Metodele secrete ale lui Hermes

Autor:
Editura:
Editura:
Ganesha

Ghid pentru calcularea și interpretarea ascendentului real

Cu bogăția de informații și revelații obținute dintr-o astrogramă natală, cineva s-ar putea întreba, pe bună dreptate, de ce mai este nevoie să folosim, în primul rând, o metodă de corecție, de ce am vrea să cunoaștem momentul concepției și să folosim simbolurile gradelor lui Janduz și Jones.
Metodele secrete ale lui Hermes. Ghid pentru calcularea și interpretarea ascendentului real

34.00 30.60 RON (Stoc 0)

Detalii:
Cu bogăția de informații și revelații obținute dintr-o astrogramă natală, cineva s-ar putea întreba, pe bună dreptate, de ce mai este nevoie să folosim, în primul rând, o metodă de corecție, de ce am vrea să cunoaștem momentul concepției și să folosim simbolurile gradelor lui Janduz și Jones. De ce sunt aceste imagini atât de importante? De ce trebuie să cunoaștem fundalul spiritual pentru a obține informații, atunci când examinăm și procesăm materialul astrologie disponibil? Acestea sunt întrebările la care ne-am străduit să răspundem în acest eseu despre metoda de corecție a concepției, bazată pe lucrarea Prenatal Epoch, a lui E.H. Bailey, și intitulată Metodele secrete ale lui Hermes. Metoda lui Hermes, care spune că „semnul în care se află Luna în momentul concepției este semnul care va da Ascendentul la naștere", a fost atribuită marelui înțelept și inițiat egiptean Hermes Trismegistos, Hermes „cel de trei ori mare“, și unei părți a celor 42 de cărți ale sale, care au dispărut în timpul incendiului din Alexandria, deși unele volume au fost salvate și păstrate în secret (după părerea lui Sala Manley Palmer în The Secret Teachtings of All Ages).
Cuprins:

Introducere ... 6

1. Simbolurile gradelor lui Janduz și Jones ... 18
2. Poziția Lunii în harta natală ... 24
3. Ascendentul, simbolul lui Persona ... 32
4. Concepția ... 42
5. Calendarul iulian și cel gregorian ... 48
6. Metoda secretă a lui Hermes ... 60
7. Salvador Dali și roaba - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea estică și pentru gradul dublu al Ascendentului ... 69
8. Auguste Rodin și Mâna lui Dumnezeu - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea estică ... 88
9. Wim Koppejan și o caravană de cămile - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea estică ... 128
10. Novalis și Imnurile nopții - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea estică calculat cu software astrologie ... 154
11. Francis Bacon și cancelarul nobil - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea vestică, Calendarul iulian și o naștere prematură ... 181
12. Înălțimea sa Prințesa Beatrice și cavalerii - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea vestică ... 210
13. Paul Kruger și casa deschisă - un exemplu pentru latitudinea sudică și longitudinea estică ... 221
14. Daniel Barenboim și fierul încins - un exemplu pentru latitudinea sudică și longitudinea vestică ... 246
15. Baden Powell și Arcașul Soarelui - un exemplu pentru latitudinea nordică, longitudinea vestică și Ascendentul într-un semn în creștere rapidă ... 251
16. Pearl Buck și ogorul - un exemplu pentru latitudinea nordică și longitudinea vestică, și de concepție tn latitudinea vestică și longitudinea estică ... 271
17. Înălțimea Sa Wilhelm-Alexander, Prinț de Orange - un exemplu pentru o naștere în latitudinea nordică și longitudinea estică și de concepție în latitudinea nordică și longitudinea vestică, și o sarcină extraordinar de lungă ... 288

Bibliografie ... 306
Glosar de termeni ... 311

Fragment:

În ebraică, cuvântul pentru „Est" este qedem. Din punct de vedere numerologic, avem qoph (100), dalleth (4), mem [40), care adunate dau valoarea uimitoare de 144, despre care s-a scris deja atât de mult. Ne putem gândi imediat la cei 144000 de aleși „cântând noul cântec al Mielului", așa cum este menționat în Apocalipsa Sfântului Ioan. De-a lungul timpului, de la Adam încoace, acești 144000 de aleși au purtat în sângele viitorului lor „trup de car de foc" (vizualizați evenimentul extraordinar al ridicării la Cer a profetului Ilie!), o scânteie de lumină care să fie aprinsă de Cristos, transmutând astfel într-o clipă trupul în focul dumnezeiesc al trupului Învierii, simbolizat de către Pluto, considerat guvernatorul superior al Berbecului. Acest viitor trup va fi purtătorul aceluiași simbol al gradului Ascendentului, dar perfecționat.
Potrivit lui Nicodim, când Cristos a coborât în iad după sacrificiul Său de pe Golgota (Gulgoleth, adică „locul căpățânii", sau „capul" atribuit zodiei Berbec), o rază de foc de un purpuriu-regal a ieșit din capul Său în adâncurile regiunilor infernale, atunci când a recuperat sufletele sfinților de mult timp decedați, și care au fost văzuți atunci pe străzile Ierusalimului, iar mai târziu cu Iisus și ucenicii în Galileea (Matei 27:52,53). Prin intermediul acestei energii plutoniene, puterile morții, ce țin de Scorpion („Moarte, unde este durerea ta?"), au fost trezite pentru a activa puterile mărețe ale Învierii. Apoi, reprezentantul spiritual al trupului a putut să apară ca o prezență permanentă, în loc de una doar temporară.
Scorpionul nu știe nimic despre înviere, cunoaște doar trecerea de la viață la moarte și invers, prin care este posibilă nașterea unui trup temporar. Pluto / Berbec înseamnă transfigurarea și transmutarea formelor de viață și în special a trupului. Acesta este procesul manifestat de Cristos pe Muntele Tabor (Matei 17:2). La Cina cea de Taină, El a descris Trupul Său ca „pâinea și vinul" care conduc la viața veșnică (Matei 26: 26), și prin aceasta înțelegem aspectul permanent al apariției pe Pământ a Sinelui Suprem într-un trup transfigurat. Tradiția evreiască ne învață că pâinea și vinul sunt legate în mod simbolic de impulsul spiritual dat la Paște. Luați în considerare pentru o clipă fenomenul de lumină și foc în legătură cu trupul divin. În timpul lungilor ani petrecuți în pustiu și pe muntele Sinai, israeliții erau însoțiți de un stâlp de foc; Yahweh i-a vorbit lui Moise din tufișul care ardea (Exod 3: 2, 3), iar Shadrach, Meshach și Abed-nego au mers împreună cu Fiul Domnului în cuptorul de foc (Daniel 3:20, 21); limbi de foc au plutit peste capul Ucenicilor și al altora la Cincizecime (a cincizecea zi după Paște, Fapte 2) și așa mai departe.
Marte, Guvernatorul Scorpionului, știe doar să ardă până la cenușă; Pluto, Guvernatorul superior al Berbecului, arde și învie. Forțele plutoniene manifestate de Cristos sunt similare cu cele demonstrate de Moise (Numeri 21:9), când a salvat evreii răniți de moarte în deșert prin ridicarea unui Șarpe de aramă pe un stâlp, la care să se uite. Din limba ebraică și din tradiția evreiască aflăm că prezența lui Mesia este dublu încorporată în acest simbol al șarpelui de aramă, iar Noul Testament ne spune cine este acest Mesia. Cuvântul ebraic pentru bărbatul și femeia creați de Dumnezeu este Similar cu cuvântul pentru focul dumnezeiesc. în limbile vechi scandinave, cuvântul pentru „trup" este lic-haam, care înseamnă literalmente „casă de lumină".

Mercur în cuadratură cu Neptun trebuie să îi fi cauzat un stil de viață în care sănătatea sa a început să se șubrezească din ce în ce mai mult și drept urmare a murit foarte tânăr de tuberculoză, destul de curios, chiar în ziua aniversară în care ar fi trebuit să se căsătorească cu Sophie. Privind imaginea lui Janduz pentru gradul 14 din Gemeni („Un om mascat stă în picioare lângă cadavrul unui cal"), putem vedea cealaltă față a monedei, vizibilă și în revelația sa. Novalis s-a contaminat aproape sigur de la boala ei.
Pentru a înțelege, trebuie să ne amintim că Novalis avea Luna natală în conjuncție de intrare cu Soarele, ambele în conjuncție cu Uranus, care este Guvernatorul casei a 8-a, a morții și a transformării. Jupiter natal din casa a 8-a trimitea constant energie spre acest Uranus, expansionându-i viziunea despre lumea morților, și cu cât reflecta mai mult la ea, cu atât se simțea mai acasă în această lume de dincolo. Acesta ar putea fi un motiv important pentru care (și cum ne-am putea aștepta să fie altfel?) a fost într-un mod aproape extravagant atât de îndurerat de moartea Sofiei, eveniment care 1-a rănit atât de profund. Pentru a înțelege cât de mult a însemnat ea pentru el din punct de vedere spiritual, trebuie știut că din momentul logodnei lor, el a purtat un inel de aur cu imaginea ei, având gravat pe partea interioară: „Sophie este îngerul meu păzitor". Deci nu ne surprinde să aflăm că după moartea ei, el a continuat legătura cu Sinele ei Superior și că ce a urmat a fost ceva firesc.
Referindu-se la experiența acestei revelații, profesorul G. van der Leeuw spune: „Novalis a trecut printr-o convertire, iubirea pentru Sophie și pentru Cristos reînviat devenind una, religia și iubirea erosului sublimat s-au unit în convingerea totală că adevărata viață poate fi găsită doar prin moarte. Pe această temelie se află cele mai frumoase poezii ale sale, «Imnurile nopții», și, de asemenea, revelațiile sale filosofice și științifice profunde."
După mine, cuvântul „convertire" aduce a misionar și cred că mai potrivit ar fi „revelație", iar revelația conștiinței mai înalte centrată pe Cristos este încă și mai potrivit. De asemenea, menționarea lui Cristos înviat confirmă ceea ce spuneam mai devreme despre inițierea plutoniană. Gerhard Schulz se referă la cuvintele „Cristos și Sophie", pe care Novalis le-a scris în jurnalul său, indicând spre rolul mediatorului (Hermes, Gemeni) între această lume și cealaltă, în care a ajuns atât logodnica sa, cât și Cristos. Novalis a experimentat aceste adevăruri mistice sub protecția Demetrei în acel moment de la mormântul Sophiei.

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 34.00 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 30.60 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-8742-65-6
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 328
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-8742-65-6
Greutate
Greutate 0,325 kg.
Publicat online
2021-06-16
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș