4342 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Descriere
Când
se vorbește de alimente, în primul rând, ca și producător este bine să se înțeleagă
faptul că, cei care vor consuma produsele vor avea beneficii uriașe dacă
producătorii sunt atenți la punctele critice și suficient de conșienți încât să
ia măsuri de precauție în permanență.
Din
respect pentru albină, cu mulțumiri și recunoștință pentru munca ei:
Ing.
Etienne Bruneau Președinte în cadrul
Apimondiei pentru Comisia științifică a Tehnologiei apicole și calitatea produselor apicole
Dr.
Ing. Rodica Mărgăoan USAMV Cluj- Napoca
Ing.
Alina Varadi tehnician nutriționist, apicultor
Dr.
Ing. Cornelia Doștețan Abălaru Doctor în calitatea produselor apicole
Dr.
Mirela Stranț - medic
specialist MF, competență
Api-fito-aromaterapie
Economist
Păcală Vasile apicultor de 40 ani, Hereclean, Sălaj
CaracteristiciNumărul de pagini: 67Formatul în cm. (l x L): 14,5 x 20,5I.S.B.N.: 978-606-94092-4-4 A apărut în: 2018- |
Fii primul care își spune opinia! |
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|