Cartea ființelor vii

Autor:
Editura:

Eu îndemn pe toți cititorii acestor rânduri să credeți în existența vieții de dincolo de moarte, avem dovezi despre aceasta chiar în propriile trăiri. Străduiți-vă să creșteți în IUBIRE și LUMINÃ, este bogăția pe care o purtăm cu noi printre lumi și care ne ajută să ne înălțăm spre spații celeste.
Cartea ființelor vii

21.80 20.71 RON (Stoc 0)

Detalii:

„CER NOU și PÃMÂNT NOU vei ajuta a se împlini după voia celui sfânt.

CASÃ NOUÃ de LUMINÃ s-a deschis în cer și acoperământul luminos al curcubeului
este legământul tău.

SOARELE este în inima ta și în ea ți-am pus înțelepciunea.

PUTEREA, IUBIREA, SMERENIA și ÎNȚELEPCIUNEA sunt cei patru magi
care te vor ocroti întru slava celui
ce a fost, este și va fi.
Amin!”

IISUS HRISTOS
LUMINA LUMII

Cuprins:

1. Cum s-a născut „Cartea ființelor vii... 5
2. Contopirea cu sinele meu, Maestrul meu dintotdeauna!... 10
3. Piramida vie... 20
4. Susținuți de forțele luminii, a învins iubirea din inimile noastre!... 22
5. Noile veșminte albe-aurii... 26
5. Înălțarea sufletelor prin iubirea și recunostința adusă Doamnei Luminii!... 33
7. Sărbătoarea Bunei Vestiri!... 40
8. Omul de foc din interiorul ființei mele!... 43
9. Voalul din petale de flori! Respectarea armoniei universale... 46
10. Sărbătoarea Floriilor... 49
11. Lumina iubirii pure a Tatălui Ceresc! Sărbătoarea Paștelui... 53
12. Izvorul Tămăduirii... 58
13. Simbolurile sacre oferite de Domnul Iisus ca ajutor în terapiile spirituale... 61
14. Mesajul „Te iubesc!”... 66
15. Programul de vindecare spirituală... 68
16. Conferința de terapii complementare din Sibiu... 77
17. Apariția Fecioarei Maria – Seuca – 17 iunie, ora 17:00... 86
18. Inima cea nouă! Omul cel nou!... 91
19. Lecția îngăduinței... 97
20. Tabăra de inițiere Sfinx... 101
21. Omagiu pentru Maria Magdalena – un cântec, o floare și iubirea din inimile noastre... 118
22. Regăsirea. Sora mea întru Hristos... 121
23. Peștera Sf. Andrei – Betleemul românesc!... 125
24. Mesaje și binecuvântări care să ne întărească pe Drumul Luminii!... 131
25. Tabăra inițiatică Sarmisegetuza-Regia... 141
26. Emisiunea „Sănătatea spirituală”... 150
27. Daruri oferite de sărbătoarea nașterii Maicii Domnului... 153
28. Împreună cu Părintele Arsenie pe aripile Păsării Măiastre! Ochiulluminii... 158
29. Părintele Arsenie, Misiunea România și Centrul Luminii... 161
30. Sfere de lumină strălucitoare!... 172
31. Sunete de clopoței!... 176
32. Mărturii ale vieții de dincolo de moarte, din tărâmul unde morții merg pentru a renaște... 179
33. Mesajul Domnului Iisus!... 197 Versuri închinate mamei mele spirituale, Melfior Ra... 201

Fragment:

Capitolul 1

CUM S-A NÃSCUT „CARTEA FIINȚELOR VII”

În luna noiembrie 2008, când încă lucram la cartea „Revelații”, îngerii luminii m-au purtat pe aripile lor într-un ținut în care erau adunate mii de ființe. Le-am privit și am avut sentimentul clar că aceste ființe așteptau venirea mea.
Fiind impresionată de această adunare, am întrebat care este motivul pentru care sunt așteptată. Și în loc de răspuns mi s-a oferit o carte. Am luat cartea în mâinile mele și am privit-o cu atenție. Era o carte cu coperțile albe, pe coperta din față era o sferă de lumină aurie care avea în mijlocul ei o inimă de culoare roșie care pulsa atât de frumos, exact cum bate o inimă vie.
Avea titlul: „CARTEA FIINȚELOR VII”.
Eram nedumerită și nu înțelegeam ce legătură am eu cu această carte. Am ridicat privirea și am cerut lămuriri de la ființele care mă priveau cu iubire și așteptau răspunsul meu.
Deodată, în mijlocul mulțimii s-a format un culoar de lumină și am văzut-o venind pe Maica Sfântă. S-a apropiat de mine și mi-a spus: „Nicoleta, privește ființele din jurul tău. Sunt vii, deși pentru cei aflați pe Pământ sunt considerate moarte. Ai fost invitată aici să vezi și apoi să scrii toate acestea. Vei scrie «CARTEA FIINȚE LOR VII», carte în care vei aduce mărturii și despre sufletele plecate din planul fizic pe acest tărâm, unde morții voștri merg pentru a renaște.”
Am venit în planul fizic impresionată. Câteva zile am avut în minte imaginea clară a cărții cu coperțile albe, cu sfera de lumină
aurie în mijlocul căreia pulsa o inimă roșie, ca un simbol al vieții care continuă după moarte.
Sincer vă spun, că în inima mea simțeam o bucurie să scriu despre Ființele Vii plecate pe alt tărâm, dar mă gândeam de unde voi avea material pentru această carte, mă întrebam ce mesaje să aduc eu semenilor din lumea celor plecați din planul fizic, așa că am re¬nunțat să mă mai gândesc la această carte și am continuat să scriu la cartea „Revelații”.
La începutul anului 2009 cartea „Revelații” a fost pregătită pentru editare. Când am conștientizat că sunt cuprinse în carte 33 de capitole am tresărit. Abia atunci am făcut legătura între Domnul Iisus, ca mesager al Forțelor Luminii, care mi-a arătat cartea „Revelații” înainte de a se materializa în planul fizic și numărul 33, ca simbol al anilor pământești petrecuți în îndeplinirea misiunii sale până la crucificare.
Am înțeles de la sinele meu, că adevăratul sens al crucificării a fost Înălțarea Spirituală. Și iată că-mi confirmă aceasta acum când scriu, Pasărea Măiastră. Mi-a cântat acum pentru voi toți ca să conștientizați aceasta: Sensul crucificării a fost Înălțarea spirituală!
Vom reuși cu toții înălțarea spirituală, avem la dispoziția noastră eternitatea.
Comunicând cu sinele meu, am realizat că numărul 33 este pentru mine un simbol al renașterii spirituale, al activării Focului Viu și că trei, este cifra mea purtătoare de noroc. Și am realizat că așa este! Toate evenimentele mai importante din viata mea s-au derulat într-o zi de 3.
Într-o dată de 3 noiembrie m-am născut, într-o dată de 30 iulie m-am căsătorit, într-o dată de 3 februarie a venit Melfior Ra pentru prima dată în casa mea și am început cursurile de inițiere astrală în Sibiu, într-o dată de 3 iulie a binecuvântat Maica Sfântă cărțile „Misterul Păsării Măiastre”, într-o dată de 30 mai am început să desfășor în Casa de Lumină Maria, programul de vindecare spirituală: „Vindecarea Sufletului, Sănătatea Trupului”, iar cartea „Revelații” are 33 de capitole și mi se transmite acum, că de două ori cifra trei este semnificația unei duble realizări.
După ce am terminat cartea „Revelații”, am conștientizat faptul că-mi lipsește scrisul. Mi-era dor de clipele în care scriam înconjurată de iubirea și lumina Entităților de Lumină și în Cântecul Păsării Măiastre!
Este 8 februarie 2009, ziua de naștere a mamei mele pământene ! l-am transmis multe gânduri de iubire și mulțumire, prin ea am ales să vin pe Pământ în această viață, ea m-a hrănit și alintat la sânul ei și m-a crescut cu iubire și credință în Dumnezeu. Am felicitat-o telefonic, întrucât locuiește la peste 400 km de Sibiu. Ionuț a plecat la facultate, copiii afară la joacă, iar eu m-am bucurat câteva ore de liniște, în lectură și meditație.
În jurul orei 16:00, am primit un telefon de la Elena Târnovan din Spania. I-am povestit bucuroasă că am terminat de scris cartea „Revelații” și în prezent se lucrează la editarea ei. Elena îmi spune bucuroasă: „Te văd lucrând deja la o altă carte.”
Îi răspund emoționată că într-adevăr cu ceva timp în urmă, mi s-a arătat într-una din călătoriile mele nocturne că voi scrie „Cartea Ființelor Vii”, în care voi aduce mărturii și despre ființele plecate din planul fizic, considerate moarte pentru noi pământenii, dar în realitate vii și conștiente.
Deodată în timp ce vorbeam cu Elena mă învăluie Lumina iubitoare a Maicii Sfinte. O aud pe Elena spunând: „Nicoleta suntem învăluite acum de lumina și iubirea Maicii Sfinte.” Treceau prin mine curenți de energie, de iubire și lumină și un fior ușor mi-a cuprins întreg corpul. Eram atât de bucuroasă întotdeauna când îi simt energia și lumina ei iubitoare, sufletul meu se înalță!

Elena continuă: „Maica Sfântă transmite acum să nu-ți faci griji în privința materialului pentru carte. Vei fi ghidată prin vise și ajutată în plan fizic de Maeștrii Luminii.
«Ascultă-ți Sinele ! Semenii tăi trebuie să cunoască adevărul ! Viața există și dincolo de limitările planului fizic. Nu există moarte, corpul fizic este cel care moare, însă sufletul se înalță și trece într-o altă formă de existență. Foarte mulți din semenii tăi au nevoie să-și înalțe sufletele în lumina cunoașterii, iar cei plecați din planul fizic au nevoie de ajutorul vostru, de rugăciune, lumină și iubire.
Primești acum Binecuvântarea mea, prin sora ta întru lumină Elena, pentru a începe: «Cartea Fiintelor Vii»! Nu-ți fie teamă, vei fi ghidată și ajutată. Nu ești nici o clipă singură. Ești sub ocrotirea mea.»”

(Maria, Maica Domnului!)

Am fost ghidată să aprofundez cunoașterea și munca referitoare la transformarea mea interioară, să urmez chiar și o perioadă de purificare și curățare a corpurilor, pentru ca eu să pot accesa spații înalte de lumină.
Am început să plâng de emoție și bucurie. Erau lacrimi de imensă fericire. Realizam încă o dată că totul face parte dintr-un plan divin, iar pașii ne sunt vegheați de Frații noștri întru Lumină și Protectorii noștri spirituali. Nu trebuia să mă îndoiesc de ceea ce mi se arătase• cu câteva luni în urmă, în acea călătorie în care m-am întâlnit cu ființele vii, iar Maica Sfântă mi-a spus că voi scrie cartea. Eu cu mintea mea gândeam că nu am material pentru a treia carte.
Am realizat că totul se înregistrează și ceea ce emitem prin gânduri, cuvinte sau fapte este cunoscut Forțelor Luminii.
În seara zilei de 8 februarie am scris câteva pagini la „CARTEA FIINȚELOR VII”, am ales să încep chiar din ziua în care Măicuța Sfântă mi-a dat Binecuvântarea.
Am deschis calculatorul, am scris câteva litere, mai precis Cap. 1 și atunci casa mea s-a înălțat în Cântecul Păsării Măiastre. Am întrebat fericită copiii: „Ați auzit cântecul ?”
Copiii au răspuns: „Da mama, am auzit, dar de ce te bucuri atât de mult, că doar o auzim de multe ori?”
„Așa este, auziți de multe ori cântecul, dar pentru mine acest cântec are acum mai multe semnificații, una dintre ele fiind Binecuvântarea Maicii Sfinte pentru a începe să scriu «Cartea Ființelor Vii».”
În mai 2009, recitind trăirile cuprinse în carte am fost tentată să schimb numele cărții. Mă gândeam că sunt cuprinse în carte trăiri atât de frumoase și să dau cărții în care le cuprind un alt titlu, chiar voiam să lucrez în paralel la două cărți, o carte cu mărturii de dincolo de moarte și altă carte în care să cuprind trăirile frumoase care m-au înălțat atât de mult.
Însă peste câteva luni, într-o meditație am fost întrebată: „De ce vrei să schimbi numele cărții? «Cartea Ființelor Vii» nu cuprinde doar mărturii ale spiritelor care au plecat pe alt tărâm pentru a renaște, ci și trăiri spirituale care se adresează Ființelor Vii din acest plan fizic, adică ființele care s-au trezit, care știu că sunt mai mult decât corpul fizic care se vede și care vor găsi în această carte ghidare, confirmare și răspunsuri la întrebările din sufletele lor.”
Așadar, „Cartea Ființelor Vii” se adresează mai ales vouă, celor care v-ați trezit din somnul inconștienței, celor care în ciuda tuturor obstacolelor ați permis IUBIRII să curgă din inimile voastre, iubire care v-a ajutat să creșteți spiritual și să urcați „Trepte spre lumină”.
Prin această carte doresc să rămână mărturie celor care vin în urma noastră, faptul că IUBIREA este CALEA SPRE ÎMPLINIRE iar LUMINA este BOGÃȚIA care ne va însoți în călătoria noastră spre alte tărâmuri, unde vom merge cu toții spre a renaște!

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 21.80 RON
Discount
Discount 5 %
Preț final
Preț final 20.71 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92285-1-7
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 207
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92285-1-7
Publicat online
2009-12-31
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș