Căile păcii și Să fim esență

Autor:
Autor: Jasmuheen
Editura:
Editura:
For You

Exerciții practice - Cheile de la Împărăție

Cartea Căile păcii mi-a fost transmisă prin channeling, într-un limbaj poetic, așa că sper să mai puteți simți rima fiecărui mesaj și după traducere.Cât despre cartea Să fim Esență, aceasta s-a scris de la sine, într-o zi înnorată, în camera mea de hotel din Tokyo, în timp ce captam ceea ce am simțit a fi esența Esenței naturii noastre.
Căile păcii și Să fim esență: Exerciții practice - Cheile de la Împărăție

19.27 17.35 RON (Stoc 0)

Detalii:

Introducere la Ediția în limba română

(Iunie 2013)

Consider că cele două subiecte preferate ale mele sunt bucuria păcii și pacea și bucuria care provin din simplul fapt de a fi cine suntem cu adevărat, în esența noastră. De aceea, am fost încântată atunci când Monica, editoarea mea din România, mi-a propus să combinăm aceste două cărți mai mici, într-una singură.

După ce am scris 38 de cărți, rareori mai simt chemarea de a mai scrie mult – mai ales că am fost călăuzită să compilez lucrările mele existente, în formate mai mici, tip broșură, pentru o utilizare publică mai ușoară și mai extinsă. Cu toate acestea, așa cum mi-a destăinuit și Monica, atunci când a citit aceste două cărți separat, cititorii mei din România sunt obișnuiți să primească mai multe informații de la mine – poate că o metafizică mai complexă și cercetări mai profunde. Totuși, și acum, ca și de obicei, îmi place ca lucrurile să fie simple și clare, iar rezultatul produs – zâmbete.

Cartea Căile păcii mi-a fost transmisă prin channeling, într-un limbaj poetic, așa că sper să mai puteți simți rima fiecărui mesaj și după traducere.

Cât despre cartea Să fim Esență, aceasta s-a scris de la sine, într-o zi înnorată, în camera mea de hotel din Tokyo, în timp ce captam ceea ce am simțit a fi esența Esenței naturii noastre. De asemenea, am actualizat realitatea „Esenței ca hrană”, aliniind-o cu schimbările care au fost făcute în lumea noastră.

În timp ce compilam fragmentele celor două cărți, am realizat că îmi place această ordine, deoarece începe cu elementele de bază ale celor 12 căi, care ne dezvăluie cât de simplu este să intrăm în nivelurile mai profunde ale păcii individuale, care creează apoi pace la nivel mondial. De asemenea, ne dezvăluie modul în care căile ne conduc într-o stare mai intensă de contopire cu propria noastră natură iluminată, descoperindu-ne bucuria, frumusețea, mulțumirea, grația și, în cele din urmă, recunoștința rezultată din toate acestea.

Sper să vă delectați cu informația cuprinsă în aceste pagini. Cu cea mai mare dragoste pentru cititorii mei din România și cu recunoștință pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit Monica, în toți acești ani în care am fost în țara dumneavoastră, vă doresc pace tuturor.

Namaste,
Jasmuheen

Cuprins:

lntroducere

Cărțile mele despre Ființă

Capitolul 1. Esența

Capitolul 2. Esența noastră în forma de pe Pământ

Capitolul 3. Realități

Capitolul 4. Esența noastră și Sinele nostru iluzoriu

Capitolul 5. Identificare

Capitolul 6. Cheile de la Împărăție

Prima cheie – Legile Universale

A doua cheie – Stilul de viață

A treia cheie – Virtuțile

A patra cheie – Claritate, voință și intenție

Capitolul 7. Să fim Esență

Esența noastră de bază

Paradisul nostru – Chei suplimentare de la Împărăție

Legea Iubirii. Meditație

Puterea rugăciunii, timpul rugăciunii

Codurile păcii și ale paradisului

Comunicarea perfectă – De la Esență la Esență

Codul de Compatibilitate DOW

Un sistem de confirmare în 3 niveluri

Sistemul de călăuzire al Esenței de Bază – Test de respirație

Meditația „Să fim esență”

Esența noastră ca micro-alimentație cosmică

Rețele de esență – Seminția lui EU SUNT

Zâmbesc

Epilog

Fragment:
CÃILE PÃCII

Introducere la Serie

Este după-amiaza târziu și mă aflu în prezența celui mai înțelept, mai iubitor și mai eficient profesor pe care l-am cunoscut vreodată.

În meditație profundă, a început să se producă un acordaj lăuntric fin. Îmi pot simți unele dintre căile neuronale din creier cum se aprind spre un alt nivel, cum se fortifică, în timp ce se pregătesc să primească un aflux enorm de energie cosmică și să descarce date.

Întrucât meridianele din corpul meu și însuși corpul meu de lumină. sunt aliniate printr-o conexiune mai profundă, are loc o călătorie splendidă, foarte complexă și profundă.

O călătorie de predare și de vindecare, de integrare și viziuni, de înțelepciune și iubire, de eliberare și lumină, de revelații și bucurie, de con topire delicată a inimii.

Se văd și se înțeleg atât de multe lucruri... încât cuvintele nu pot începe să le descrie.

Este suficient să spun că este un timp al noilor începuturi... și ne oprim o clipă, să ne numărăm aievea binecuvântările și să intrăm, cu pași mari, într-o nouă aventură... dacă ne dorim acest lucru, acum.

Unii ar putea sta deoparte, mângâindu-și bărbile lor imaginare, privind, evaluând, gândind încet sau cu voce tare, discutând ulterior cu alții despre câmpurile de probabilitate pe care le voi prezenta în seria Căile păcii.

Vizionarul lăuntric, Văzătorul și înțeleptul, care mi s-a arătat din nou, atât de semnificativ, în acea după-amiază de primăvară, nu a lăsat nicio piatră neîntoarsă în viața mea, în timp ce-mi evalua, detașat, viața.

„Fii mândră de tot ce ai realizat”, mi-a reamintit el, cu o invitație fermă, dar iubitoare. „Nu este nimic de justificat sau de explicat.” Realizez că toate acestea au fost deja făcute, manualele de cercetare au fost trăi te, înregistrate și lansate; exempiele și căile erau deja expuse publicului.

„Recunoaște asta, poți?”, sunt întrebată, știind cât de departe am ajuns, în pofida tuturor adversităților.

Sunt sigură că mă număr printre cei care, de multe ori, și-au lăsat inima plină de compasiune să preia conducerea în viața lor.

Sunt sigură că mă număr printre mulți alții, care au cugetat la problemele lumii. Război, foamete, inundații, subnutriție, nedreptăți – reale sau imaginare – toate aceste subiecte ne-au fost prezentate, la momente diferite din viața noastră și și-au lăsat amprentele. Sănătatea, fericirea, armonia au fost trăite de foarte mulți oameni, însă mulți s-au confruntat și cu moartea și suferința. Totuși, am răzbătut prin toate, maturizându-ne și devenind mai înțelepți.

De asemenea, mă număr, cu adevărată smerenie, printre mulți alții care au vărsat o lacrimă pentru copiii din lumea noastră, pentru cei oropsiți și abuzați, pentru puritatea și durerea lor, pentru esența lor îngerească, ce ni se arată în ziua nașterii lor.

De asemenea, mă număr acum, printre cei mulți care și-au imaginat zile mai luminoase și căi mai iluminate, precum și printre cei care trăiesc astfel.

Am stat în sediul Organizației Națiunilor Unite din New York și Viena, înconjurată de oameni deschiși la minte, dornici să-și îmbunătățească modul de a gândi și dispuși să se lase conduși și de firea lor plină de compasiune.

Am dansat în inima Amazonului, am stat cu triburi ale căror inimi sunt pure, cu oameni care sunt în contact cu ritmuri mai naturale ce aduc pacea în lumea noastră.

Ca mulți alții, am simțit bucuria intensă, am râs cu voce tare, am fost copleșită cu iubire, dar am și plâns profund, mi-am simțit inima smulsă din piept atunci când m-am prăbușit de durere, grămadă, pe podeaua vieții.

De asemenea, ca mulți alții, am încercat să fac tot ce am putut, cât de bine am putut, ori de câte ori mi s-a cerut.

Mă număr printre mulți alții, care au fost supuși ridicolului și disprețului, care au fost numiți impostori, criminali sau și mai rău. Și, ca mulți, am jucat și eu rolul lui Toma Necredinciosul, fiind eu însămi sceptică. Mi-am folosit vocea cu asprime, înainte să cunosc puterea cuvintelor.

Și iată-ne aici.

~ Încotro ne îndreptăm?

~ Ce se află în străfundurile inimilor noastre?

~ Cât de multă claritate am câștigat din tot ce am experimentat?

~ Cât de înțelepți am devenit?

~ Ne putem unifica în lumea noastră de acum, să avem un punct central comun și un scop comun?

~ Să fim respectuoși unii cu ceilalți și cu tot ce cunoaștem acum?

~ Putem împărtăși gloria a ceea ce am fost?

~ Suntem pregătiți pentru o nouă aventură, pe acest ecran al realității vieții?

~ Ne putem bucura de o nouă cale a păcii?

~ Putem merge pe calea păcii cu inimile deschise și libere, neîmpovărați de trecut, fiind, totuși, mai înțelepți?

Mă număr printre cei mulți care răspund „Da” la aceste întrebări.

Da. Sunt pregătită.

Asta este tot ce aveam nevoie să-i spun acestui spirit-profesor, înțelept și iubitor, din care SUNT și eu o parte.

~ Putem să ne abandonăm toate slăbiciunile omenești și să ne angajăm să acționăm pentru binele suprem?

~ Putem să jucăm jocul Triplu Câștig, astfel încât totul să fie spre binele suprem al tuturor?

~ Un câștig pentru tine, unul pentru ceilalți și un câștig pentru lume?

~ Ne putem angaja să iubim și să ne trăim viața într-un mod care să nu lase amprente negative celorlalți care se află în câmpul nostru?

~ Ne putem începe fiecare zi cu recunoștință, așa cum facem în jocul binecuvântării? Ne putem angaja să trăim fiecare zi cât de bine putem, pe deplin prezenți în fiecare clipă?

~ Pot constitui toate acestea, pentru o vreme, aspirația comună a tuturor?

Da.

Mă număr printre cei care au cerut și au văzut, care au crescut și au învățat, care au ales în mod conștient o cale a păcii.

Mă număr, de asemenea, printre mulți alții, care s-au scăldat în cele mai pure mări de pace interioară, care au găsit înăuntrul lor locuri de adâncă mulțumire, care au inimile blânde și pline de compasiune, care pășesc ușor în lume.

Și continuu să merg cu alții, să alternez căile prin lumi, căi care se dezvăluie celor care au spus „da” căii păcii.

De asemenea, alături de alții, am adus dovezi.

Am privit cum apăreau soluții și rezoluții care să ne înlăture toate problemele, pentru că foarte mulți au fost martori ai victoriei ce se naște din suferință și durere. Ca mulți alții, m-am născut din nou și i-am văzut pe alții renăscuți ca urmare a schimbării convingerilor și a deschiderii inimilor.

În lumina tuturor acestor lucruri, ca și alții, m-am angajat să fiu Împărăteasa înțeleaptă, iubitoare și plină de compasiune a împărăției mele lăuntrice, să îndeplinesc această sarcină în modul cel mai elegant, în ciuda slăbiciuni lor și defectelor mele omenești.

Ca atât de mulți alții, am decis că a mă iubi pe mine și pe ceilalți este un mod mai ușor de a fi, mult mai puțin epuizant decât dacă aș fi trăit în ură, frică sau lăcomie.

Și, precum mulți alții știu că, datorită suferințelor vieții, inima îmi este curată, spiritul smerit și mai înțelept, iar rezultatele tuturor alegerilor făcute ne-au fost livrate la ușă.

Faptul că suntem fi înconjurați acum, din toate planurile, de ființe prinse în aceleași jocuri, ne aduce pace profundă și recompensă; recompensa nu este căutată, totuși ea este oferită.

Da... Ca atât de mulți alții, am văzut și cum este să mă simt binecuvântată, să-l cunosc pe profesorul meu lăuntric, să fiu hrănită de mângâierea sa, să fiu călăuzită de lumina, înțelepciunea și iubirea sa, să-i simt conștientizarea cum mi se potrivește ca o mănușă. El știe că drumurile curate pot aduce numai pace și că noile moduri de a fi pot aduce o dulce eliberare.

Și, astfel, vă prezint noua mea serie de cărți practice intitulată Căile păcii. Cu iubire, lumină și râsete, Jasmuheen

„La analiza inițială, umanitatea este una singură, iar singura noastră casă este această planetă mică. Dacă vrem să o protejăm, fiecare dintre noi trebuie să practice altruismul universal. Numai acest sentiment va elimina rațiunile egoiste care-i îndeamnă pe oameni să profite unii de ceilalți. Când avem inima sinceră și deschisă, suntem, în mod firesc, încrezători și siguri pe noi înșine și nu avem de ce să ne temem de ceilalți.”

Sfinția Sa Dalai Lama – My Spiritual Autobiography {Autobiografia mea spirituală}

PRIMA CALE A PÃCII RITMURI

Prima cale a păcii pe care i-o ofer acestei lumi este înțelegerea ritmuri lor, a faptului că totul este doar un sistem energetic, care interacționează și influențează, în mod constant, rețeaua vieții.

În momentul în care înțelegem că viața constă doar în ritmuri (care sunt armonioase sau discordante, într-o măsură mai mică sau mai mare) și că fiecare ființă umană este, și ea, tot numai un sistem energetic, atunci câștigăm libertatea de a vedea cum ne putem schimba propriile ritmuri și de a influența rețeaua vieții și calea de evoluție a lumii.

Prin schimbarea propriilor noastre ritmuri, ne putem schimba și poziția din matricea creației – prin Legea Rezonanței – mutându-ne în tărâmuri ce conțin paradigme reciproc mai avantajoase. Capacitatea de a cunoaște și de a face acest lucru aduce multă pace, deoarece promovează suveranitatea de sine.

PRIMA CALE A PÃCII RITMURI Mesaj primit prin channeling de la prietenii noștri, Ființele de Lumină

Există multe ritmuri, în tărâmurile pe care le știi, atât de multe arome în care să te cufunzi fi să te dezvolți, atâta unicitate prin toate ființele noastre, fi avem atât de multe moduri diferite de a vedea.

Aici, noi doar spunem povești, oferim câteva gânduri, un stil de viață ce poate scurta durata luptei, moduri ce pot funcționa pentru toți cei care vor veni fi care, desigur, își vor urma propriul lor ritm interior.

Adâncimea fântânii iubirii este nelimitată, noi nu putem nici măcar să începem să o împărtășim sau să o spunem, deoarece viața este determinată de ritmul tuturor, de cântecul pe care aceștia îl intonează când merg pe picioarele lor, prin fluxurile timpului, pe Pământ si dincolo, deschiși la visare și la un cântec mai suav.

Unii caută extazul, (sau, după cum vor spune ei, starea Samadhi), precum fi iluminarea, care pentru noi înseamnă, în prezent, să cunoști iubirea adevărată, jocul îndrăgit, să dansezi, să te simți fericit în această dimensiune, care este Pământul.

Desigur, este adevărat că unii visează la mai mult: la orașe mari, apartamente frumoase, cu vedere panoramică atât de multe dorințe purtate tot timpul, atât de multe lucruri de făcut, câtă vreme ne mai simțim inimile cântând. Atât de multe dorințe de luat în seamă, potrivit principiilor noastre, potrivit cu ceea ce știm despre iubire.

Unii sunt, pur fi simplu, noi aici știm foarte bine acest lucru fi este vremea lor să se bucure de tot ce spunem. Există atât de multe arome acum pe Pământ, încât suflete tinere vin aici tocmai pentru a gusta acest avantaj. Și dualitatea în sine este atât de fascinantă, încât foarte mulți au venit să se bucure de priveliștea Pământului.

Și totuși, în curând, veți lăsa mult în urmă acest plan atunci când veți decide să circulați cu un val diferit. Ieșiți din câmpul dualității, ca să spunem așa, scoși din ritmurile vechi, acum totul poate sări. Da, porțile sunt deschise pentru a pluti prin ele, spre ritmul unității, cu nuanțele sale fantastice.

Astfel că am dori să mărturisim, încă o dată, despre Ființele de Lumină care pot veni la ușa ta, când te aștepți mai puțin, când rămâi în liniște, în tăcere, în singurătate, foarte receptiv; când ești, adânc în interiorul tău, doar acel ritm al iubirii sau când îți urmărești respirația fi mergi în paralel cu ea.

Există multe feluri de a medita, multe moduri de a fi, când ne așezăm fi ne deschidem spre interiorul nostru, Cere să simți unitatea, precum fi parfumul iubirii, să cunoști armonia totală fi vraja ei.

Pag. 9 – 15

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 19.27 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 17.35 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-043-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 193
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-043-9
Traducerea din limba engleză
Traducerea din limba engleză Carmen Terțiu
Titlul original
Titlul original Being Essence, Keys to the Kingdon & Pathways of Peace Pragmatics
Publicat online
2013-10-26
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș