Dieta revoluționară prin porționare (reducere 90%)

Autor:
Autor: Ian K. Smith
Editura:
Editura:
Paralela 45

6 săptămâni, 10 cm, 2 măsuri

...cei care au urmat Dieta revoluționară prin porționare a dr. lan K. Smith au pierdut, în medie, nouă kilograme, zece centimetri și două măsuri în numai șase săptămâni!
Detalii:

Ai acum la dispoziție un program de șase săptămâni care-ți oferă șansa de a-ți schimba viața. Nu te vei mai întreba ce să faci ca să scapi și de ultimele kilograme în plus sau cum să treci de frustranta fază de stagnare, nici de ce nimic nu dă roade în cazul tău. Rezultatele sunt dovedite: cei care au urmat Dieta revoluționară prin porționare a dr. lan K. Smith au pierdut, în medie, nouă kilograme, zece centimetri și două măsuri în numai șase săptămâni!

Dieta prin porționare este un plan alimentar revoluționar care îmbină mai multe strategii nutriționale diferite, așa Încât să Îi ajute pe cei care o folosesc să piardă În greutate, să câștige mai multă Încredere În ei Înșiși și să Își Îmbunătățească starea generală de sănătate. Spre deosebire de multe alte programe, care se concentrează pur și simplu asupra kiloqramelor în minus, Dieta prin porționare are în vedere și alți factori ai sănătății:

· reduce riscul de creștere a tensiunii arteriale;

· diminuează pericolul de apariție a diabetului;

· îmbunătățește nivelul de energie al organismului.

Programul combină o dietă cu indice glicemic scăzut cu temporizarea și substituirea meselor. Cei care urmează Dieta revoluționară prin porționare vor mânca de multe ori pe zi – patru mese sau substitute ale acestora (supe, smoothie-uri, shake-uri) și trei gustări –timp de șase săptămâni.

Cuprins:

Notă către cititor

Mulțumiri

Introducere

Capitolul 1. Conceptul de Dietă prin porționare

Săptămânile Dietei prin porționare

Distanța dintre mese

Confuzia dietetică

Mental itatea Dietei prin porționare

Capitolul 2. Cum funcționează Dieta prin porționare

Organizarea pe serii

Gimnastica

Substituirile

Întreținerea

Capitolul 3. Săptămâna 1: Inițierea

Capitolul 4. Săptămâna 2: Provocarea

Capitolul 5. Săptămâna 3: Transformarea

Capitolul 6. Săptămâna 4: Ascensiunea

Capitolul 7. Săptămâna 5: Curățarea

Capitolul 8. Săptămâna 6: Explozia

Capitolul 9. Gustări ale Dietei prin porționare

Capitolul 10. Rețete de smoothie-uri ale Dietei prin porționare

Capitolul 11. Rețete de shake-uri proteice ale Dietei prin porționare

Capitolul 12. Rețete de supe și mâncăruri ale Dietei prin porționare

Fragment:

Capitolul 1

CONCEPTUL DE DIETÃ PRIN PORȚIONARE

Dieta prin porționare este un plan alimentar revoluționar care îmbină mai multe strategii diferite, în așa fel încât să îi ajute pe utilizatori să piardă în greutate, să câștige mai multă încredere în ei înșiși și să își îmbunătățească starea generală de sănătate. Spre deosebire de multe alte programe, care se concentrează pur și simplu asupra numărului de kilograme în minus pe care îl arată cântarul, Dieta prin porționare îmbunătățește și alți factori ai sănătății: reduce riscul de creștere a tensiunii arteriale, diminuează pericolul de apariție a diabetului și îmbunătățește nivelul de energie al organismului. Ținând cont de faptul că avem la dispoziție atât de multe cure de slăbire, este normal să ne întrebăm de ce să alegem Dieta prin porționare și nu o altă dietă populară. Răspunsul este simplu: Dieta prin porționare ne permite să mâncăm alimente obișnuite, care nu sunt prea scumpe. E extrem de ușor de înțeles și nu necesită desăvârșire pentru obținerea succesului. Un alt aspect important, care le-a plăcut multora dintre susținătorii programului, este acela că regimul poate fi adaptat în funcție de rezultatele pe care vrei să le obții sau de eventualele preferințe alimentare pe care le ai. Vei descoperi că a face substituiri în timpul Dietei prin porționare nu numai că este permis, dar e chiar încurajat, deoarece nu contravine în niciun fel succesului acestui program.

Există multe diete care te pot ajuta să slăbești, dar numai câteva dintre acestea reușesc, în mod echilibrat, să forțeze organismul, să îl pună în fața unei provocări, fără a deveni, totuși, prea dificil de urmat pe termen lung. O problemă majoră în cazul multora dintre curele de slăbire este aceea că, deși cei care le urmează reușesc să slăbească, ele sunt atât de dificile, de extenuante, de neplăcute, încât oamenii nu le pot respecta pe o perioadă mai lungă de timp. În secunda În care încetezi să urmezi planul, kilogramele pierdute se Întorc ca o răzbunare și adeseori apar chiar kilograme în plus. Nu și în cazul regimului Dietei prin porționare. Cele mai multe persoane care au participat la versiunile de început ale dietei mele au spus, de multe ori, că, spre deosebire de alte cure de slăbire pe care le-au încercat, Dieta prin porționare este un program pe care se considerau capabile să îl urmeze mereu.

Sunt multe principii care conlucrează în cadrul Dietei prin porționare pentru a te face să ajungi la succesul enorm de care mulți au avut parte. Ușurința utilizării ei iese În evidentă În partea superioară a listei: fiecare zi e planificată cu mare atentie, așa Încât necesitatea ca tu să te gândești la ce este mai eficient sau mai putin eficient se reduce la minimum. În mod ironic, multe persoane cărora li s-a cerut să aleagă un program care le oferea cel mai înalt nivel de flexibilitate În alegerea alimentelor pe care aveau voie să le mănânce au spus că prea multă flexibilitate poate face dieta mai dificilă. Dieta prin porționare detaliază fiecare masă pe care urmează să o iei timp de șase săptămâni; În plus, Îti oferă destul de multe ocazii de a face Inlocuiti, așa că, dacă dorești, poti substitui mesele între ele.

Dieta prin porționare este un program de șase săptămâni.

Poți însă foarte bine s-o urmezi vreme deși mai multe săptămâni, însă fiecare șase sunt considerate a compune un ciclu. Potrivit informațiilor primite de la sutele de susținători care au urmat programul și au trimis feedback, media scăderii În greutate pe parcursul unui astfel de ciclu se situează Între 7 și 11 kilograme. Rezultatele, ca În cazul oricărei diete, variază de la persoană la persoană, dar, spre deosebire de multe alte diete pe care le-am creat sau pe care le cunosc, ceea ce e uimitor de mulțumitor la acest program este modul constant În care oamenii slăbesc cu ajutorul lui. Nouăzeci și trei la sută dintre subiecții care au urmat această dietă au pierdut În greutate În fiecare săptămână a ciclului. Ba chiar multi dintre cei care au urmat alte diete și au ajuns la o limită în privința scăderii în greutate au observat că, după numai o săptămână de Dietă prin porționare, au început să slăbească din nou.

În general, cei aflati mai aproape de greutatea pe care și-au propus-o ca țintă vor pierde În greutate, dar vor manifesta tendinta de a slăbi ceva mai încet. Acest lucru este de așteptat, așa că, dacă te încadrezi în categoria cu pricina, nu trebuie să te simți dezamăgit atunci când nu vezi cum scad repede sau în mod semnificativ numerele pe scala cântarului. Caută să observi orice progres, fie că este vorba de creșterea energiei, fie de pierderea de centimetri. Totuși, cei care au de slăbit mai mult de paisprezece kilograme vor începe, de regulă, să observe rezultate imediate. În medie, rezultatele programului sunt 6-10-2. În șase săptămâni, majoritatea persoanelor care au urmat Dieta prin porționare au pierdut zece centimetri și au devenit cu două mărimi mai slabe.

Odată ce ai terminat seria inițială de șase săptămâni, dacă mai ai kilograme în plus, programul poate fi reînceput. După primul ciclu, poti reordona săptămânile următoarei serii În felul care ți se potrivește cel mai bine. Iar acesta este numai unul dintre modurile În care Dieta prin porționare poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor tale. Recunosc, nu există „mărimi universale” în ceea ce privește dietele, dar cea prin porționare se apropie de așa ceva.

Săptămânile Dietei prin porționare

Fiecare săptămână de Dietă prin porționare este concepută a fi de sine stătătoare și diferită de cea sau cele de dinaintea ei. Prin urmare, fiecare dintre cele șase săptămâni are un nume care reflectă tema perioadei respective. Numele lor sunt: Inițierea, Provocarea, Transformarea, Ascensiunea, Curățarea și Explozia. Pe lângă faptul că fiecare săptămână- reprezintă un pas În călătoria ta, aceasta se construiește pe baza săptămânii ce o precede. Programul te învață cum să faci alegeri înțelepte, iar În cadrul meselor zilnice sunt incluse strategii specifice și planuri pentru exerciții fizice: uneori le vei recunoaște, alteori nu. Totuși, efectul general va fi că vei TOPI continuu grăsimea. Vei observa cum coboară numerele pe scala cântarului și cum se reduc centimetrii din locurile de unde doreai tu să îi reduci, fie că este vorba de talie, de șolduri sau de coapse.

Conform experientei mele, programele care Încep prin a le cere celor ce le urmează să facă modificări extreme În ceea ce privește obiceiurile lor alimentare și/sau În ceea ce privește regimul lor zilnic de exercitii fizice sunt mai puțin eficiente pe termen lung. Fie oamenii nu reușesc, de fapt, să se tină de ele, pentru că li se cere prea mult, fie respectă o parte din ceea ce le cere planul, dar nu totul, fapt care Îi face să se descurajeze și să renunțe definitiv. Dieta prin porționare ia în calcul niște adevăruri de bază. Întâi de toate, nu este ușor să slăbești, ba chiar, uneori, acest lucru poate deveni cât se poate de frustrant. În al doilea rând, nimeni nu are obiceiuri alimentare perfecte, nimeni nu este un sportiv complet, iar a te aștepta ca o persoană – oricare – să fie perfectă, a nu ține seama de faptul că ea poate să aibă și zile rele este un lucru absolut nerealist. În al treilea rând, reușita vine mai degrabă În urma unui regim la care te poți adapta treptat, decât În urma unui program care Începe prea agresiv, prea riguros, prea restrictiv. Oamenilor nu le face plăcere să simtă În permanentă că sunt puși la cură de slăbire!

Initierea. Aceste șapte zile reprezintă initierea ta în restul programului. În această săptămână, ti se prezintă principiile care ghidează grupul de suporteri ai Dietei prin porționare. Vei învăța despre importanța distanței dintre mese, despre tehnicile potrivite pentru gustări și despre suprimarea senzației de foame fără a consuma prea multe calorii. Pierderea medie În greutate În decursul acestei săptămâni va fi de unul, două kilograme. Cifra poate fi și mai mică dacă te afli la zece kilograme distanță de greutatea ta ideală. Cu cât ești mai departe de ținta ta și cu cât au fost mai rele obiceiurile tale Înainte de Începerea programului, cu atât mai multă greutate vei pierde. O mare parte dintre persoanele care se încadrează În această categorie au slăbit chiar și trei-cinci kilograme În timpul Inițierii Oamenii care au urmat regimul nostru în proporție de sută la sută - indiferent de numărul de kilograme pe care le aveau de pierdut - au răspuns, În cadrul sondajului, că au mâncat suficient; unii au afirmat, chiar, că a fost atât de mult de mâncare, Încât nu au reușit să consume tot ceea ce se afla În meniul lor zilnic.

Provocarea Înseamnă o săptămână În care va trebui să ceri mai mult de la tine Însuți. Va trebui să renunți la o parte dintre vechile obiceiuri rele și să adepți niște comportamente noi, pe care să le faci parte din tot restul vieții tale. Această săptămână te va învăța că poți obține mai mult. Vei afla, după câteva zile, că, În ciuda eventualelor Îndoieli inițiale pe care le-ai avut În ceea ce te privește, posezi forța de a te ridica la nivelul Provocării. Această săptămână îți va crește încrederea în tine, pentru că ea le arată celor care urmează dieta că, În pofida eșecurilor lor din trecut, În pofida a ceea ce li s-a părut inițial dificil, au tot ce le trebuie ca să reușească. La sfârșitul Provocării vei fi mai motivat ca oricând și te vei arăta foarte hotărât să adepți un stil de viață mai sănătos și să atingi țintele pe care ți le-ai propus înainte de a începe Dieta prin porționare.

Transformarea. Această săptămână reprezintă șapte zile vitale, interval În care cei mai mulți dintre practicanții programului Încep să observe cu adevărat o diferență. Nu numai că ecranul cântarului va reflecta faptul că ai muncit din greu. Mulți își dau seama, pentru prima dată la sfârșitul acestei săptămâni, că au scăzut cu un număr la haine și că nivelul lor de energie este mult mai Înalt, devenind din ce În ce mai convinși că vor obține succesul cu acest regim. Transformarea este gândită să fie cea mai grea săptămână a programului. Vei avea parte de cele mai multe provocări de până În această etapă, dar nu va exista nimic la care să nu poți face față. Faptul că ești conștient că săptămâna aceasta este cea mai dificilă te convinge că bătălia e pe jumătate câștigată. Pentru a câștiga și cealaltă jumătate, Iasă capul în jos și du-te înainte. Dacă te concentrezi, această săptămână va fi prietenul tău cel mai bun. Gândește-te În fiecare zi la modul În care este TOPITÃ grăsimea și la felul cum se Transformă trupul tău.

Ascensiunea acoperă săptămâna în care are loc o cotitură importantă. Imaginează-ți că, în timpul ultimelor trei săptămâni, ai coborât într-o râpă adâncă. În săptămâna anterioară, ai ajuns în sfârșit la fundul râpei, iar acum, finalmente, poți Începe să-ți croiești drum spre ieșire. Cele șapte zile ale Ascensiunii au fost special concepute ca să te scoată din Întuneric și să te Îndrepte

Pag. 15 – 19

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 27.00 RON
Discount
Discount 90 %
Preț final
Preț final 2.70 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-47-1719-4
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 246
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-47-1719-4
Traducerea din limba engleză
Traducerea din limba engleză Alina Luca
Titlul original
Titlul original Shred. The Revolutionary Diet. 6 weeks, 4 inches, 2 sizes
Publicat online
2023-01-13
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș