4342 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Conservarea prin uscare Fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele. Tehnologii și rețete |  » Coperta | Cartea conține sfaturi practice pas cu pas, tehnici de uscare, depozitare și prelucrare. | Afișat de 22805 ori. |
| Preț raft: | 22.00 RON | |
Reducere: | 15% | Preț site: | 18.70 RON
* | |
Contact
|
Descriere
Prin această metodă tradițională de
conservare, fructele și legumele nu-și păstrează doar nutrienții prețioși, ci
se transformă în specialități culinare fine. Achim Samwald ne explică în cartea
sa, cum putem conserva pe cale naturală fructele și legumele, începând cu
primii pași. În carte veți găsi informații prețioase:
despre diferitele tehnici de uscare și deshidratare
despre uscare, depozitare și prelucrare
indicații de bază despre uscarea fructelor, legumelor,
condimentelor, sâmburilor, ciupercilor, nucilor și alunelor
rețete gustoase: de la amestecuri de ronțăit cu mere, până
la prăjituri cu smochine și rondele cu scorțișoară și fructe uscate.
Descoperă metode tradiționale de conservare, metode
prin care fructele și legumele își păstrează nutrienții, fiind benefice în
continuare pentru organism. Perfect natural, fără conservanți sau alte
substanțe chimice (cum se întâmplă cu produsele similare din magazine),
procesul va transforma fructele, legumele, ciupercile, verdețurile, sau
plantele medicinale în ingrediente și specialități culinare fine.
CaracteristiciNumărul de pagini: 124Formatul în cm. (l x L): 13 x 20I.S.B.N.: 978-606-649-094-8Traducerea: Diana-Ștefania Farcaș A apărut în: 2018- |
Fii primul care își spune opinia! |
|
 | Dependenți de mâncare Alimentele, liberul-arbitru și cum ne exploatează adicțiile marile corporații alimentare |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 | Autohipnoza Trusa mea de instrumente pentru gestionarea tuturor situațiilor |
|
|
|
 | ABC-ul meseriei Tăierile de formare și întreținere pentru pomi și arbuști fructiferi ornamentali |
|
|
|
|
|
|
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|