21 de zile pentru a dobândi succesul și pacea interioară

Autor:
Editura:

Am scris cartea de față cu speranța că te va ajuta să eviți sentimentele de inadecvare și totodată să simți pacea lui Dumnezeu, care definește cu adevărat succesul. Citește aceste principii cu inima deschisă. Aplică doar principiile care crezi că ți se potrivesc și ignoră-le pe celelalte.
Detalii:

Nu trece o zi fără să mă gândesc la Dumnezeu. Mai mult decât atât, simt prezența Lui în majoritatea momentelor de trezie. Este un sentiment de mulțumire, de satisfacție, care depășește tot ce aș putea să exprim într-o carte. Am ajuns să cunosc pacea adusă de Spirit în viața mea și, datorită acestei cunoașteri, toate îngrijorările, problemele, realizările sau bunurile mele materiale își pierd din importanță. În acest mic volum, voi discuta despre principiile succesului și păcii interioare, care, dacă sunt stăpânite și practicate zilnic, te vor ghida și pe tine spre aceeași stare de liniște interioară. Aceste principii sunt valoroase pentru oricine a hotărât că vrea să meargă în mod conștient pe drumul vieții sale. Fiecare dintre noi ia decizia în funcție de propriul ceas interior. Pentru unii, acest lucru se întâmplă devreme, în tinerețe; în cazul altora, se întâmplă pe la mijlocul anilor de maturitate. Principiile propuse de mine pot fi aplicate indiferent dacă abia ai pornit pe drumul vieții, dacă te afli spre finalul ei sau dacă ești în orice punct al căii tale. Multe cărți de acest fel vorbesc despre importanța muncii grele, a dedicării, a planificării financiare, a strategiilor relaționale, despre alegerea carierei potrivite și despre ascultarea oamenilor mai în vârstă, despre respectarea regulilor și stabilirea unor scopuri realiste, despre a avea un stil de viață sănătos și despre a fi recunoscător. Toate sunt sfaturi valoroase și, cu siguranță, le aduc beneficii celor care aleg să le asculte și să le aplice. Totuși, din experiența mea, deopotrivă ca profesor și ca tată a opt copii cu vârste cuprinse între 11 și 33 de ani, pot afirma că acest tip de sfaturi îl face pe cititor să se întrebe: Și asta-i tot? Așadar, nu am niciun sfat despre modul cum să-ți stabilești scopuri, cum să muncești pe brânci, cum să-ți planifici viitorul din punct de vedere financiar, cum să-i asculți pe cei mai bătrâni, cum să-ți respecți cultura și așa mai departe. De fapt, aproape întotdeauna mi-am urmat propriile instincte, plătind prețul pentru alegerea căii „mai puțin bătute" și rezistând în fața aculturației, astfel că ar fi o dovadă de ipocrizie din partea mea să te îndemn să faci ce zic eu și să-mi urmezi regulile. În schimb, îți ofer o serie de principii care să îi permită sinelui tău să te îndrume. Din experiența mea, ce a presupus lucrul cu oameni diferiți de-a lungul câtorva decenii, mult prea mulți aleg să rămână anonimi în mulțime. De aceea, suferă și azi din cauza remușcării interioare care îi face să se simtă niște ratați, sunt plini de conflicte sau resentimente și se întreabă care este sensul vieții lor. Prin urmare, am scris cartea de față cu speranța că te va ajuta să eviți aceste sentimente de inadecvare și totodată să simți pacea lui Dumnezeu, care definește cu adevărat succesul. Citește aceste principii cu inima deschisă. Aplică doar principiile care crezi că ți se potrivesc și ignoră-le pe celelalte.

Cuprins:

Nota editorului american ... 7 Introducere ... 8

ZIUA 1 Fii deschis la orice. . . . . ... 11 ZIUA 2 Nu te atașa de nimic ... 17
ZIUA 3 Nu muri înainte să eliberezi muzica dinăuntrul tău ... 22
ZIUA 4 Să fii pasionat înseamnă să-ți asumi riscuri ... 27 ZIUA 5 Nu poți oferi ceea ce nu ai ... 32 ZIUA 6 Scopul tău este să slujești ... 37 ZIUA 7 Îmbrățișează tăcerea ... 41
ZIUA 8 Fii într-o legătură conștientă cu Dumnezeu ... 46 ZIUA 9 Renunță la trecutul tău ... 50 ZIUA 10 Tot ceea ce ai este prezentul ... 55 ZIUA 11 Nu poți rezolva o problemă cu aceeași gândire care a creat-o ... 59
ZIUA 12 Cele trei niveluri ale conștiinței ... 64 ZIUA 13 Nu există resentimente justificabile ... 68 ZIUA 14 Oprește-te din a mai căuta ocazii să te simți ofensat ... 72
ZIUA 15 Poartă-te cu tine ca și cum ești deja ceea ce ți-ai dori să fii ... 76
ZIUA 16 Sincronicitate și inspirație ... 81 ZIUA 17 Inspiră-i pe alții ... 85
ZIUA 18 Slăvește divinitatea în care crezi ... 90 ZIUA 19 Ai încredere în Sursa spirituală ... 94 ZIUA 20 înțelepciunea înseamnă să eviți gândurile care te debilitează ... 98
ZIUA 21 Gânduri care te fac puternic ... 104

Postfață ... 108

Fragment:

Eliberarea de atașamente

Atașamentele tale sunt sursa tuturor problemelor tale. Nevoia de a avea dreptate, de a poseda ceva sau pe cineva, de a câștiga cu orice preț, de a fi considerat superior de către ceilalți - toate sunt atașamente. O minte deschisă poate să reziste tentației acestor atașamente și, în consecință, posesorul ei se va bucura de pace interioară și de succes.
Dacă ai gânduri pline de pace, vei simți emoții pline de pace, iar acest lucru se va întâmpla în oricare situație din viața ta. Dacă ești atașat de nevoia de a avea dreptate sau de nevoia de a deține ceva, în speranța că îți va aduce pace sau că vei avea succes, tot ce te vei strădui să faci în viață va fi în zadar.
Ca să te eliberezi de atașamente, trebuie să faci o schimbare în felul în care te vezi pe tine însuți. Când identificarea ta principală este cu trupul sau cu posesiunile tale, egoul reprezintă forța care îți domină viața. Dacă îți poți îmblânzi suficient egoul, vei face ca sufletul tău să fie forța care îți ghidează viața. Ca ființă spirituală, vei putea să îți observi corpul și să fii un martor plin de compasiune la propria existență. Latura ta spirituală vede nebunia atașamentelor, pentru că sinele tău spiritual este un suflet infinit. Nimic nu te poate face fericit sau un om de succes. Acestea sunt constructe interioare pe care tu le aduci în propria lume, mai degrabă decât să le primești de la ea. În orice caz, a te elibera de atașamentele tale, mai ales de posesiuni, nu este deloc ușor într-o lume orientată spre consum, o lume în care ești bombardat de reclame ce te îndeamnă să cumperi ceva mai mare, mai bun, mai mult. Primul pas în a depăși astfel de mesaje este să devii conștient de ceea ce se întâmplă și să-ți dai seama că nu îți e necesar cu adevărat vreun alt lucru pentru a fi fericit. Ar putea fi nevoie să-ți spui asta în permanență, până când ți se va sedimenta în minte: „Nimic nu mă poate face fericit. Fericirea este ceea ce îi ofer eu vieții, nu ceea ce capăt de la ea." Această conștientizare diminuează presiunea indusă de mesajele din reclame și, totodată, îți permite să te bucuri de creativitatea lor, pentru că te-ai detașat de mesajele transmise de egoul propriu și te-ai conectat la Spirit.
Ceea ce vreau să sugerez este că te poți elibera de presiunea convingerii că ai nevoie de mai mult, dar bucurându-te pe mai departe de aspectele materiale. Cu alte cuvinte, să știi că nu ai nevoie de mai mult și, în același timp, să fii liber să trăiești fericit și să te bucuri de lume, asa cum este ea. Vreau ca această diferență să fie clară, pentru că e bine să te încânte un automobil nou, niște haine frumos croite, o cină într-un restaurant drăguț, o bijuterie scumpă sau orice altceva (inclusiv această carte). Însă trebuie să eviți credința interioară că, într-un fel sau altul, esența ta va avea de suferit dacă nu vei dobândi mai multe posesiuni. Totodată, trebuie să ai grijă să nu permiți ca asemenea „chestii" să definească ceea ce ești, așa cum reclamele încearcă frecvent să te convingă.
Când i-am permis conștientizării mele să urmărească numai ceea ce îmi doream, am descoperit că eram tot mai puțin atașat de lucruri. Vezi tu, cu cât aveam mai mult, cu atât devenea mai greu de depozitat, de asigurat, de curățat, de apreciat dacă este deductibil fiscal și, într-un final, de aruncat. În ziua de azi, mă amuză reclamele care mă vizează și, când ele îmi trec pe sub ochi, apăs pe „butonul spiritual silențios" și mă simt fericit că sunt imun la mesajele prin care anumite branduri își închipuie că pot adăuga ceva la calitatea vieții mele.

ZIUA 9 Renunță la trecutul tău

Pentru majoritatea dintre noi, trecutul definește ceea ce suntem în prezent. Astăzi, vreau să îți arăt cum te poate ajuta faptul de a renunța la trecutul personal să trăiești prezentul mult mai conștient.
Când o barcă cu motor trece în viteză pe suprafața unei ape, în urma ei rămâne o spumă albă, numită „siaj . Acesta nu este nimic altceva decât dâra lăsată de barcă în spatele ei. Răspunsul la întrebarea „Ce anume mișcă barca?" este că barca se mișcă datorită energiei generate de motor în acel moment din prezent. Iată de ce barca se deplasează pe apă. Crezi că e posibil ca dâra lăsată în urmă să conducă barca? Crezi că poate ea să determine înaintarea bărcii? Acestea sunt întrebări retorice, răspunsurile fiind evidente. Sunt sigur că îmi dai dreptate când afirm că acea dâră înspumată este doar ceea ce lasă barca în urmă, iar nu ceea ce o împinge înainte.
Îți sugerez să aplici această idee în viața ta. Dâra înspumată a vieții tale nu este nimic mai mult decât ceea ce rămâne în urmă. Gândește astfel: nu e posibil ca dâra lăsată în urmă să te ducă înainte. Nicio logică nu-ți poate dovedi că ea e responsabilă pentru situația, bună sau rea, în care te afli astăzi. Siajul este ceea ce este, atât și nimic mai mult - o dâră pe care ai lăsat-o în urma ta. Dar oare ai făcut asta?

A fi victima propriului trecut

Aproape un sfert de secol am lucrat cu multe persoane, în încercarea de a le învăța să acceseze niveluri mai înalte de conștientizare. Pe parcursul carierei, am observat că majoritatea oamenilor trăiesc în trecut, agățându-se de istoriile personale pentru a-și justifica obiceiurile autodistructive și sărăcia din viața lor. Se agață de dureri, abuzuri sau neajunsuri din trecut, și le folosesc ca pe niște cărți de vizită ca să le arate tuturor celor pe care îi întâlnesc, imediat după ce fac cunoștință, că statusul lor este „bietul de mine". „Am fost abandonat în copilărie", „Sunt alcoolic", „Am supraviețuit unui incest", „Părinții mei au divorțat, și niciodată nu am putut să trec peste asta". Iar lista poate continua pe sute de pagini. Trecutul tău s-a terminat! Legându-te de trecut, nu doar că îți vei garanta faptul că azi ești imobilizat, dar totodată vei ține departe posibilitatea de a te vindeca. A face referire la suferințe din trecut și a le folosi ca motive pentru care nu-ți poți continua viața în prezent echivalează cu a considera că dâra lăsată în urmă de barcă este cea care o face să avanseze. Acest lucru funcționează și în sens invers. Mulți oameni se referă la vremurile bune trăite cândva, de-acum duse pentru totdeauna, ca la motivul pentru care astăzi nu pot să fie fericiți și să se simtă împliniți. „Totul s-a schimbat", „Nimeni nu mai respectă pe nimeni, ca pe vremuri", „Un dolar valora ceva; acum totul e foarte scump", „Oamenii nu mai par dispuși să ajute așa cum o făceau înainte", „Când eram mici, noi respectam autoritatea;

Preț
Preț 40.01 RON
Discount
Discount 25 %
Preț final
Preț final 30.01 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-44-0967-6
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 112
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-44-0967-6
Traducerea
Traducerea Andreea Drăghici
Titlul original
Titlul original 21 Days to Master Success and Inner Peace
Greutate
Greutate 0,105 kg.
Publicat online
2021-09-29
Afișat de
22547 ori
Apreciere
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș