chiar a animalelor tale de companie. În paginile care urmează, vei învăța cum să-ți vindeci trupul, mintea și sufletul, la fel de ușor cum îți este să privești un apus de soare minunat.

Procedura științifică ce se va desfășura în fața ta e ușor de învățat și poate fi aplicată rapid, de către toată lumea. Este la fel de simplă ca și secretul însuși – și tot atât de puternică.

Îți recomand să nu te grăbești, ci să parcurgi această carte, pagină cu pagină. Doar în acest fel, secretul își poate face loc în conștiința ta. Acordă-ți, te rog, timpul necesar pentru a face fiecare exercițiu, așa cum este descris. Vei căpăta o nouă aptitudine și, pentru ca ea să-ți devină o a doua natură, e nevoie de puțină practică. Exercițiile nu sunt dificile. De fapt, sunt chiar plăcute, stimulative și înviorătoare. Așadar, indiferent cât ești de nerăbdător să începi să faci minuni, nu te grăbi când e vorba despre elementele de bază. Un înțelept învățător a spus, odată:

„Ceea ce e bine început, este pe jumătate terminat.”

Mergând pe cale, vei obține, mai întâi, o înțelegere despre ce este conștiența și unde poate fi găsită. Apoi, îți vei întâlni secretul față în față și îl vei îmbrățișa, ca pe un vechi prieten. În cele din urmă, vei învăța cum să-l incluzi în viața ta, pentru a-ți vindeca trupul, pentru a-ți armoniza emoțiile și a-ți ascuți mintea, creând o viață mai productivă și mai fericită. Desigur că le vei putea împărtăși secretul și celorlalți, vindecându-le și însuflețindu-le și lor viața.

Acest secret îți este ascuns. Este ascuns, dar nu în simbolurile unui pergament obscur, aflat în galeriile unui templu străvechi, ci chiar în fața ochilor tăi larg deschiși.

Capitolul 2
Secretul dezvăluit

„Valoarea supremă a vieții depinde mai mult de conștiență și de puterea de concentrare, decât de simpla supraviețuire.”

Aristotel

Vreau să-ți pun o întrebare simplă. Înțelegerea răspunsului îți poate schimba viața, pentru totdeauna. Gândește-te bine. Apoi, continuă să citești. Ce anume este cel mai important lucru pentru tine, în această viață?

La ce răspuns te-ai oprit? Sănătate? Familie? Locul de muncă? Înghețata? Răspunsul meu la această întrebare este conștiența. Fără conștiență, nu avem nimic. Nu putem să ne iubim partenerul sau copiii, nu putem să muncim sau să ne bem cafeaua la o terasă, nu putem face nimic, fără conștiență. Indiferent ce intenții ai sau ce scopuri îți propui, fără conștiență nu exiști.

Conștiența nu înseamnă mintea ta. Dacă mintea ar fi un bec, atunci conștiența ar fi electricitatea care îl aprinde. O reflexie palidă a conștienței în minte duce la confuzie, neînțelegere și, în cele din urmă, la suferință. O minte strălucind de conștiență e calmă și prezentă. Ea răspândește o blândețe senină, ce le aduce liniște celorlalți. Dacă te gândești la conștiență, ca la o „lumină lăuntrică”, vei înțelege importanța sa vitală.

Calitatea conștienței decide calitatea vieții Calitatea conștienței decide calitatea vieții. Este important ca această conștiență să fie energică și trează. Să zicem că te afli într-o cameră complet Întunecată, lângă o fereastră. Este înaintea răsăritului, dar lumina abia începe să pătrundă în cameră, când, privind în jos, observi, la picioarele tale, o formă greu de identificat. Fascinat, continui să privești în aceea direcție și, încetul cu încetul, pe măsură ce camera se luminează, începi să vezi obiectul tot mai limpede. Deodată, spre disperarea ta, îți dai seama că obiectul este un șarpe încolăcit, gata de atac. Ești imobilizat; îți este frică să te miști, pentru că șarpele va ataca o țintă aflată în mișcare. Mintea emite gânduri frenetice, precum: „Oare este veninos? Dacă mișc un mușchi, va ataca? Dacă sunt mușcat, cum voi obține ajutor?” Stai nemișcat, în timp ce lumina pătrunde din ce în ce mai mult în cameră. Observi că, din cine știe ce motiv, șarpele încă nu a atacat. Începi să te relaxezi puțin și să gândești mai ‚limpede. Rapid, mintea trece în revistă diferite căi de scăpare, în timp ce trupul rămâne rigid și nemișcat. Soarele apare la orizont și primele raze ale răsăritului pătrund prin fereastră, umplând camera cu o lumină aurie, diafană. Apoi, ca o strălucire de fulger în întunecimea nopții, îți dai seama că șarpele este, de fapt, un colac de funie.

Ai simțit teamă. Mintea ți-a înghețat și apoi s-a spart în bucăți, gândurile împrăștiindu-se precum cioburile unui geam. În fiecare clipă, trupul tău rigid a tot pompat hormoni de stres în sânge, pregătindu-te pentru luptă. În câteva minute ai devenit, probabil, cu câteva luni mai bătrân. De ce? Pur și simplu, pentru că ai perceput o amenințare, acolo unde, de fapt, nu era niciuna.

Putem să asemănăm întunericul cu o stare de conștiență diminuată. Supramunca sau lipsa efortului fizic, drogurile,

alcoolul, dieta deficitară, furia, lăcomia sau supărarea – toate acestea slăbesc conștiența și ne afectează capacitatea de a percepe lumea, ca pe un loc nepericulos.

Viața noastră este plină de pericole percepute. Avem parte de șerpi financiari, de șerpi din familie și de șerpii de la locul de muncă. Chiar și când ne aflăm în drum spre un eveniment plăcut, un film sau spre o zi la plajă, traficul poate să ne strice dispoziția; antrenând stări de enervare sau manifestări temperamentale explozive. Noi suntem generația de luptă-sau-fugi, care percepe șerpi după fiecare cotitură.

Cum putem schimba aceste percepții? Cum ne putem bucura de lumina deplină a zilei, demascând-i pe șerpi, ca fiind doar niște funii inofensive? Păi, devenind mai conștienți. Conștiența este ca lumina soarelui. Ușurează emoțiile și luminează mintea. Mințile încețoșate și emoțiile tulburi dau o reflexie slabă a conștienței. Percepția este alimentată de către conștiență. Conștiența   nu poate fi niciodată păcălită de o funie.

Noi suntem generația de „luptă-sau-fugi”, care percepe șerpi, după fiecare cotitură.

În cea mai mare parte a timpului, mintea noastră funcționează pe pilot automat. Murmurul mental necontenit este un bun exemplu de minte scăpată de sub control. Mintea hiperactivă – atât de comună în ziua de azi, încât e considerată ceva normal – risipește cantități enorme de energie și ne aduce numai necazuri. Printre alte simptome se află grijile pentru viitor, sau a rămâne ancorat în trecut, plictiseala, frustrarea, furia, anxietatea și frica. Toate acestea sunt funii care arată ca niște șerpi. Conștiența neclară face ca lumea să pară un loc înfricoșător.

Conștiența este peste tot, în același timp – dar, pur și simplu, noi nu suntem atenți la ea. Știu că sună puțin ciudat, dar e adevărat. În mod normal, suntem preocupați de lucruri, oameni și gânduri care ne alcătuiesc viața de zi cu zi. Suntem conștienți de aceste lucruri, dar suntem, oare, conștienți și de conștiență? Nu de multe ori. Cei mai mulți dintre noi nu ar recunoaște conștiența pură nici dacă ne-ar apărea în față și ne-ar strânge mâna. Dar toate acestea sunt pe cale de a se schimba.

Conștiența este pretutindeni, tot timpul dar noi, pur și simplu, nu suntem atenți la ea.

Stai puțin. Asta e? Acesta e secretul? Conștiența? Probabil că acum ești puțin dezamăgit. Și eu aș fi, dacă aș crede că pot afla atât de ușor secretul universului. S-ar putea să nu înțelegi prea bine ce vreau să spun. Asta, din cauză că ochiul minții nu poate să perceapă conștiența pură. Nu poți să-i faci o poză, conștienței pure. Conștiența nu este un lucru, o idee sau o emoție. Așadar, poate fi frustrant să vorbești despre conștiența pură, dacă vrei să o înțelegi cu mintea. Nu este de natură fizică, așa că nu poți să înșfaci conștiența și să o folosești ca pe un ciocan. Însă, după ce ai avut experiența – sau, de fapt, non-experiența directă a conștienței pure – toate acestea vor căpăta o semnificație clară.

Dacă ești puțin confuz în clipa de față, nu te îngrijora. Nu trebuie să înțelegi nimic despre conștiență, pentru ca aceasta să producă miracole în viața ta. Acestea fiind spuse, îți va fi de folos, totuși, să știi câte ceva despre conștiență, pentru a le putea explica și celorlalți de ce se pot simți atât de bine, într-un timp atât de scurt. După cum vei descoperi în curând, vei începe să faci miracole și să te simți bine, iar conștiența pură îți va deveni la fel de naturală ca și respirația. Așadar, ești gata?

Bine.

Nu trebuie să înțelegi nimic despre conștientă, pentru ca ea să producă miracole în viața ta.

Capitolul 3
Conștiența și Universul

 „Să nu privim în urmă cu mânie, nici înainte cu teamă, ci împrejur, cu conștientă.”

James Thurber

„În momentul în care omul își îndreaptă atenția asupra unui lucru fie el și un fir de iarbă acesta devine o lume în sine, misterioasă, minunată, incredibil de magnifică.”

Henry Miller

Aruncă, mai întâi, o privire, la Figura 1: Modelul material. Începe prin a observa linia orizontală din apropierea bazei Figurii 1. Acea linie reprezintă diviziunea dintre lumea aparențelor, a lucrurilor create și nimicul din care au fost create. Deasupra, se află infinitatea creației, iar dedesubt, domeniul nelimitat, al conștienței pure.

Conștiența pură este una, fără formă. Aceasta înseamnă că nu are limite pe care să le poată identifica mintea noastră. Ea lucrează cu lucruri ce pot fi recunoscute după formele lor diferite. Mintea este recipientul pentru gânduri și emoții. Prin intermediul simțurilor, mintea e menținută în contact cu lumea

Pag. 7 – 13

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 15.00 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 13.50 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-012-5
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 130
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-012-5
Traducerea
Traducerea Monica Vișan
Titlul original
Titlul original The Secret of Instant Healing. An Introduction to the Power of Quantum Entrainment
Publicat online
2012-12-14
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș