Ușor digerabilă, gustoasă și sănătoasă, bogată în proprietăți curative, mierea
este redescoperită în prezent ca aliment complex și ca intensitate a gustului.
Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple și autentice, dar și
de cei care au nevoie de diete speciale.
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
În această
carte sunt prezentate varietățile de miere, cu precădere cele mediteraneene din
Italia, dar și sortimentele românești cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt
rezervate utilizării mierii în bucătărie și în cosmetică. Astfel, cititorilor le
sunt dezvăluite numeroase rețete pentru sănătate, ușor de realizat și la
îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum și un număr
impresionant de rețete de mâncăruri sărate, deserturi și băuturi, toate având la
bază mierea, această adevărată minune a naturii .
Cuprins:
Mierea - o minune a naturii Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea în istorie Un dar al albinelor O ierarhie complexă De la flori la miere Mâna omului Mierea și legislația Eticheta
O sursă de sănătate și bunăstare Chimia mierii Proprietățile terapeutice
Varietăți de
miere Mierea polifloră Mierea monofloră Alte sortimente de miere româneasc? Sortimente
mediteraneene din Italia
Mierea în cămară, în
bucătărie și în cosmetică Conservarea Ingredient
cosmetic În bucătărie
Creme, balsamuri
și împachetări Rețete pentru bunăstare și sănătate
Mierea ca elixir Lichioruri, ceaiuri,
sucuri ți siropuri
Mierea în bucătărie Mâncăruri sărate Deserturi rustice