Oracolul fazelor lunare

Autor:
Autor:
Yasmin Boland
Editura:
Editura:
Adevăr Divin

Set de 44 de cărți oracol și un ghid

Oracolul fazelor lunare este un instrument spiritual puternic, care te ajută să te pui la unison cu fazele Lunii și să manifești viața pe care ți-o dorești. Dacă îți dorești un răspuns cât mai clar la o anumită întrebare, folosește-te de aceste cărți pentru a descoperi direcția în care trebuie să mergi sau ce anume trebuie să faci, iar apoi treci la fapte!
Detalii:

Energia Lunii are un efect formidabil asupra vieții de zi cu zi. Folosește-te de acest oracol cu cărți divinatorii superb ilustrate pentru a te racorda la înțelepciunea străveche a Lunii, astfel încât să te poți vindeca, dar și pentru a primi călăuzire și protecție. Învață astfel să lucrezi cu energia magică a Lunii de-a lungul tuturor fazelor sale.

Ghidul însoțitor te învață cum să interpretezi cărțile și cum să lucrezi cu ele pentru a-ți cocrea, planifica și prezice viață. Ori de câte ori trebuie să iei o decizie importantă, alege pur și simplu o carte din pachet și lasă Luna să te călăuzească!

Oracolul fazelor lunare este un instrument spiritual puternic, care te ajută să te pui la unison cu fazele Lunii și să manifești viața pe care ți-o dorești. Dacă îți dorești un răspuns cât mai clar la o anumită întrebare, folosește-te de aceste cărți pentru a descoperi direcția în care trebuie să mergi sau ce anume trebuie să faci, iar apoi treci la fapte!

Acest manual practic conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea începe să lucrezi cu oracolul, prezentând în detaliu semnificațiile celor 44 de cărți divinatorii din pachet. Pune-i oracolului o întrebare sau gândește-te intens la dorința ta cea mai arzătoare, iar apoi trage o carte pentru a afla ce îți recomandă Luna.

Cuprins:

Introducere 1

La ce servesc aceste cărți 2

Binecuvântarea cărților 3

Înțelepciunea Lunii 5

Fazele Lunii 9

Lucrul cu oracolul cărților 11

Cum este structurat oracolul 11

Interpretarea cărților 12

Elementele 14

Cum trebuie etalate cărțile 16

Cărțile fazelor lunare 23

Luna nouă 24

Semiluna în creștere 26
Luna în primul pătrar 28

Luna în creștere 30

Luna plină 32

Luna în descreștere 34

Luna în al treilea pătrar 36

Semiluna în descreștere 38

Cărțile Lunii noi 41

Luna nouă în semnul Berbecului 42

Luna nouă în semnul Taurului 44

Luna nouă în semnul Gemenilor 46

Luna nouă în semnul Racului 48

Luna nouă în semnul Leului 50

Luna nouă în semnul Fecioarei 52

Luna nouă în semnul Balanței 54

Luna nouă în semnul Scorpionului 56

Luna nouă în semnul Săgetătorului 58

Luna nouă în semnul Capricornului 61

Luna nouă în semnul Vărsătorului 63

Luna nouă în semnul Peștilor 65

Cărțile Lunii pline 67

Luna plină în semnul Berbecului 68

Luna plină în semnul Taurului 70

Luna plină în semnul Gemenilor 72
Luna plină în semnul Racului 74

Luna plină în semnul Leului 77

Luna plină în semnul Fecioarei 79

Luna plină în semnul Balanței 82

Luna plină în semnul Scorpionului 84

Luna plină în semnul Săgetătorului 87

Luna plină în semnul Capricornului 89

Luna plină în semnul Vărsătorului 92

Luna plină în semnul Peștilor 94

Cărțile speciale ale Lunii 97

Eclipsa Lunii noi 98

Eclipsa Lunii pline 100

Luna în creștere 102

Luna în descreștere 104

Luna în vid 107

Luna într-un semn astrologic cardinal 109

Luna într-un semn astrologic fix 112

Luna într-un semn astrologic mobil 114

Super-Luna 117

Luna albastră 119

Nodul Sud 122

Nodul Nord 124

Despre artistă 126

Despre autoare 127

Fragment:

Introducere

Bun venit la cursul de prezentare a Oracolului mistic al Fazelor Lunare. Luna este un satelit misterios și magic al pământului, care luminează cerul nocturn. Uneori, ea poate fi văzută cu ochiul liber, iar alteori rămâne ascunsă. Indiferent în ce fază sau în ce semn zodiacal se află, ea ne transmite întotdeauna un mesaj.

Luna s-a aflat în viața ta încă din prima ta zi pe acest Pământ. De câte ori i-ai cerut însă sfatul? Răspunsul tău ar putea fi „de foarte multe ori” sau „(aproape) niciodată”. Indiferent de acest răspuns, Luna își dorește să te ajute de acum încolo.

Aceste cărți au fost create în mod deliberat pentru a te ajuta să te conectezi cu înțelepciunea feminină străveche a Lunii. Ele alcătuiesc un instrument spiritual și pentru divinație extrem de puternic, care te poate călăuzi, vindeca, avertiza și proteja. Interpretările cărților oracolului sunt bazate pe linii directoare astrologice extrem de stricte, cărora le vei putea da însă propria ta interpretare de îndată ce te vei familiariza cu ele.

Totul se petrece din motive precise, așa că nu este întâmplător faptul că ai ajuns să citești această carte în momentul de față. Cine știe? Poate că te afli la începutul unei călătorii noi, folosindu-te de busola cărților oracolului, de cea a Lunii, sau de amândouă. Poate că ești un veteran încercat și bun cunoscător al diferitelor oracole. Indiferent de caz, sunt fericită că te-ai decis să lucrezi cu energiile Lunii prin folosirea acestui set de cărți (oracol), pe care l-am creat cu multă iubire special pentru tine (și pentru toți cei ca tine).

La ce servesc aceste cărți

1. Ele te ajută să îți co-creezi viața.

Dacă vei reflecta asupra cărților extrase din pachet, vei putea decide mai ușor dacă îți place viitorul pe care ți-l creezi în momentul de față sau dacă dorești să schimbi calea pe care evoluezi.

2. Ele te ajută să îți planifici viața.

Dacă îți plac cărțile etalate, imaginea lor te poate ajuta să îți faci planuri solide legate de viitor. Cărțile îți vor spune întotdeauna adevărul!

3. Ele te ajută să îți prezici viitorul.

De îndată ce te vei familiariza cu cărțile, vei deveni capabil să faci predicții ferme cu ajutorul lor.

Deși aceste cărți port fi folosite pentru a face predicții pentru tine sau pentru alte persoane, eu cred că poți face chiar mai multe cu ajutorul lor. Pe scurt, eu cred că te poți folosi de ele pentru a-ți co-crea propria realitate.

Atunci când mă folosesc personal de acest oracol, mie îmi place să obțin întotdeauna un răspuns foarte ferm de tip da sau nu. Prin urmare, am creat în mod deliberat acest set de cărți pentru a oferi un răspuns cât mai clar legat de întrebările referitoare la viitor. Uneori, ele îți arată însă încotro te îndrepți la ora actuală, astfel încât – dacă nu te simți fericit – să îți poți schimba direcția, îndreptându-te către un destin nou.

Binecuvântarea cărților

Înainte de a începe să te folosești de aceste cărți, este foarte important să le impregnezi cu energia ta. În acest scop, ține pachetul de cărți într-o mână, cu fața în jos, și ia-le pe rând cu mâna opusă, respirând ușor. Întoarce-le și așează-le pe masă cu fața în sus, fiecare deasupra celei anterioare. În continuare, repetă procesul, luând fiecare carte și așezând-o pe masă, lângă pachet, tot cu fața în sus, privind timp de o secundă sau două fața acesteia. După ce ai terminat, ține cărțile în ambele mâini și rostește următoarea binecuvântare (în cuvintele tale, nu trebuie să repeți ad literam cuvintele de mai jos):

„Cărți minunate, vă rog să mă călăuziți în direcția corectă și să îmi dați sfaturi cât mai bune, pentru mine și pentru toți cei care vor dori să obțină o călăuzire de la voi. Vă mulțumesc pentru că îmi revelați întotdeauna cu blândețe ceea ce trebuie să știu atunci când vă interpretez. Am încredere în voi! Și așa este. Așa să fie!”

Înțelepciunea Lunii

Am fost de foarte mulți ani o mare fană a oracolelor de cărți, așa că sunt încântată să îți ofer un astfel de oracol pe care l-am creat personal, bazat pe înțelepciunea Lunii. Luna este călăuza noastră cosmică, măsurându-ne timpul pe pământ într-o manieră magică și oferindu-ne sfaturi de mii de ani. Aceste cărți te vor ajuta să te bucuri la rândul tău de călăuzirea Lunii.

Se crede că oracolele din cărți de joc au apărut în Franța, în secolul XIX, primul set fiind creat de ghicitoarea profesionistă Marie Anne Lenormand (1772-1843). Deși Tarotul are un format precis, având cărți din Arcana Mare și din Arcana Mică, acesta nu se aplică neapărat altor oracole, care pot fi create practic în orice manieră. În secolul XX acestea au devenit din ce în ce mai populare și mai larg răspândite, iar acum, în secolul XXI, le poți găsi practic pretutindeni.

Merită să menționăm faptul că Tarotul înconjoară la rândul lui în mister cărțile asociate cu Luna, inclusiv satelitul propriu-zis. Speranța mea este că acest oracol va reflecta această magie enigmatică, luminându-ți calea așa cum luminează Luna Plină cerul nocturn.

Haide să analizăm puțin cuvântul „oracol”. Dicționarul Oxford îl interpretează astfel: „Un preot sau o preoteasă care acționa ca un medium în antichitatea clasică, oferindu-le oamenilor sfaturi și profeții atribuite zeilor”. Personal, am convingerea fermă că cei mai mulți dintre oameni au uitat faptul că fiecare dintre ei poate fi propriul său oracol. Luna și Oracolul Fazelor Lunare pot fi folosite cu succes pentru remedierea acestei situații.

Pe măsură ce oamenii s-au separat de natură, adoptând un stil de viață din ce în ce mai industrializat, ce prevalează la ora actuală în Occident, ei au uitat de capacitatea lor de a-și co-crea, de a-și planifica și de a-și prezice propria viață. Realitatea este că oamenii au lucrat cu Luna de mii de ani, îndeosebi femeile. Din păcate, în așa-numita „Epocă a Arsului pe Rug” (1300-1800), femeile au ajuns să fie spânzurate, înecate și arse pe rug pentru divinația cu ajutorul Lunii sau pentru orice altă activitate conectată cu puterile lor feminine.

Aceste femei erau numite „vrăjitoare”, cuvânt care a căpătat conotații extrem de negative până astăzi. Personal, mă consider o „vrăjitoare bună”, ba chiar o „vrăjitoare din clasa mijlocie”, dar și o „șamană” și o „creatoare”. Femeile, vrăjitoarele, șamanele și creatoarele s-au folosit de mii de ani de diferite instrumente ale divinației. Între altele, ele au analizat ciclurile Lunii. Setul de cărți al Oracolului Lunii își propune să reunească aceste două tradiții onorate de foarte multe secole.

La început, până când te vei obișnui cu cărțile din Oracolul Fazelor Lunare, va trebui să te folosești de interpretările recomandate în acest ghid de folosire, dar în timp vei ajunge să îți creezi probabil propriile interpretări, lărgindu-le pe cele oferite aici. Vei ajunge chiar să fii propriul tău oracol, dincolo de instrumentul pe care îl ții în mână.

Dacă extragi o carte în timpul unei citiri divinatorii, iar aceasta îți transmite un „sentiment” particular, ține cont de acesta!

Deși sugestia mea este să te familiarizezi cu cărțile oracolului înainte de a începe să le interpretezi în maniera ta personală, nu uita totuși că acesta este scopul final: să te conectezi cu propriile tale puteri pentru a putea citi în aceste cărți propria ta versiune a prezentului și a viitorului.

Așa cum vei vedea, interpretările din acest ghid de folosire sugerează uneori mai multe rezultate posibile. Acest lucru se datorează faptului că am asociat strâns cărțile cu înțelepciunea astrologică tradițională, și toate evenimentele astrologice au mai multe rezultate posibile. De aceea, citește cărțile cu inima și cu intuiția ta, nu doar cu ochii și cu mintea. Răspunsul pe care îl cauți va veni întotdeauna la tine. Pe măsură ce te vei familiariza cu cărțile, folosindu-le din ce în ce mai des, conexiunea ta cu acestea se va aprofunda considerabil.

Fazele Lunii

Foarte mulți oameni care se folosesc de aceste cărți consideră util să afle mai multe informații referitoare la fazele principale ale Lunii, dar și la alte aspecte asociate cu aceasta, deși ele nu sunt strict necesare pentru a putea folosi acest oracol. Acestea fiind spuse, nu pot decât să sper că o parte dintre cititorii care sunt atrași să lucreze cu acest set de cărți vor profita de prilej pentru a afla mai multe informații legate despre Lună.

Indiferent în ce semn zodiacal se află Luna Nouă și Luna Plină de la o perioadă la alta, Luna trece întotdeauna prin următoarele faze, în aceeași ordine precisă.

Personal, am preferat să nu lucrez cu alte oracole de cărți, ci doar cu energiile Lunii care trece prin diferite ei „încarnări” – Lună Nouă, Lună Plină și Super-Lună – și desigur, prin cele 12 semne zodiacale.

Există opt faze principale ale Lunii, fiecare având denumirile sale speciale:

Luna Nouă

Un nou început, potențial, vise

Semiluna în creștere

Curaj, mers înainte, credință

Luna în primul pătrar

Provocări, încredere, angajament

Luna în creștere

Reglaje fine, ajustare, adaptare

Luna Plină

Rezultate, iertare, recunoștință

Luna în descreștere

Relaxare, acceptare, regrupare

Luna în al treilea pătrar

Reevaluare, echilibru, încredere

Semiluna în descreștere (sau Luna Balsamică)

Vindecare, alinare, abandonare de sine

Lucrul cu oracolul cărților

Oracolul Fazelor Lunare este alcătuit din 44 de cărți magice și extrem de puternice, pe care le vei putea folosi ori de câte ori vei dori să obții un răspuns mai profund la o întrebare care te preocupă sau doar să primești o recomandare. Îi poți pune oracolului orice fel de întrebări legate de iubire, bani, carieră, sau despre orice alt subiect care te interesează. Dacă ai o confuzie într-o anumită privință, îi poți cere oracolului să îți aducă mai multă claritate.

Preț
Preț 65.00 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 58.50 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-756-044-2
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 136 și 44 de cărți oracol color
Formatul în cm. (l x L x g)
Formatul în cm. (l x L x g) 10 x 13.7 x 3.5
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-756-044-2
Traducerea din limba engleză
Traducerea din limba engleză Cristian Hanu
Titlul original
Titlul original Moonology Oracle Cards: A 44-Card Deck and Guidebook
Greutate
Greutate 0.290 kg.
Link
Publicat online
2022-06-06
Afișat de
22568 ori
Apreciere
5 / 5 (3)
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș