Uroborosul mayaș

Editura:
Editura:
For You

Uroborosul mayaș este continuarea ultimei mele cărți, Șarpele de Lumină și a îndrumărilor pe care strămoșii ni le-au dat...
Uroborosul mayaș

24.09 20.48 RON (Stoc 0)

Detalii:

Uroborosul mayaș este continuarea ultimei mele cărți, Șarpele de Lumină și a îndrumărilor pe care strămoșii ni le-au dat. Mayașii cred că au o responsabilitate în lume, aceea de a-i oferi omenirii îndrumarea necesară pentru a modifica modul în care percep Realitatea Unică și anume, din inimă. Cu alte cuvinte, ei vor să-i ajute să părăsească vechea lume și să intre într-o lume nouă, lucru care este absolut necesar, în acest moment din istorie. Suntem într-o perioadă de schimbări rapide și cei mai mulți dintre voi simțiți acest lucru. Vă spun de la inimă la inimă, să vă pregătiți, pentru că inima vi se va deschide, în moduri cu totul neașteptate.

- DRUNVALO

Peste tot, în literatură și mass-media, au fost multe interpretări și preziceri legate de anul 2012 – cunoscut drept anul Mayaș de final al timpurilor. Dar ce au de spus despre acest an, Mayașii înșiși. După cum spune Drunvalo, strămoșii sunt aici, acum, gata să vă inițieze în modul străvechi de a ne interpreta viața de fiecare zi, dincolo de ceea ce ne-au spus religiile, societatea, cei de la conducere și familiile noastre.

Suntem într-o perioadă de tranziție. Profețiile au și o parte pozitivă, nedeclarată. Dar ne putem pregăti. Iar în măsura în care o poate face, această carte ne va arăta calea. Vizitați siteul lui Drunvalo, www.drunvalo.net

Fragment:

Partea întâi. Ruperea tăcerii

Capitolul unu.

Sedona, 2007

 

Civilizația mayașă e tainică și complicată, lumii din afară fiindu-i greu să pătrundă în ea. In ultimii douăzeci de ani, au apărut multe consilii mayașe și nu toate sunt de acord unele cu altele, la fel cum se întâmplă în alte triburi indigene din lume – și, de altfel, în lume, în general.

Consiliul Mayaș al înțelepților din Guatemala a fost înființat în anul 2000. Președintele acestui consiliu este un bărbat, numit Valerio Canche Yah. De obicei, el rămâne invizibil, dar puterea pe care o deține este foarte mare. Chiar dacă prevederile legale spun că mandatul unui președinte e de trei ani, el este la putere, încă de la fondarea consiliului.

Un alt membru al acestui consiliu este Don Alejandro Cirilo Perez, care a devenit ambasadorul poporului mayaș în lume. El reprezintă a treisprezecea generație ca șaman și preot mayaș, fiind profund respectat de poporul său. Pentru lume, el a fost un far luminos mayaș, ținând conferințe în întreaga lume – inclusiv la Națiunile Unite – în încercarea de a-și ajuta poporul, dar și întreaga lume. De asemenea, el a fost primul mayaș indigen care a devenit ambasador al guvernului din Guatemala.

Mai există un mayaș, Don Pedro Pablo Chuc Pech, care este și el membru al Consiliului Mayaș al înțelepților din Guatemala. L-am întâlnit la Paris, când am ținut amândoi o conferință, în fața unui public de aproape 1.100 de persoane. Din clipa în care l-am întâlnit, mi-am dat seama că e un om extraordinar, iar inima mea l-a simțit ca pe un frate. Lui Don Pedro Pablo i-a fost acordat titlul de conducător al Consiliului Mayaș al Înțelepților din Yucatanul mexican, dar el este un om atât de modest, încât nu acordă importanță acestui fapt. Consiliul acesta a fost creat îndeosebi pentru a comunica cu lumea industrializată. Mayașii din Itza reprezintă tribul cel mai mare din toate ținuturile mayașe, care cuprind nu doar Mexicul, ci și Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador și alte regiuni.

Mai este un mayaș, Hunbatz Men – numele său întreg este Hunbatz Mena – care e membru în Consiliul Mayaș al înțelepților din Itza. În prezent, Hunbatz locuiește cel mai adesea la Complexul mayaș Lol Be, de lângă templul mayaș Chichen Itza, unde mayașii modemi încearcă să își reamintească cunoașterea pierdută. Cunoaștere care a fost distrusă, în mod intenționat, de conchistadorii spanioli și de Biserica Catolică.

În martie 2003, Hunbatz Men m-a invitat pe mine și un grup internațional pe care l-am format, să țin ceremonii în Yucatan. Voi vorbi despre acest lucru, mai târziu. În timp ce se desfășurau aceste ceremonii, conducătorii mayași menționați mai sus, au format un alt consiliu, care i-ar putea fi, cândva, de folos omenirii. Se numește Consiliul înțelepților din America și reunește aproximativ trei sute de înțelepți indigeni, conducători ai triburilor din America de Nord și de Sud – nu doar ai triburilor de mayași, ci ai tuturor triburilor.

Cu toate că aceste triburi indigene din America de Nord și de Sud par a fi oameni simpli, care trăiesc în adâncul junglelor și pe culmile munților, în inimile lor ei dețin informații, cunoaștere și amintiri care, la momentul potrivit, vor deveni inestimabile și necesare pentru întreaga lume. În timpul vieții tale, vei înțelege.

Adeseori, noi uităm că lumea străveche încă trăiește în cadrul societății noastre și că, până în ziua de azi, ea continuă să rezoneze cu inima Mamei Pământ, cu inima Tatălui Soare și cu inima Universului, ca să mențină în echilibru fragila noastră lume.

Sunt de părere că, fără mayași și alte triburi din lume, care fac parte din cultura mayașă, am trăi într-o lume de haos total, mult mai mare decât cel pe care îl cunoaștem în prezent. Prin intermediul mayașilor, urmează să asiști la revelarea unei conștiințe care, potrivit Profeției mayașe, va culmina prin nașterea unui nou Pământ și a unei noi omeniri.

Ca să fiu exact, Profeția mayașă e o profeție de mare speranță și frumusețe, care începe pe 22 decembrie 2012; mayașii sunt însă și realiști și recunosc că vechiul ciclu și vechiul stil de viață vor lua sfârșit pe 21 decembrie 2012. Intervalul de timp care se centrează pe aceste date va fi explicat în această carte.

Dacă e să înțelegem viitorul spre care suntem călăuziți, trebuie să ne reamintim de trecutul nostru, întrucât totul în Univers se mișcă ciclic, iar memoria, cunoașterea, informațiile și înțelepciunea de care avem nevoie, ca să ajungem la o conștiință superioară, sunt păstrate în ADN-ul strămoșilor noștri.

Nu îi putem da la o parte și nu putem merge orbește înainte, în viitor, căci rezultatul va fi catastrofal. Avem nevoie de ei, iar strămoșii noștri vii au nevoie de noi. Avem o singură șansă de a ne reuni cu strămoșii noștri, care încă trăiesc pe Pământ – cum sunt mayașii din Itza și alte popoare native din lume. Facem acest lucru în ultimul moment din timp, dinaintea Marii Tranziții – dar, dacă o facem cu inima deschisă, ne vom găsi calea spre Noua Lume și totul va fi bine.

Șarpele de Lumină merge mai departe

Începem cu o poveste pe care mayașii mi-au dat-o, ca să v-o împărtășesc. Se mișcă ca un râu, cotind și schimbându-și direcția, dar mereu țintind către ocean – ceea ce pentru noi înseamnă înălțare. Aceste povestiri vor începe să reducă discrepanța dintre înțelegerea pe care o avem despre Lumea Străveche și despre Lumea Modernă. Ele ne vor schimba înțelegerea despre felul în care Lumea Modernă consideră Soarele, Pământul și Universul nostru extraordinar. Dacă puteți discerne ceea ce spun - cu inima și nu cu mintea – veți înțelege.

Voi traduce în limba Lumii Moderne, ceea ce mayașii înșiși îmi spun. Suntem, totuși, diferiți și înțelegem în mod diferit. Limba omenească nu e perfectă, dar intenția mea e să ajung la inima ta, unde știu că vei înțelege intuitiv.

Guatemala, 2007

Calendarul Mayaș este cel mai exact calendar descoperit vreodată pe Pământ. Oamenii sunt uimiți de cum a putut un popor tribal străvechi să fie mai exact decât lumea modernă și toate tehnologiile ei. Chiar și astăzi, în ceea ce privește ciclurile timpului, mayașii îi surclasează pe cei de la NASA și comunitatea științifică internațională. Acum omenirea privește spre mayași așteptându-i să înțeleagă această dată de 21 decembrie 2012, care este scoasă în evidență în Calendarul Mayaș – și mayașii au făcut întocmai. În iulie 2007, Don Alejandro Cerilo Perez și soția sa, Elizabeth, au venit jn Sedona, Arizona, unde locuiesc, ca să vorbească public despre Profeția mayașă. În ziua următoare, s-au întâlnit cu mine. Mi-au vorbit despre câteva profeții mayașe și mi-au solicitat sprijinul cu privire la aceste profeții.

Primul lucru pe care Don Alejandro l-a spus publicului a fost că nimic din ceea ce am citit, am auzit sau am văzut despre cultura mayașă și Calendarul Mayaș nu era aprobat sau scris de niciunul dintre consiliile mayașe și, prin urmare, nu erau spuse de poporul mayaș. Tot ceea ce am aflat despre mayași a provenit de la universități, guverne, religii și arheologi, de la persoane neinițiate – ca Jose Arguelles – și chiar de la câțiva mayași, care acționează însă pe cont propriu.

Potrivit lui Don Alejandro – care a vorbit în fața unui public de 300 de persoane, în 2007 – Consiliul Mayaș al înțelepților din Guatemala sau orice alt Consiliu Mayaș nu a comunicat nimic lumii, timp de 527 de ani. Asta înseamnă o tăcere foarte lungă.

În 2007, mayașii au început să rupă tăcerea. Poți înțelege de ce acest lucru ar trebui să fie foarte important pentru lume. Adevărul despre mayași poate fi spus doar de mayași. Un adevăr inventat de persoane din afară – care doar fac presupuneri sau care trăiesc o conștiință ce nu are aproape deloc de-a face cu mayașii – nu poate fi valid.

Mayașii doresc să te informeze că lumea pe care o cunoști – lumea în care trăiești – nu este ceea ce consideri tu că e. Noi, oamenii moderni, considerăm că lumea este solidă și reală și că, în afară de evenimentele exterioare, nimic nu o poate schimba. Noi credem că ea este neschimbată și că va continua veșnic, cu sau fără prezența noastră. Mayașii vor să te înștiințeze că acest lucru nu e adevărat. Lumea reprezintă imagini care sunt create de conștiință și care pot fi schimbate, prin intermediul ceremoniei, de către conștiință – îndeosebi conștiința care e în legătură directă cu inima umană.

Ești pe punctul de a ajunge la un mod de ființare care e înțeles doar de Lumea Străveche; Lumea Modernă nu are aproape nicio idee despre ceea ce urmează să discutăm și, în general, ea nici măcar nu știe că el există. Și totuși, acest mod de ființare este exact ceea ce tu, lumea modernă, ai nevoie în acest moment din istorie – dar probabil că nu știi asta. Într-o foarte mare măsură, omenirea se află în aceeași situație prin care trece un fluture, înainte de a ieși din cocon. Toate lucrurile pe care le știa, urmează să se schimbe – și o lume cu totul nouă e pe cale să apară.

Drunvalo

De ce un om alb vorbește despre mayași? Ca să răspund la această întrebare, va trebui să îți povestesc un pic despre viața mea. O voi relata cât mai succint posibil.

La fel ca mulți oameni de pe Pământ, pe la douăzeci de ani, m-am întrebat de ce mă aflam pe Pământ și ce înseamnă viața. Ce este această planetă și Soarele ei strălucitor? Ce se întâmplă, cu adevărat, în viața noastră cotidiană? Aveam foarte multe întrebări.

Am devenit atât de fascinat de aceste idei, încât am mers la facultate și am studiat fizica și matematica – dar nu pentru că îmi doream să ajung fizician sau să îmi găsesc un serviciu de calitate. M-am gândit că fizicienii și matematicienii trebuie să știe ce sunt aceste stele și planete, și am studiat ani de zile, până când, în final, am ajuns la concluzia că oamenii de știință nu știu despre Univers, mai multe decât mine. Sunt dezorientați și caută și ei răspunsuri.

Am trecut așadar de la emisfera stângă a creierului, la emisfera dreaptă, începând să studiez arta, istoria artei și pictura. Mi-am petrecut doi ani studiind 20.000 de ani din istoria artei – de la omul preistoric, la timpurile moderne – și, treptat, cu ajutorul emisferei cerebrale drepte, am început să am o vagă idee despre ce înseamnă viața. Adevărul continua însă să fie extrem de evaziv.

După absolvirea facultății, m-am decis să încep să studiez meditația. Auzisem de multe ori că răspunsurile despre viață se află înăuntru și era un lucru logic. Prima mea încercare în domeniul meditației a fost cu hindușii. Prin ei am fost îndrumat să studiez mantrele, efectele sunetului asupra conștiinței.

Efectele au fost atât de puternice, încât m-am trezit că mă îndrăgostesc de această metodă de înțelegere a vieții.

Într-o zi, pe când eram într-o stare profundă de meditație un fenomen neașteptat m-a luat prin surprindere. Nu am cerut ca el să se întâmple - ci s-a întâmplat, pur și simplu.

Două sfere de lumină, cu un diametru de aproape patruzeci de centimetri, au intrat în cameră, plutind prin aer și au venit rapid spre mine, de o parte și de alta a corpului, la o distanță de vreun metru. Erau lumini strălucitoare. Una avea o culoare ultraviolet minunată, iar cealaltă era de un verde foarte strălucitor. Nu știam ce erau, dar, pentru un motiv oarecare, nu am simțit vreo teamă, ca și când era un eveniment normal.

Telepatic, am auzit apoi în capul meu cuvintele acestea: ,,Nu suntem separate de tine. Suntem tu, la un alt nivel de existență.” Nu am știut ce voiau să spună, dar asta m-a făcut să fiu interesat de existență, într-o măsură mult mai concentrată și febrilă. Aceste două sfere de lumină au început să mă îndrume și, după mai bine de patruzeci de ani, ele continuă să fie în inima și în viața mea.

Grație interacțiunilor mele cu aceste două sfere de lumină, am fost condus spre un număr de peste șaptezeci de instructori spirituali din întreaga lume și am studiat multe forme de meditație. Un fapt relevant pentru discuția noastră de acum este că aceste două sfere de lumină m-au ghidat și către lumea indigenă, pentru a începe să le înțeleg obiceiurile străvechi.

Peste puțin timp, aceste două sfere de lumină m-au înștiințat că sunt „îngeri”. Mi-au spus că îngerii sunt ființe fără formă, dar care iau formă, ca să le ofere ființelor umane ceva cu care să se conecteze. Mi-au mai spus că, în urmă cu mult timp, luau forma de ființă umană înaripată, dar că, în realitate, aceasta nu era forma lor naturală. Până atunci nu mai avusesem contact cu un înger, dar esența lor se simțea atât de caldă și

Pag. 13 – 19

Preț
Preț 24.09 RON
Discount
Discount 15 %
Preț final
Preț final 20.48 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-027-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 205
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-027-9
Traducerea
Traducerea Ana Nicolai
Titlul original
Titlul original The Mayan Ouroboros
Publicat online
2013-02-15
Afișat de
22550 ori
Apreciere
5 / 5 (1)
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș