Conservarea prin uscare
Fructe, legume, plante medicinale și verdețuri, ciuperci și altele. Tehnologii și rețete

Prin această metodă tradițională de conservare, fructele și legumele nu-și păstrează doar nutrienții prețioși, ci se transformă în specialități culinare fine. Achim Samwald ne explică în cartea sa, cum putem conserva pe cale naturală fructele și legumele, începând cu primii pași. În carte veți găsi informații prețioase: • despre diferitele tehnici de uscare și deshidratare • despre uscare, depozitare și prelucrare • indicații de bază despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, sâmburilor, ciupercilor, nucilor și alunelor • rețete gustoase: de la amestecuri de ronțăit cu mere, până la prăjituri cu smochine și rondele cu scorțișoară și fructe uscate.
Descoperă metode tradiționale de conservare, metode prin care fructele și legumele își păstrează nutrienții, fiind benefice în continuare pentru organism. Perfect natural, fără conservanți sau alte substanțe chimice (cum se întâmplă cu produsele similare din magazine), procesul va transforma fructele, legumele, ciupercile, verdețurile, sau plantele medicinale în ingrediente și specialități culinare fine.