Secretul trăirii cuantice

Autor:
Editura:
Editura:
For You

Secretul trăirii cuantice este o lectură interesantă și ușor de aplicat. Veți vedea rezultate încă din prima ședință. Încercați! Veți fi surprinși cât de repede funcționează!
Secretul trăirii cuantice

21.19 RON (Stoc 0)

Detalii:

Ani de zile, oamenii au așteptat o carte care să unească filozofia orientală abstractă a păcii lăuntrice, cu aplicațiile științifice ale fizicii cuantice. În sfârșit, această carte și-a făcut apariția! Secretul trăirii cuantice este un ghid simplu, care oferă o înțelegere spirituală profundă și o metodă practică, ușor de aplicat, pentru vindecare și pentru o trăire armonioasă.

Alăturați-vă doctorului Frank Kinslow într-o călătorie spre pacea lăuntrică profundă, prin intermediul a ceea ce, în fizica cuantică, se numește „ordinea implicită“. Prin intermediul acestei cărți importante, veți descoperi metoda numită Antrenare cuantică (Quantum Entrainment® – QE) și veți descoperi cum vă puteți îmbogăți și însufleți toate domeniile vieții. Vă veți putea rezolva problemele cu care vă confruntați, aplicând QE în domeniul financiar, al relațiilor, al relației de cuplu... și chiar pentru a vă schimba maniera de a mânca, dormi și face mișcare. Veți descoperi modalități prin care veți face să dispară problemele legate de mânie, gândirea negativă, durerea fizică și conflictele emoționale. Vestea bună este că oricine poate practica QE, deoarece această metodă nu cere o instruire anterioară, ea fiind o practică atât de simplă, încât și un copil o poate face.

Cuprins:

 Prefață

PARTEA 1: Antrenarea cuantică

Capitolul 1. Miracole

Capitolul 2. Cum să devii fericit

Capitolul 3. Conștiența pură

Capitolul 4. Credeam că am gândit gândul pe care l-am gândit

Capitolul 5. Cunoașterea de Sine

Capitolul 6. Antrenarea cuantică

Capitolul 7. Aplicarea antrenării cuantice

PARTEA a II-a: Trăirea cuantică

Prezentare generală

Mintea

Capitolul 8. Vindecarea emoțiilor negative

Capitolul 9. Creativitatea și depășirea blocajelor în creație

Corpul

Capitolul 10. Vindecarea durerii fizice

Capitolul 11. Îmbunătățirea performanțelor sportive

Capitolul 12. Plimbarea prin spațiu

Relațiile

Capitolul 13. Sex, dragoste și Iubire universală

Capitolul 14. Relația perfectă

Toate celelalte aspecte

Capitolul 15. Somnul și insomnia

Capitolul 16. Obiceiuri alimentare sănătoase și nesănătoase

Capitolul 17. A călători fără efort

Capitolul 18. Depășirea problemelor financiare

Capitolul 19. Copiii

ANEXA A: Tehnica triangulației în antrenarea cuantică

ANEXA B: Întrebări frecvente și răspunsuri

ANEXA C: Povestea despre Nimic și despre cum schimbă acesta lumea

Glosar

Despre autor

Despre organizație

Fragment:

Capitolul 1. Miracole

 

„Așteptarea este mediul prielnic pentru miracole.”

Edwin Louis Cole

Atingeți ușor, cu vârful arătătorului, mijlocul frunții. Fiți atenți la senzația pe care o aveți. Ce simte degetul în contact cu fruntea? Ce simte fruntea în contact cu degetul? Degetul este cald sau rece? Pielea este uscată sau grasă? Simțiți pulsul în deget? Dar pe frunte? În liniște, cu mare exactitate, fiți atenți la ceea ce se întâmplă acolo unde se întâlnesc degetul și fruntea. Faceți asta timp de 30 de secunde.

Cum vă simțiți acum? Corpul vă este puțin mai relaxat?

Mintea, ceva mai liniștită? Cu siguranță mintea este mai adunată, mai puțin împrăștiată. Nu-i așa? Înainte să citiți paragraful de mai sus, mintea vă era mai agitată. Poate că încercați să anticipați ce veți învăța din această carte. Sau poate că vă gândeați la ceea ce tocmai ați mâncat sau la ce urma să mâncați; ori la ce ați vorbit mai devreme cu un prieten; sau la ce aveți de pregătit pentru călătoria de săptămâna viitoare. Dar, în timpul acestui exercițiu simplu, mintea v-a fost într-o stare de prezență pură.

Conștiența v-a fost una simplă și directă. Și, drept rezultat, corpul s-a relaxat, iar mintea a devenit mai liniștită. De ce oare? Cum poate o ușoară schimbare a conștienței să determine o modificare atât de rapidă și de pozitivă în corp și în minte?

Ei bine, sunt bucuros că ați întrebat. Rămâneți alături de mine de-a lungul paginilor acestei simple, dar profunde cărți și veți învăța cum să folosiți puterea conștienței, pentru a vă transforma viața sub toate aspectele. Chiar așa. Fiecare aspect al vieții, sănătatea, finanțele, iubirea, munca și căutările spirituale, toate vor fi însufleți te și se vor desăvârși; tot ceea ce trebuie să faceți este să învățați cum să fiți conștienți. Și, apropo: a învăța să fii conștient este aproape cel mai simplu lucru pe care îl puteți face.

Dacă învățați modul just în care să fiți conștienți, veți dobândi capacitatea de a vindeca afecțiuni fizice, precum întinderile musculare, migrenele, indigestia și durerile articulare; veți putea să vă alinați neliniștile emoționale, precum gelozia, supărarea, anxietatea și teama; veți prelua controlul finanțelor personale, al relațiilor și chiar al vieții sexuale. QE funcționează chiar și asupra animalelor de companie. Procedeul pe care vi-l voi preda este simplu, științific, ușor de învățat și eficient. Nu este nevoie să stați în meditație, să vă chinuiți corpul cu poziții dificile sau să vă forțați respirația să se regleze în vreun fel. Nu trebuie să vă alăturați unui grup sau să plătiți cotizații. Nu este nevoie nici măcar să credeți în el, pentru ca să funcționeze. Este dincolo de credință. Acest procedeu este Antrenare cuantică (Quantum Entrainment – QE) și el înseamnă deschiderea inimilor și a minților, din întreaga lume, spre puterea armonizatoare a conștienței pure.

Am reușit să vă atrag atenția? V-am făcut să lăsați din mână sandviciul cu carne și să vă ștergeți maioneza din colțul gurii? Bun. Pentru a face QE să funcționeze, nu aveți nevoie decât de atenție. Atât. Chiar este simplu. Vă voi arăta cum să scăpați de mintea împrăștiată, multidirecțională, și să vă îndreptați către marea liniștită a conștienței pure, pentru a putea avea experiența directă a libertății, departe de agitația minții și de nebunia emoțiilor. Așa cum se spune și în Bhagavad Gita: „Puțină conștiență pură ușurează sufletul de multă frică”. Înțelepciunea strămoșilor este aici, la îndemână, în paginile acestei cărți.

Am făcut câteva afirmații destul de îndrăznețe; dar nu le-aș fi făcut dacă nu aș putea să-mi susțin cuvintele prin fapte suficient de grăitoare. Cred că, pentru moment, am vorbit destul. Aș vrea să trăiți experiența uimitorului efect pe care conștiența pură îl poate avea asupra corpului. Urmați cu atenție pașii din secțiunea de mai jos și vă veți minuna de ceea ce puteți, deja, să faceți... Și ăsta nu e decât începutul.

Exercițiul degetului care crește

Ridicați mâna, cu palma către voi și căutați linia orizontală, care se află la nivelul încheieturii. Găsiți linia corespondentă de la cealaltă mână. Alăturați-vă încheieturile, în așa fel încât cele două linii să fie aliniate. Împreunați, cu grijă, palmele și degetele. Mâinile voastre trebuie să se suprapună perfect, ca la rugăciune.

Uitați-vă cum se suprapun cele două degete mijlocii. Ele sunt ori de lungimi egale, ori unul dintre ele este mai scurt decât celălalt. Pentru acest exercițiu, veți alege degetul mai scurt. Dacă degetele sunt egale, îl puteți alege fie pe cel drept, fie pe cel stâng, după cum doriți.

Despărțiți mâinile și așezați-le pe masă sau în poală. Priviți degetul pe care l-ați ales, deveniți conștienți de el și spuneți-vă în gând: Acest deget va crește mai lung. Nu mișcați degetul. Doar deveniți pe deplin conștient de el. Faceți asta un minut întreg. Nu trebuie să-i spuneți din nou să crească mai lung. O dată este suficient. Dați-i doar ceea ce îi trebuie pentru a realiza tranziția: conștiență concentrată. Acel deget are parte de toată atenția voastră timp de un minut întreg. Asta e tot!

După ce a trecut un minut, măsurați din nou lungimea degetelor, folosind liniile aflate la nivelul încheieturilor, la fel ca mai înainte. Abracadabra: degetul vă este mai lung! Uimitor. Un mic miracol! Dar Sf. Augustin ne-a învățat că „miracolele nu contrazic natura, ci doar ceea ce se cunoaște despre natură”. Așadar, obișnuiți-vă. Odată ce veți „cunoaște” secretul conștienței, veți face mici miracole, în fiecare zi.

În timpul exercițiului cu degetul care crește, v-ați spus vouă înșivă ce voiați să se întâmple, nu-i așa? Ați avut un singur gând: Acest deget va crește și va deveni mai lung. Și asta s-a întâmplat, fără a fi nevoie să faceți un efort ulterior, fizic sau mental. Singurul element pe care l-ați adăugat a fost conștiența. Acesta este singurul lucru de care avem nevoie pentru a duce treburile la bun sfârșit. Știu că este greu de crezut, dar este adevărat și, înainte de a termina de citit această carte, vă veți dovedi vouă înșivă acest lucru. Conștiența este factorul principal care mișcă tot ceea ce cunoaștem, vedem și simțim și, odată ce deveniți conștienți de acest lucru, viața vă va curge rară efort, ca un râu ce se contopește cu marea tuturor posibilităților.

Acum, amintiți-vă momentul în care v-ați dat seama că degetul a devenit mai lung. Ce ați simțit exact? Ați fost surprinși? Ați avut un sentiment de venerație și de uimire? Un miracol poate avea acest fel de efect asupra noastră, nu-i așa? Ne trezește din starea de somnambulism. Pentru o clipă, suntem mișcați, entuziasmați și inspirați. Nu ar fi, oare, minunat dacă ne-am putea trăi viețile într-o stare de uimire continuă, precum un copil inocent, care își explorează lumea cu ochii larg deschiși? Ei, ce credeți? Chiar putem. Albert Einstein cunoștea acest secret. El spunea: „Există doar două feluri în care îți poți trăi viața. Unul este ca și cum nu ar exista miracole. Celălalt este ca și cum totul ar fi un miracol.”

Aș vrea să mai zăbovesc puțin asupra acestui sentiment de uimire, pentru că este o piesă foarte importantă din puzzle-ul iubirii și al vieții. Acest sentiment de uimire sau de venerație este ceea ce eu numesc un eusentiment. Un eusentiment (prescurtarea de la sentiment euforic) este dovada că ne-am scufundat în apele conștienței absolut pure și am renăscut, după ce ne-am scăldat în influența sa regeneratoare și armonizatoare. Eusentimentul este o parte esențială a procesului prin care învățăm cum să ne stăpânim viața, fără a face ceva special. Eusentimentul este întotdeauna o stare bună, așa că obișnuiți-vă cu ideea de a vă împlini viața cu tot mai multe stări de pace, de iubire și de bucurie.

Vom explica ceva mai târziu cum poate fi înțeles și trăit eusentimentul. Dacă urmați instrucțiunile simple, prezentate în această carte, veți avea înțelegerea și mijloacele necesare pentru a transforma viețile prietenilor, ale membrilor familiei și chiar ale străinilor. În doar câteva secunde, îi puteți atinge profund și pentru totdeauna. Și, de fiecare dată când faceți asta, vă veți transforma și voi înșivă. Nu se poate să fie altfel.

Aceasta este promisiunea pe care v-o fac. Învățați procedeul QE, așa cum este el prezentat aici, și veți descoperi foarte repede că se petrec schimbări uimitoare în toate domeniile vieții. La unele schimbări vă veți aștepta, deși cele mai multe vor veni asemenea unui dar neașteptat. Veți fi permanent surprinși de bucurie și copleșiți de propria pace lăuntrică. Totul în viața voastră va fi exact la fel, dar într-un fel cumva mai prietenos și mai încurajator.

Prietenii ar putea să remarce că sunteți altfel – mai prezenți, mai generoși. Problemele – suișurile și coborâșurile care v-au definit viața de până atunci – le întâmpinați acum cu o acceptare lăuntrică, ce le permite să curgă ușor, să vină și să plece fără rezistență. Pacea lăuntrică este regula, în loc să fie o îndelung căutată și rareori găsită experiență. Viața lăuntrică va deveni uimitor de diferită, deși, în exterior, s-ar putea să nu păreți deloc schimbați, exceptând, poate, umerii mai relaxați, mersul mai încrezător și mai lejer și, cea mai evidentă schimbare: o licărire ghidușă în privire. Și, nu după mult timp, când vă veți uita în urmă, la viața voastră, vă veți spune: Eu sunt miracolul.

Capitolul 2. Cum să devii fericit

 

Mii de lumânări pot fi aprinse de la o singură lumânare; și viața lumânării nu va fi scurtată.

Fericirea nu scade niciodată, atunci când este împărtășită.

Buddha

Dacă întrebați zece oameni ce înseamnă „a trăi în prezent”, veți primi zece răspunsuri diferite. Ca și despre starea vremii, toată lumea are ceva de spus; dar nimeni nu pare să poată face ceva în privința asta. Poate și pentru că mulți dintre noi nu suntem prea siguri ce înseamnă „a trăi în prezent” sau ce beneficiu ne-ar putea aduce lucrul ăsta.

La prima vedere, ar părea că definirea „prezentului” este o sarcină ușoară; dar s-a dovedit că nu este chiar așa. Ați putea spune „Prezentul este acum” și apoi să nu vă mai gândi ți la asta. Astfel v-ați număra printre cei isteți. Dar dacă scormoniți chiar și numai puțin sub „ce înseamnă acum”, veți găsi o multitudine de opinii raționale, dar foarte greu de gestionat, care îi poate deruta în egală măsură atât pe oamenii de știință, cât și pe filozofi. De fapt, căutarea conștienței prezente și a stării iluzorii de pace, pe care se presupune că o aduce aceasta, a intrigat omenirea încă de la prima scânteie a conștienței de sine, care s-a aprins în cei mai străvechi ochi umani.

Corpul și mintea omului au evoluat prin expunerea, de scurtă durată, la factori stresanți, precum vremea rea, încăie-

Pag. 12 – 17

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 21.19 RON
Discount
Discount 0 %
Preț final
Preț final 21.19 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-011-8
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 256
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-011-8
Traducerea
Traducerea Monica Vișan
Titlul original
Titlul original The Secret of Quantum Living
Publicat online
2013-07-13
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș