Cercul secret interior al așa-zișilor iluminați

Autor:
Autor:
Anonimus
Editura:
Editura:
Sapienția

„Cercul secret interior" își menține imensa sa putere prin inventarea haosului și inducerea conflictului, a vărsării de sânge și a masacrului. El controlează agențiile secrete, poliția de securitate internă și forțele armate ale superputerilor lumii. Și nu ezită să apeleze la aceste grupări când este necesar să restabilească un echilibru delicat și să creeze „ordine din haos".
Detalii:

„Cercul secret interior" își menține imensa sa putere prin inventarea haosului și inducerea conflictului, a vărsării de sânge și a masacrului. El controlează agențiile secrete, poliția de securitate internă și forțele armate ale superputerilor lumii. Și nu ezită să apeleze la aceste grupări când este necesar să restabilească un echilibru delicat și să creeze „ordine din haos". În viziunea lor, natura lor presupus superioară și originile lor „extraordinare" le conferă responsabilitățile de „noblesse oblige". Ei sunt convinși că este obligația și dreptul lor să fie conducătorii divini ai întregii omeniri. În decursul secolelor, acești oameni aroganți și înfumurați s-au înhăitat, acumulând averi materiale nemăsurate. Odată cu bogăția lor combinată au căpătat o imensă influență, dar și capacitatea de a-și răsplăti prietenii și aliații, și de a-și pedepsi dușmanii. Lacomi și vicleni, convinși că sunt mai presus de rău și bine, membrii Cercului interior ordonă în mod deliberat asasinarea dușmanilor. Totodată, ei le obligă în mod nemilos pe ființele curajoase care refuză să acceadă la planul lor mârșav să se conformeze acestuia. Există, în realitate, un singur mod de a scăpa de puternica amăgire și de capcana construită de membrii acestui „Cerc secret interior", după instrucțiunile primite de la stăpânul lor satanic. Pentru a învinge minciuna, este necesar să predicăm adevărul. Iar Adevărul este găsit doar în Dumnezeu Tatăl. Cel care prin Fiul Său, Iisus Cristos, de bunăvoie și-a vărsat sângele pe cruce pentru păcatele noastre, oferind omenirii victoria finală prin El. Este necesar doar să credem și să acționăm, și vom fi salvați. Aceasta este promisiunea lui Dumnezeu. În această promisiune găsim speranța, victoria și destinul nostru.

Cuprins:

Este destinul celor zece oameni nevăzuți dezvăluit în profeția biblică? ... 5

Capitolul 1 Uluitoarea putere și influență globală a Cercului interior ... 7
Capitolul 2 Dincolo de societățile secrete: supraoamenii grupării Illuminati ... 29
Capitolul 3 Sânge și dinastie: o viziune confidențială asupra celor care conduc lumea ... 45
Capitolul 4 Adunarea zeilor: ascensiunea celor zece „înțelepți" ai Cercului interior ... 76
Capitolul 5 „Ordo ab chao": Marea lucrare a grupării Illuminati ... 95
Capitolul 6 Alchimia și conspirația politică: de dreapta sau de stânga, republicani sau democrați - cu toții sunt la fel! ... 122 Capitolul 7 În interiorul Cercului magic: răsplată și pedeapsă în Epoca Illuminati ... 153
Capitolul 8 Newt Gingrich și revoluția celui de-al „treilea val" a Illuminati ... 174
Capitolul 9 Înaintarea meteorică la putere a vătămătorului Bill Clinton: un studiu clasic de caz al influenței grupării Illuminati ... 197
Capitolul 10 Necredinciosul cu un singur ochi și omul gol de pe calul alb ... 210
Capitolul 11 Colosalul complot al șarpelui solar ... 227 Capitolul 12 Un „cod al iadului": urmărirea nestăpânită a dominației globale ... 251
Capitolul 13 Controlul minții și realitatea cumplită a conspirației mondiale ... 269
Capitolul 14 Durere, moarte și scenariul Armaghedonului ... 284

Anexă ... 298
Conspirația mondială - o listă a membrilor de interior ... 298

GLOSAR ... 309

Fragment:

El susține că „membrii săi includ adepți cu puteri supraumane. Mai mult decât atât, ei sunt posesorii unui adevăr religios mai presus de toate crezurile... un adevăr care le oferă membrilor săi o viață comună care retează orice diferențe în credință". Smoley nu identifică în articolul său din Gnosis această „frăție ascunsă" cu Illuminati, nici nu face aluzie la planul unei elite iluminate care să stabilească și să guverneze un imperiu global. Adeseori, oamenii ca Richard Smoley dețin o anumită cunoaștere ocultă, dar, în cele din urmă, sunt orbi față de adevărul hain al lui Lucifer și al conspirației sale prin gruparea Illuminati. Ei nu pot ști adevărul deoarece, respingându-L pe Dumnezeu, trăiesc în întuneric.
Cu toate acestea, dacă avem inimile curate în fața lui Dumnezeu, putem afla despre frăție și ordinul Illuminati. În Proverbe 25:2 găsim acest pasaj intrigant: „Slava lui Dumnezeu stă în ascunderea lucrurilor; dar slava împăraților stă în cercetarea lucrurilor". În Daniel 12:10 citim că în zilele de pe urmă cei răi vor suferi de confuzie și orbire, dar „cei înțelepți vor înțelege". Prin urmare, păstrând în inimă promisiunile Domnului, săpăm în temnițele misterului pentru a descoperi secretele întunecate ale conspirației Illuminati.
Cercul intrigii dovedește fără nicio îndoială că există, de fapt, o „frăție ascunsă". Chiar și mai înspăimântătoare sunt conducerea diavolească și scopurile grotești ale acestei elite secrete și bine tăinuite. Această elită face parte din Illuminati, fiind ființele diabolice care sunt angrenate chiar în acest moment în operarea unei conspirații mondiale de dimensiuni uluitoare. Este o conspirație a celor puțini, realizată de cei puțini, pentru cei puțini.
La ce ne referim prin cripticul „cei puțini"? Prin aceasta se face referire la o cabală strâns-înnodată de ființe total rele, ticăloase, adunate laolaltă prin puterea sângelui și a banilor, într-un legământ ocult și sordid împotriva Dumnezeului Celui Preaînalt. Aceste ființe sunt lipsite de mândrie naționalistă. Ca cetățeni ai pământului, loialitatea lor este făgăduită stăpânilor lor ascunși. De aceea, ele disprețuiesc în mod secret simbolurile patriotismului și se înveșmântă în asemenea simboluri doar atunci când este necesar să înșele.

Scopul ultim al grupării Illuminati

Care este scopul grupării Illuminati? Nu este doar guvernarea mondială, deși caută să consolideze și să exercite o putere politică totală. Scopul lor real nu este doar acumularea tot mai mare de bani, deși ei posedă o dorință practic nestăpânită și nemăsurată de a acumula și a cheltui mari averi. Adevăratul și supremul scop al acestor ființe mârșave este de a-l detrona pe Cel incomparabil și măreț, așezat pe tronul Universului: Iisus Cristos, Domnul domnilor și Împăratul împăraților. Este o colosală și epică răzvrătire spirituală – o încercare abominabilă, mizerabilă și vicleană, sortită eșecului - de a înfrânge însăși puterea cerească și de a-l instala pe tronul de smarald pe cel mai diabolic personaj creat vreodată de mâinile lui Dumnezeu: Lucifer, marele renegat și infama stea căzută.

Naționalismul este amenințarea întunecată

În prezent, pe măsură ce ne apropiem de zorii celui de-al treilea mileniu după prima venire a lui Iisus Cristos, scena de luptă finală a grupării Illuminati este între naționalism (teza) și universalism (antiteza). Rezultatul este programat să devină Noua Ordine Mondială (sinteza), un stat global în care națiunilor individuale li se acordă doar o poziție funcțională, superficială, neavând aproape deloc putere, neavând autonomie separată și, esențial, care sunt supuse autorității Supremului Consiliu al celor înțelepți. Cei zece oameni care alcătuiesc Cercul interior al grupării Illuminati constituie Supremul Consiliu. Curând, marele lor lider se va arăta ca fiind salvatorul lumii, cel care aduce „ordine din haos". El va fi antihristul, satana în trup de carne. Buletinul informativ de trezire a creștinilor a prezis încă din 1983 această apariție a unui suprastat fascist care va fi impus ca „Împărăția lui Dumnezeu" pe Pământ: „Pe scena avem teza, care este ceva numit comunism. Apoi avem antiteza sau ceva numit anti-comunism. Teza și antiteza par a fi în contradicție și se prezintă ca o luptă ideologică totală. În cele din urmă ele se contopesc în sinteză, așa cum este plănuit. Sinteza sau forma finală trebuie să fie un suprastat care este capitalismul monopol (fascismul), care reprezintă o lume monopol a capitalului și bogățiilor sub o fațadă binevoitoare - o „Împărăție a lui Dumnezeu pe Pământ".
Această metodă revoluționară - lucrarea sistematică a tezei în raport cu antiteza, ce conduce la sinteză - este cheia pentru a înțelege istoria lumii. Îndată ce se obține înțelegerea cu privire la acest sistem diabolic de combinare a opușilor, toate celelalte aspecte devin clare.
Lucrarea acestui proces dialectic, acestui conflict al opușilor, este motivul pentru care continuăm să suferim războaie și amenințări cu războaie. Din acest motiv, indiferent de cine se află la putere în Washington D.C. - republicani sau democrați - voința majorității este ignorată. Ordo ab chao explică necesitatea pentru guverne de tip Big Brother, în scopul de a sponsoriza terorismul, pentru a incita violența rasială și a inspira ura etnică. Prin haos, planul grupării Illuminati prosperă. Dacă dorim să avem succes în a contracara marea lucrare a grupării Illuminati, este necesar să înțelegem mai întâi filosofia lor de creare și perpetuare a crizelor în scopul „ordinii din haos". Doar când vom putea descifra metodele lor și vom înțelege procesarea alchimică a omenirii de către ei, vom putea scăpa de a fi manipulați de Illuminati și vom respira liberi, ca ființe umane inteligente și iubitoare.
Dar putem avea succes în această strădanie? Putem contracara eforturile grupării Illuminati de a ne controla? Chiar dacă putem sau nu să fim capabili să le împiedicăm planul de creare a unei ordini globale antihriste, sunt convins că, dacă avem încredere în Dumnezeu, putem rezista în mod individual acestei filosofii seducătoare, ordo ab chao, care impregnează puternic societatea și structurează neîncetat acțiuni guvernamentale pretutindeni. De fapt, Însuși Dumnezeu ne-a promis că, dacă avem încredere și ne bazăm pe Cuvântul Său, nu vom cădea victime minciunii (2 Tesaloniceni 2) și vom înțelege că:
Mulți vor fi curățiți, albiți și lămuriți; cei răi vor face răul și niciunul dintre cei răi nu va înțelege; dar cei înțelepți vor înțelege. (Daniel 12:10)

Preț
Preț 36.75 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 33.08 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-7800-39-8
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 344
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-7800-39-8
Greutate
Greutate 0,295 kg.
Publicat online
2022-02-08
Afișat de
22553 ori
Apreciere
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș