3825 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Cultura plantelor pentru ulei |  » Coperta | Floarea soarelui, soia, rapița, muștarul, ricinul, macul, alunele de pământ,
inul pentru ulei, bumbacul, șofrănelul, susanul. | Afișat de 21880 ori. |
| Preț raft: | 11.56 RON | |
Reducere: | 15% | Preț site: | 9.82 RON
* | |
Contact
|
Introducere
Capitolul 1
1.1. Uleiurile vegetale 1.2.
Utilizări industriale ale uleiurilor vegetale 1.3. Perspective ale
valorificării superioare a uleiurilor vegetale
Capitolul 2 - Cultura
plantelor oleifere
2.1. Floarea soarelui (Helianthus Annuus) 2.1.1
Biologia plantei 2.1.2 principalele soiuri de floarea-soarelui 2.1.3
Relațiile plantei cu factorii de mediu 2.1.4 Plante premergătoare 2.1.5
Fertilitatea solului 2.1.6 Pregătirea terenului 2.1.7 Alegerea
momentului pentru semănat 2.1.8 Lucrări de întreținere 2.1.9 Combaterea
bolilor și dăunătorilor 2.1.10 Recoltare, condiționare, păstrare
2.2
Soia (Glycine Max. (L.) Merr.) 2.2.1 Anatomia plantelor de soia 2.2.2
Relația plantei cu factorii de mediu 2.2.3 Zone favorabile culturilor de
soia 2.2.4 Lucrările solului în vederea semănatului 2.2.5 Adâncimea de
semănat 2.2.6 Lucrări de întreținere 2.2.7 Irigarea culturii de soia
2.2.8. Combaterea bolilor și dăunătorilor 2.2.9 Cultura succesivă
2.2.10.Recoltarea
2.3 Rapița. Generalități 2.3.1 Istoric și
importanță 2.3.2 Clasificare științifică 2.3.3 Particularități biologice
2.3.4 Soiuri și hibrizi 2.3.5 Cerințe față de climă la cultivarea
rapiței 2.3.6 Rotația culturii de rapiță 2.3.7 Fertilizarea culturii de
rapiță 2.3.7.1 Fertilizarea organică 2.3.7.2 Fertilizarea chimică
2.3.8 Lucrările solului 2.3.9 Solul și clima 2.3.10 Asolamentul
2.3.11 Sămânța si semănatul 2.3.12 Lucrările de îngrijire 2.3.12.1
Combaterea buruienilor 2.3.12.2 Combaterea bolilor 2.3.12.3 Combaterea
dăunătorilor 2.3.13 Recoltarea. Producții 2.3.13.1 Tehnologia de
recoltare a rapiței într-o fază 2.3.13.2 Tehnologia de recoltare a rapiței
în două faze 2.3.13.3 Evaluarea producției
2.4 Ricinul. Istoric.
Importanța culturii 2.4.1 Aria de răspândire 2.4.2 Particularități
biologice. Soiuri 2.4.3 Relațiile plantă - factorii de vegetație 2.4.4
Tehnologia de cultivare 2.4.4.1 Rotația. Planta premergătoare 2.4.4.2
Fertilizarea 2.4.4.3 Lucrările solului 2.4.4.4 Sămânța și semănatul
2.4.5 Lucrările de îngrijire 2.4.4.6 Recoltare și producții 2.4.7
Utilizări
2.5 Cultura muștarului. Istoric. Importanță Suprafețe și
producții. Soiuri și sortimente de bază Relațiile planta - factorii de
vegetație 2.5.1 Muștarul alb 2.5.2 Muștarul negru 2.5.3 Muștarul
brun 2.5.4 Muștarul sălbatic 2.5.5. Relațiile plantă factorii de
vegetație, cerințe biologice și pedo-climatice 2.5.6 Tehnologia de cultivare
2.5.6.1 Rotația 2.5.6.2 Fertilizarea 2.5.6.3 Lucrările solului
2.5.6.4 Sămânța și semănatul 2.5.6.5 Lucrările de îngrijire 2.5.7
Combaterea buruienilor la cultura de muștar 2.5.8 Dăunătorii muștarului
2.5.9 Recoltare și producții 2.5.10 Tehnologia fabricarii muștarului
2.6. Macul
2.7. Alunele de pamant
2.8. Inul pentru
ulei
2.9 Bumbacul Introducere Istoric 2.9.1 Importanța
culturii.. 2.9.2 Bumbacul organic 2.9.3 Aria de răspândire și suprafețe
2.9.4 Particularități biologice, soiuri 2.9.5 Relațiile plantă - factori
de vegetație 2.9.6 Tehnologia de cultivare 2.9.6.1 Rotația. Planta
premergătoare 2.9.6.2 Fertilizarea 2.9.7 Lucrările solului 2.9.8
Sămânța și semănatul 2.9.9 Lucrările de îngrijire 2.9.10. Recoltare și
producții 2.9.11 Obținerea fibrei de bumbac
2.10 Susanul (Sesamus
Indicum L.)
2.11 Cultura șofrănelului 2.11.1 Cerințe față de
factorii de mediu 2.11.2 Agrotehnică 2.11.3 Boli și dăunători
Plante oleifere mai puțin cunoscute A apărut în: 2014-04 |
Fii primul care își spune opinia! |
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|