Tabere inițiatice – Portaluri celeste

Autor:
Autor: Melfior Ra
Editura:

A SOSIT TIMPUL, a venit vremea descifrării tainelor, a primirii cunoașterilor spiritual – oculte, a celor nevăzute ochilor fizici, dar existente totuși. Iar spiritele întrupate în această zonă au ajuns la cunoașterea și evoluția spirituală necesară...
Tabere inițiatice – Portaluri celeste

21.00 RON (Stoc 0)

Detalii:

A SOSIT TIMPUL, a venit vremea descifrării tainelor, a primirii cunoașterilor spiritual –oculte, a celor nevăzute ochilor fizici, dar existente totuși. Iar spiritele întrupate în această zonă au ajuns la cunoașterea și evoluția spirituală necesară, prin care să se reconecteze la rețeaua energiilor sacre ale zonei și a sanctuarelor strămoșești de cult, precum să intre în comuniune și comunicare cu spiritele strămoșilor a celor care au luminat cu iubire prin vremi, timp și milenii acest neam și aceste meleaguri, protejând glia străbună în interiorul căreia se află comorile mult râvnite de mulți venetici, care mai de care mascați mai frumos.

Melfior Ra
Cuprins:

1.PREFAȚÃ ... 5

2.CUVÂNT ÎNAINTE ... 11

Capitolul 1 TABERELE INIȚIATICE ... 17

3.ȘCOLILE DE INIȚIERI ȘI SANCTUARE ... 18

4.LOCURILE SACRE ȘI TABERELE INIȚIATICE ... 20

5.TABERELE INIȚIATICE, O LUME A MISTERELOR ... 25

6.TABERELE INIȚIATICE ȘI SALTUL CUANTIC ... 27

7.PE URMELE LUI ZAMOLXE ... 30

8.SFINXUL – ȘCOALA MISTERELOR ȘI DISCIPOLII ... 33

9.INIȚIAȚII ZONEI ... 36

10.PREOTESELE ȘI PREOȚII DACI S-AU ÎNTÂLNIT ... 40

Capitolul 2 DIN IMPRESIILE PARTICIPANȚILOR LA TABERE ... 43

11. DACIA – ȚARA ZEILOR ... 44

12 TABÃRA SFINX ... 48

13.ÎN SPAȚIUL SACRU ... 50

14.ZILE DE NEUITAT ÎN TABERELE INIȚIATICE ... 51

15.ÎN TABÃRA DE LA SFINX ... 62

16.FRAGMENTE DE IMPRESII ... 64

17.REAMINTIRI ȘI RETRÃIRI – SARMISEGETUZA 2010 ... 66

18.TABÃRA INIȚIATICÃ – RETEZAT ... 70

19. PÃDUREA BACIU – CLUJ ... 71

20.PÃDUREA BACIU – UNIO MISTICA ... 73

21.PÃDUREA BACIU ȘI REALITATEA SUPERIOARÃ ... 73

22.ȘANSA MEA, ÎNTÂLNIREA CU MELFIOR RA ... 74

23.POVESTEA UNEI DIMINEȚI DE SEPTEMBRIE ... 77

24.MESAJ PESTE TIMP ... 81

Capitolul 3. ALEGEREA ... 83

25.OMENIREA TREBUIE SÃ ACCEPTE NOUL ... 84

26.ALEGE SÃ FII FERICIT ... 86

27.PREJUDECÃȚILE SUNT OBSTACOLE ... 88

28.DOGMATICUL ȘI ILUMINATUL ... 90

29.DETAȘAREA ... 93

30.MEDITAȚIA TRANSCENDENTALÃ ... 96

31.SACRA DATORIE – IUBIREA DE SINE ... 98

32.VREMEA ÎMPLINIRILOR PRIN IUBIRE ... 100

33.CELE NOUÃ RITUALURI MUNAY KI ... 102

Capitolul 4 REZONANȚA ... 105

34.REZONANȚA VIBRAȚIONALÃ ... 106

35.REZONANȚA ȘI FORȚA ENERGIEI ... 108

36.PUTEREA ENERGIILOR ... 110

Capitolul 5 LUMILE NEVÃZUTE ... 113

37.LUMILE ASTRALE ... 114

38.LUMILE PARALELE ... 118

39.ÎNTÂMPLÃRI PARANORMALE ... 120

Capitolul 6 DESTINE ... 125

40.KARMA FAMILIEI ... 126

41.OMUL ȘI DESTINUL SÃU ... 128

42.RELAȚIA PÃRINTE – COPIL ... 130

43.CAUZÃ ȘI EFECT ... 132

Capitolul 7 PROFEȚII DIN VECHIME ... 135

44.SOCIETATEA SECRETÃ ... 136

45.OAMENII DIN SOARE ... 138

46. DIN PROFEȚIILE MAYAȘE ... 141

47. SFÂRȘITUL TIMPULUI ... 143

48.ÎN 2010 SE ÎNCHEIE ACTUALUL CICLU COSMIC ...146

Fragment:

 

 

 

ȘCOLILE DE INIȚIERI ȘI SANCTUARELE SACRE ÎȘI RECHEAMÃ DISCIPOLII

 

Vechile și înaltele școli de inițiere ocultă, (ezoteric, ocult = nevăzut ochiului fizic, dar existent în plan astral) cea egipteană „Piramida Luminii Celeste” = numită acum Piramida lui Kheops, și cea dacică – zamolxiană, Sarmisegetuza-Regia, își recheamă discipolii, în scopul reconectării lor la sursa energetică de înaltă frecvență vibrațională pentru a fi apți și competenți în a transmite semenilor energia cunoașterii și a transformării, energie care se emite și se manifestă acum pe Terra.

Școala de inițiere egipteană are și a avut o mare și strânsă legătură energetică cu școala de inițiere zamolxiană, din Sarmisegetuza Regia.

Iată că marele zeu Zamolxe, după ce a primit inițierea în tainele oculte, în sarcofagul din Piramida Luminii Celeste – școala egipteană, a adus cunoașterea ocultă pe aceste plaiuri. Aici, în inima munților Carpați și în capitala Marii Dacii, în Templul Sanctuarului, a înființat Înalta școală de inițieri oculte Sarmisegetuza – Regia.

Așa cum în școala egipteană de inițiere existau, în Marele Templu, camera regală și sarcofagul sacru, locul sacru al inițierilor, tot la fel și aici în școala Dacică – Zamolxiană, existau Sala Solară și Soarele de cristal – viu, locul sacru al inițierilor, în interiorul Templului Regal. Soarele Sacru de cristal viu, cu 10 raze, își desemnează și astăzi locul din adâncuri, prin Soarele de Andezit, care se află la suprafața solului.

Nu puțini sunt astăzi cei întrupați aici, cei care au frecventat prin vremi cele două școli inițiatice. Dar și mai mulți sunt acum, întrupați aici în această zonă, cei care au parcurs școala de inițiere Zamolxiană din munții Orăștiei, din sanctuarul sacru al Sarmisegetuzei Regia, și care au dorit să revină aici prin reîntrupare spre a-și desăvârși cunoașterea.

Prin vremi, cei care au primit inițierile în cele două școli, sunt rechem ați la o reconectare la sacrele energii și cunoașterile dobândite cândva prin aceste înalte școli de studii ezoterice. În acest context, acum când omenirea se află la marea trecere dintr-o eră în alta, dintr-o dimensiune și frecvență vibrațională energetică în alta, trecere care marchează marea transformare, spiritele întrupate care au venit special să ajute ca această trecere să se efectueze cât mai lin și fără urmări nedorite, pe cât este posibil, aceștia se află aici și se supun voii divine prin faptul că reconectează, regenerează și unifică cele două energii, ale trecutului cu ale viitorului, care sunt cuprinse și acționează din interiorul Terrei, prin ceea ce numim Crucea energetică a Terrei.

În acest scop am străbătut calea dintre cele două puncte de extremă importanță, care unesc terminațiile Crucii energetice a Terrei, străjuite de cele două piramide, cea din Egipt și cea din România, (despre care am scris cu lux de amănunte în cartea „Crucea energetică a Terrei”).

Locurile cu mare încărcătură energetică și mai ales sanctuarele sacrelor inițieri își recheamă acum discipolii, pentru a-i pregăti energetic pentru cele ce urmează, și pentru ceea ce ei au de împlinit acum la marea trecere și transformare.

În acest scop am efectuat excursia-pelerinaj-tabără inițiatică în Egipt, și tot în acest scop am luat legătura și cu locurile din zona țării noastre, locuri-cheie, portaluri-energetice prin care ne reconectăm la sursa energetică a noii frecvențe vibraționale și electromagnetice a Terrei.

Așa cum Egiptul și Ierusalimul își recheamă discipolii, tot la fel și Sarmisegetuza-Regia își recheamă discipolii pentru a-i instrui și pregăti în scopul transcenderii noii energii, care urmează să se instaureze pe Terra în foarte scurt timp. Iată, Saltul Cuantic cel mult discutat și așteptat bate la ușa Terrei, la ușa zonei, este aici langă noi, trebuie doar să-l primim cu iubire și înțelepciune.

Iată și explicația de ce în vechile calendare Mayașe nu mai apărea nimic după anul 2012, pentru că Pământul de la această dată trebuie căutat și va fi găsit pe alte coordonate, pe alte frecvențe ale undei electromagnetice, pe alte frecvențe vibraționale, în altă dimensiune spațială, pe o altă spirală în circuitul macrocosmic.

În acest sens se produc deschideri de noi portaluri energetice și au loc tabere inițiatice, excursii, întruniri și exerciții sacre de reconectare în energia pură universală, în Energia Unicității, a Unicului Părinte Creator, întrucât facem corp comun cu MARELE ÎNTREG MACROCOSMIC !

LOCURILE SACRE ȘI TABERELE INIȚIATICE

Taberele inițiatice aduc un plus de cunoaștere și de trăire în ceea ce privește cunoașterea ocultă și percepția. Dar înainte de a ajunge la punctul principal al călătoriei, Sanctuarul Sacru din Sarmisegetuza Regia, Templul neamului, participanții au fost conduși să vi zi teze anumite locuri, special pentru a accesa crescendo energiile și vibrația lor, pentru a-și face singuri o părere despre ceea ce înseamnă frecvența vibratională și energiile locului. Astfel, după întâlnirea din Deva: unde se vizitează Cetatea Devei, apoi se merge la Castelul Huniazilor, de acolo se merge la Sarmisegetuza-Ulpia-Traiana, fosta capitală romană de la poalele muntelui Retezat, acolo participanții au simțit energiile care sunt impregnate de acele trăiri și vremi ale asupririi. Încă se mai auzea în arenă zăngănitul infiorător al armelor și scrâșnetul luptătorilor precum și strigătele extaziate a celor care își bucurau ochii văzând sângele care înroșea dalele de marmură albă. La Sarmisegetuza Ulpia Traiana participanții au perceput energiile asupririi și au fost profund impresionați de ceea ce a rămas ca amprentă energetică, mărturie peste vremi din vechea așezare și capitală romană, prin coloanele impunătoare și sculptura în piatră prin care romanii și-au marcat cucerirea mult râvnită.

Tot în acea zonă se vizitează Cetatea Colt, descrisă de Jules Verne în minunata-i carte „Castelul din Carpați”. Într-adevăr o cetate într-un vârf de colț de stâncă. Ceva ce foarte rar se poate vedea, mai ales în imensitatea și sălbăticia munților.

Dar se continuă cu vibrații mai înalte astfel ne îndreptăm și mergem la Mănăstirea Prislop, apoi la Biserica Densuș, cea mai veche Biserică Ortodoxă din estul Europei. Biserica a fost construită din piatra adusă din ruinele templelor din fosta capitală romană, Sarmisegetuza-Ulpia Traiana, iată cum se învârte roata istoriei. În biserica din Densuș încă se mai poate vedea pe un stâlp din mijlocul bisericii, o veche și unică pictură, un tablou a lui Iisus Christos îmbrăcat în ie românească.

Aparatele de fotografiat au imortalizat pe pelicule mulțime de entități, de sfere de lumină în aceste sacre locuri.

În final, după o zi foarte încărcată de istorie și energii, ne-am îndreptat spre punctul principal al călătoriei noastre, spre cel mai înalt și sacru loc al neamului nostru și anume Sarmisegetuza - Regia, din Munții Orăștiei. Locul sacru, unde marii noștri înaintași și-au așezat capitala și sanctuarul sacru, în creierul munților, în loc extrem de greu accesibil.

Este foarte important ca oamenii să aibă posibilitatea să se cunoască mai bine, să își poată împărtăși din experiențele trăirilor lor, să trăiască măcar câteva zile în spiritul sanctuarelor, a locurilor sacre și în energia înțelepciunii strămoșilor noștri. Aici ne este locul și ne sunt rădăcinile și aici trebuie să ne reconectăm, să întărim și să luminăm zona pentru

Pag. 18 – 21

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 21.00 RON
Discount
Discount 0 %
Preț final
Preț final 21 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92128-0-6
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 150 + 15 planșe alb-negru
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92128-0-6
Publicat online
2011-01-30
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș