Vindecarea emoțională

Autor:
Editura:
Editura:
Philobia

22 de exerciții pentru recuperarea energiei și a forței interioare

Și dacă problemele noastre de sănătate nu ar fi altceva decât expresia unor emoții dureroase? Și dacă încercările prin care trecem s-ar datora fricilor, blocajelor, culpabilităților proprii? Și dacă rănile de care suferim și-ar avea rădăcinile în trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat sau poate în moșteniri inconștiente?
Detalii:

Ei bine, ciclul intern se poate opri. Cum este o iluzie să ne gândim că lucrurile se vor rezolva de la sine și că totul va fi bine fără o implicare activă din partea noastră, autoarea ne propune 22 de exerciții simple, ușor de pus în practică, cu ajutorul cărora ne vom putea reactiva potențialul și regăsi pe deplin energia și forța interioară. Natacha Calestreme este jurnalistă, regizoare și scriitoare. După ce a trecut printr-un lung șir de grele încercări, a străbătut lumea în căutarea celor mai vestiți vindecători de la care a învățat o serie de tehnici și care i-au schimbat, literalmente, viața. Declinând aceste tehnici sub formă de exerciții numerotate și însoțindu-le de mărturii și exemple, autoarea împarte cu noi tot ceea ce i-a permis să se transforme și să-și schimbe radical viața. O carte de practicat, cu rezultate imediate, așa cum atestă succesul incredibil pe care îl are în Franța, chiar din momentul apariției.

Cuprins:

Introducere ... 7

Prima parte
UN DIAGNOSTIC CORECT

Capitolul 1. Identificarea rănilor emoționale ... 15
Capitolul 2. Cum să ieșim din ciclul rănilor emoționale ... 21
Exercițiul 1: Ieșirea din ciclul rănilor emoționale ... 31
Capitolul 3. Cum să înțelegem semnificația unei boli ... 33
Capitolul 4. Ieșirea din ciclul bolii ... 45 Exercițiul 2: Găsirea evenimentului declanșator ... 49
Capitolul 5. Simbolismul emoțional al bolilor ... 51 Capitolul 6. Ai puterea de a schimba tot ... 61 Capitolul 7. Autovindecarea ... 67
Exercițiul 3: Autovindecarea ... 71 Exercițiul 4: Întărirea intenției ... 73
Capitolul 8. Liniștește-ți mintea ... 77 Cele 4 chei ale vindecării ... 80

Partea a doua
ÎNCEARCÃ-ȚI PUTEREA!

Capitolul 9. Resetarea energetică ... 85 Exercițiul 5: Recuperarea sufletului după un șoc ... 88
Exercițiul 6: Recuperarea sufletului după ce ți-a fost furată energia ... 94
Capitolul 10. Moștenirea emoțională ... 101 Capitolul 11. În sfârșit, eliberarea! ... 109 Exercițiul 7: Cum să te eliberezi de moștenirea emoțională ... 110
Exercițiul 8: Tăierea legăturilor de suferință ... 114
Capitolul 12. Îndepărtarea blocajelor ... 121 Exercițiul 9: Autoconsolarea ... 126 Capitolul 13. Puterea secretă a iertării ... 137

Partea a treia
CARNETUL SÃNÃTÃȚII TALE EMOȚIONALE

Capitolul 14. Niciodată singur ... 151 Exercițiul 10: Interacțiunea cu propriul ghid ... 155
Exercițiul 11: Găsește prenumele ghidului tău ... 158
3 metode pentru a lua o decizie cu ajutorul ghidului tău ... 161
Capitolul 15. Depășirea fricilor ... 163 Exercițiul 12: Identificarea și alungarea fricilor ... 172
Capitolul 16. Punctele forte ale habitatului ... 175 Exercițiul 13: Contactul cu sufletul locului ... 176
Capitolul 17. Cum să ne protejăm ... 183 Exercițiul 14: Înrădăcinarea ... 183 Exercițiul 15: Curățarea celulelor ... 186
Exercițiul 16: Purificarea ... 188 Exercițiul 17: Ritualul energetic al copacului ... 190
Exercițiul 18: Regăsește-ți fericirea! ... 193
Capitolul 18. Un somn mai bun ... 195 Sfaturi pentru a dormi mai bine ... 196 Exercițiul 19: Curățarea energetică a patului ... 199
Capitolul 19. Cultivarea intuiției ... 201 Exercițiul 20: Dezvoltă-ți intuiția ... 204
Capitolul 20. Calmarea sau vindecarea arsurilor ... 207 Exercițiul 21: Vindecarea arsurilor ... 209
Capitolul 21. Rămâi în viață! ... .211 Exercițiul 22: Reconectarea cu persoana dispărută ... 216
Capitolul 22. Un nivel superior de conștiință ... 217

Concluzii ... 227
Mulțumiri ... 233

Fragment:

CAPITOLUL 4
Ieșirea din ciclul bolii

CUM SÃ NE DÃM SEAMA CE MESAJ VREA CORPUL SÃ NE TRANSMITÃ

Boala este legată de o emoție neplăcută. Fie că e recentă sau foarte veche, ea ne rămâne întipărită în organism, generând un nod energetic. Nodul acesta ne afectează, pe termen lung, sănătatea. Blocajul energiilor ne fragilizează și ne face sensibili la microbi, virusuri și alte patologii care circulă în jurul nostru sau care ne-au pătruns deja în organism. Oricare ar fi demersul pe care-l alegem, să ținem minte că e important să mergem la medic pentru a opri infecția, virusul sau a ne calma durerea de la apariția primelor simptome.
În paralel, e necesar să desfacem acest nod energetic. Acolo se află cheia sănătății noastre! Eliminarea acestui blocaj va împiedica revenirea bolii. Dar cum să facem, atunci? Putem fi tentați să facem apel la un vindecător, la un hipnotizator sau un practician care lucrează cu energia. Se poate dovedi foarte util să apelăm la acești terapeuți dacă durerea e insuportabilă (de exemplu, în cazul unei eczeme sau arsuri). Dar acțiunea lor nu e suficientă. E indispensabil să ne întrebăm despre cauzele bolii pentru a evita ca problema să reapară sau să se exprime diferit, prin intermediul unei alte boli.
Acest demers e mai puțin convențional, sunt de acord, dar e indispensabil. Pentru că, atunci când nu mai suferim, semnalele de alertă se aud în surdină și nu mai încercăm să înțelegem de ce durerea a ajuns să ne afecteze. Ne credem eliberați. Este o eroare pentru că rădăcina rupturii energetice își urmează misiunea de alarmă mărind impactul bolii asupra corpului. Este, deci, esențial să-i cercetăm originea. Pentru a acționa pe termen lung, e important să ne implicăm personal în procesul de vindecare, mai degrabă decât să lăsăm asta în seama terapeuților. Cercetează tu însuți factorul declanșator al bolii care te-a afectat, pentru a împiedica revenirea ei. Nici nu-ți imaginezi ce capacități ascunzi în tine! Pentru a te convinge, iată ce spune pe această temă doctorul Albert Scweitzer: „Fiecare pacient poartă cu sine propriul vindecător. Secretul reușitei noastre este că oferim medicului ce locuiește în fiecare pacient ocazia de a se face util."
• Dacă ești bolnav, iată un motiv de bucurie: corpul îți atrage atenția asupra unei emoții pe care ai trăit-o cu dificultate, de care trebuie să devii conștient înainte de a-i da drumul.

LEGÃTURA DINTRE CORP ȘI ENERGIE

Relația dintre corp și energie îmi va fi confirmată foarte clar de acupuncturistul Robert Corvisier pe o situație cu care ne-am confruntat cu toții la un moment dat. De fiecare dată când ne confruntăm cu un stres important, ni se întâmplă să facem diaree. De ce se întâmplă asta aproape automat? Specialistul în medicină chineză ne explică cum stresul creează o căldură foarte mare în corp. Confruntat cu această creștere bruscă de energie, organismul face ce poate pentru a restabili echilibrul în ce privește temperatura. Evacuează acest preaplin de căldură prin tubul digestiv: atunci apare diareea. Această neplăcere, pe care vrem, normal, să o oprim, este totuși, în cazul unei stres, singurul mijloc de a ne elibera de un surplus de energie, este o eliberare spontană. Dacă încercăm să aprofundăm motivul stresului, acesta poate fi cauza unei emoții legate de tristețe (care afectează plămânul), furia (care tulbură ficatul), obligațiile sau îngrijorarea (care tulbură stomacul sau splina) sau fricile (care vulnerabilizează rinichii). În consecință, dacă originea durerii diferă în funcție de povestea persoanei, e normal să încercăm să oprim diareea cu același medicament pentru toți? Cu siguranță, e indispensabil, din punct de vedere medical, pentru a evita deshidratarea (mai ales la copii), dar va fi totuși medicamentul eficient în a regla problema de stres și a împiedica apariția unui alt episod de diaree în viitor? Și dacă oprim procesul de reglare, cum să evacuăm preaplinul de energie?
Să ne întoarcem împreună la o experiență personală pentru a o înțelege. Sunt mai mult de douăzeci de ani de atunci - am fost angajată de o firmă de producție pentru a adapta concepte ale unor jocuri televizate străine, iar șefa departamentului de divertisment era o adevărată vrăjitoare. Dacă audiențele erau bune, o datoram geniului ei, în caz contrar, era vina mea. Și mi se întâmpla să-mi golesc mațele de cinci-șase ori pe săptămână. M-am dus, așadar, la medic să-mi rezolve această problemă devenită deranjantă (crizele apăreau în plină discuție și nu voiam să-mi tatuez pe corp planul tuturor toaletelor de la TF1). Or, problema persista, în ciuda antidiareicelor. Apoi, totul s-a oprit ca din întâmplare în ziua în care mi-am dat demisia... Stresul și diareea aveau mare legătură.
Azi aș face lucrurile altfel și aș urma etapele pe care le-am trecut în revistă. Atentă la reacția corpului meu, aș încerca, mai întâi, să găsesc o corelație între diaree și cauza ei reală. Aș defini rana respectivă, apoi aș relativiza-o, încercând să transform încercarea (aceasta prin care trec) în experiență. Când lucram la firma respectivă, ar fi fost ideal să înțeleg că șefa mea avea aceeași rană ca mine și că ne ajutam inconștient, și în ciuda voinței noastre, să depășim dificultățile uriașe ale sufletelor noastre. În felul acesta, aș fi trăit criticile într-o manieră detașată și nu aș fi făcut-o să treacă, la rândul ei, prin demisia mea. Înțelegând procesul pus în mișcare, corpul meu nu ar mai fi trecut prin stres, iar asta m-ar fi ajutat să evit să cresc acțiunile fabricanților de hârtie igienică.
• Când te asaltează ceva rău, schimbă percepția! Uită de materie. Suntem construiți în esență din ceva impalpabil și invizibil: din energie și informație. Organismul are o putere pe care nici nu ne-o putem imagina. Să ne concepem viața din acest punct de vedere, înseamnă să permitem corpului nostru să se vindece singur.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 42.00 RON
Discount
Discount 25 %
Preț final
Preț final 31.50 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9707-55-5
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 240
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9707-55-5
Traducerea
Traducerea Cătălina Leuca
Greutate
Greutate 0,205 kg.
Publicat online
2022-04-01
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș