În 1996, introducerea factorului de indice glicemic (IG) a însemnat o revoluție în domeniul nutriției, fapt ce a condus la apariția cărții Noua revolutie a glucozei, un bestseller de nivel mondial. Conceptul de indice glicemic a schimbat radical felul în care gândim despre alimentație. Volumul demonstrează felul în care alimentele cu un indice glicemic mic au un impact benefic major asupra sănătații noastre a tuturor. Cu alte cuvinte, Noua revolutie a glucozei vă va explica tot ceea ce trebuie să știți despre indicele glicemic, de ce este atât de important pentru o sănătate durabilă și cum vă ajută în mod concret:
atingerea unei sănătăți perfecte
scădere în greutate
reducerea riscului producerii unui atac de cord
controlul glicemiei (nivelul glucozei din sânge)
menținerea sub control a diabetului de tip 1 sau 2
vindecarea sindromului X
Noua revolutie a glucozei furnizeaza concluziile celor mai recente cercetări asupra indicelui glicemic, studii de ultima ora în ceea ce privește sănătatea inimii, scăderea în greutate, precum și sfaturi extrem de importante pentru sănătatea copiilor. Rețetele si planurile de meniu propuse, cu valori IG actualizate, vă vor ajuta să aplicați conceptul de indice glicemic. Citind această carte, vă veți convinge că indicele glicemic este un concept care poate revoluționa în cel mai benefic mod felul în care vă alimentați.
Noua revolutie a glucozei se adresează tuturor, iar informațiile transmise sunt valabile în orice zi, pentru orice meniu.
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini
360
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L)
13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N.
973-669-179-9
Traducerea
Traducerea
Andreea Rosemarie Lutic
Titlul original
Titlul original
The New Glucose Revolution. The Glycemic Index Solution for Optimum Health