Etichetele produselor sunt extrem de importante. Acest volum te
invata cum sa le citesti corect, la ce trebuie sa fii atent si cum sa faci
diferenta intre alimentele falsificate si cele sanatoase.
Și noi ce mai mâncăm? (vol. 3). Citește eticheta și ferește-te de alimentele falsificate
15.0014.70RON
(Stoc 0)
Indisponibil
×
Anunță-mă când „Și noi ce mai mâncăm? (vol. 3) (Editia GSP)” e disponibil(ă)
• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea
O latura importanta a calitatii alimentului este reprezentata de
autenticitatea acestuia! Printre principalele criterii care atesta
autenticitatea se numara compozitia produsului, care trebuie sa fie conforma cu
reteta originala, metoda de producere si conservare, dar si tipul de ingrediente
utilizate.
Uleiul de masline,
sanatate pura! Afla din volumul 3 cum sa il alegi corect si ce afectiuni
trateaza! Uleiul de masline se obtine din fructele
arborelui de maslin recoltate incepand din luna noiembrie pana in decembrie.
Atat datorita exceptionalei sale valori alimentare, dar si din cauza pretului,
uleiul de masline este cel mai frecvent falsificat ulei. Afla de la dr. Menci
cum sa alegi corect uleiul de masline si ce beneficii are asupra sanatatii, dar
si cum sa distingi alimentele si produsele sanatoase de cele falsificate.