Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini

Autor:
Editura:
Editura:
Atma Mundi

De ce tot acest efort al reptilienilor de a ne ține în întuneric și într-o stare de adormire a conștiinței, pe de o parte, dar si efortul, ce a devenit acum covârșitor, al civilizațiilor extraterestre benefice de a ne ajuta să ne trezim, să le cunoaștem prezența și de a ști că suntem neîncetați ajutați, vegheați și mult așteptați în Marea Familie galactică din care și noi, ca cetățeni ai acestei Galaxii, facem parte și în care avem aceleași drepturi, pe care însăși originea divină a Spiritului nostru ni le conferă și care ne sunt respectate de prietenii noștri din întreaga Galaxie?
Detalii:

De ce tot acest efort al reptilienilor de a ne ține în întuneric și într-o stare de adormire a conștiinței, pe de o parte, dar si efortul, ce a devenit acum covârșitor, al civilizațiilor extraterestre benefice de a ne ajuta să ne trezim, să le cunoaștem prezența și de a ști că suntem neîncetați ajutați, vegheați și mult așteptați în Marea Familie galactică din care și noi, ca cetățeni ai acestei Galaxii, facem parte și în care avem aceleași drepturi, pe care însăși originea divină a Spiritului nostru ni le conferă și care ne sunt respectate de prietenii noștri din întreaga Galaxie?
De ce atât de mult nave supraveghează cerul Planetei și își fac din ce în ce mai mult simțită prezența prietenoasă, în ciuda ultimilor eforturi disperate ale reptilienilor de a genera o teamă fantasmagorică cu privire la o aberantă cucerire? Este absurd să mai credem în această manipulare mincinoasă, în condițiile în care mii de nave galactice și intergalactice survolează cerul Planetei, pe care la nivelul lor tehnologic ar fi putut să o cucerească într-o clipă de acum multe mii de anii. Faptul că ne-a fost respectat în permanență liberul arbitru (ceea ce reptilienii nu au făcut) și că doar acum în condițiile în care inimile și conștiințele noastre, ale pământenilor, se trezesc și încep să-și amintească că nu suntem singuri în Univers, că mulți dintre noi am mai avut încarnări și pe alte Plante cu un nivel de conștiință mult mai înalt, la care nu se mai poate pune vreodată problema de a face rău, arată în mod clar intențiile cu adevărat bune ale atâtor civilizații extraterestre benefice, care ne-au așteptat și vegheat cu multă grijă trezirea: arcturienii, pleiadienii, andromedanii, siriusienii, antarienii, alpha-centaurienii, lirienii și nu în ultimul rând Comandamentul Asthar, etc, sunt doar o parte dintre ei.
Acestea sunt întrebările la care ne propunem să răspundem în continuare.

Cuprins:

Profeția Arhanghelului Mihail cu privire la Planeta Pământ 3
De ce această bătălie acerbă pentru Terra? 3
Perspectivă asupra vechii și noii realități 5
O nouă perspectivă asupra vechii realități 5
Perspectivă asupra Noii Realități 13
Profeția Arhanghelului Mihail 17
Arhanghelul Mihail - Dezvăluirea Planului Divin 25
Iisus (Sananda) - Despre Planul divin 32
Sanat Kumarași cei 144000 34
Scopul acestor Ființe Stelare 36
Este timpul să ne întoarcem acasă 41
Păstrătorii Flăcării întreite a Vieții 44
Sanat Kumara și cei 144000 44
O misiune de Lumină pentru a vindeca Pământul 49
Ucenicia în linia inițiatică de la Padmashambhava la Sanat Kumara 49
Binecuvântarea Sfintei Comuniuni de către Sanat Kumara 57
Semnificația expresiei ”Eu sunt” 57
Sosirea celor 144000 59
Pașii următori 60
Nu trebuie să uităm. Nu ne putem întoarce niciodată înapoi 61
Era Luminii: cei 144000 de Lucrători în Lumină (Războinici ai Luminii) 62
Apocalipsa sau Cartea Revelațiilor 64
Momentul prezent - sfârșitul lui Kali Yuga 67
Procesul trezirii 67
Cine sunt cei 144000 astăzi? 69
Cine sunt cei 144000 de aleși? 70
Semnificația celor 144000 71
Acum este timpul ca cei 144000 de lucrători în lumină sa se trezească! 74
Ce înseamnă salvarea lumii? 74
Trezirea celor 144000 75
Sunteți unul dintre cei 144000? 78
Ordinul stelar
Al treilea Atlantis 79
Frăția Stelelor 80
Vă recunoașteți printre cei 144000 de lucrători în lumină? 82
Timpul pentru trezire este ACUM! 83
Emergența Conștiinței Christice 85
Chemarea fraților noștri de lumină din Pământul interior - Mesaj către cele 144000 de Ființe de lumină aflate pe Steaua Gaia Terra 86
Dragi cetățeni ai Stelei Pământ Gaia 86
Sananda despre Ascensiune 90
Timpul ascensiunii 90
Exemplul pe care Maeștrii ascensionați ni-l oferă 99
Conexiunea constantă cu Sinele nostru divin (înalt) 101
Mesaj arcturian 101
Nu suntem singuri 109
Arcturienii- Fragmentarea sufletelor 118
Pleiadienii - Înaltul Consiliu al celor 7
Voi sunteți excepția care confirmă regula 122
Accelerarea Măiestriei Voastre - mesaj andromedan 124
Ce este Măiestria? 124
Cele 144 de Extensii Energetice Originare ale Creatorului 125
Suntem pregătiți pentru a îmbrățișa umanitatea noastră galactică 127
Crearea noii noastre realități 133
Consiliul lemurian al Luminii și copiii Fundației Soarelui 134
Decret invocație 134
Activați Codurile Învierii 138
De ce energiile (frecvențele) ascensiunii nu sunt percepute publicul general 140
Saltul în necunoscut prin abandonul în credință - Dialog cu Dumnezeu 143
Elemente practice pentru ființele în Corp de Lumină 152
Acordarea la Noile Frecvențe- Consiliul Divin al Celor care Veghează 158
Proiectul ORIGINAL al Epocii de Aur este ACUM activat în Modelul Tău 159
Noua Realitate 160
Marea Invocație 163
Inițierile planului terestru în context galactic 164
Uluitorul context istoric galactic 164
Fațetele divine ale fraternității macrocosmice 190
Inima minunată a lui Asthar 190
Mesaj pentru Lucrătorii în Lumină 195
Transmisia Galactică 195
Afirmații pentru purificare, vindecare și protecție 197
Aparența iluziei 199
De ce a fost aleasă această Planetă pentru împlinirea Profeției? 201

Fragment:

Este o rasă hibridă, cu formă genetic umană, ce provine din încrucișarea dintre ființe de pe Sirius B și Sistemul Orion, care lucrează împreună cu conducătorii lor din Draco. Cum rasa umană regresase în dezvoltare sa și se reîntorsese la o conștiință limitată, având o frecvență de vibrație joasă, a fost foarte ușor pentru Anunnaki să aterizeze pe Pământ și să se stabilească aici ca și zei în ochii oamenilor. Anunnaki nu erau doar foarte înalți, ci aveau și anumite tehnologii și abilități speciale. Ei au introdus aceste tehnologii și o anumită cunoaștere care au condus chiar la o anumită înflorire a unor culturi, cum a fost de exemplu cea Sumeriană. Ei au construit piramide și zigurate în Mesopotamia și în alte zone. Ele au funcționat ca locuri sacre unde anunnaki se arătau. Erau de asemenea locuri unde anunnaki au fuzionat cu femei umane, urmașii rezultați fiind așa-numiții semizei, care aveau anumite abilități special și trăiau perioade îndelungate, datorită liniei genetice a taților lor. Acești așa-zis semizei, precum și urmașii lor, au devenit fondatorii tradițiilor regale, sub patronajul anunnakilor. Timp de multe secole și milenii regii au fost aleși dintre acești urmași, ei erau purtătorii unei linii sanguine speciale, așa-numitul sânge albastru al nobilimii și familiilor regale. Ei se căsătoreau între ei pentru a păstra linia sanguină. Această linie sanguină este de asemenea importantă și pentru francmasoni. Pentru a atinge nivelul 33 sunt necesare și astfel de teste sanguine.
Lumina nu a părăsit însă umanitatea în mâinile anunnakilor după căderea Atlantidei. Iisus Christos, Buddha, Mahomed și alți mari Maeștri spirituali au venit pentru a răspândi Lumina spirituală pe Pământ. Totuși religiile care s-au format după plecarea acestor Maeștri au fost infiltrate de partea întunecată sub conducerea anunnakilor. Religia Creștină a trecut printr-o schimbare majoră de direcție odată cu corecțiile făcute în Nicea în anul 325 DC, în timpul Împăratului roman Constantin. Înainte de această dată credința creștină conținea conceptul de reîncarnare, dar nu și pe cel de păcat, iar Iisus era privit ca cineva care a oferit un exemplu care putea fi urmat de oricine și nu ca unicul Fiu al lui Dumnezeu, statut pe care nimeni altcineva nu l-ar putea atinge. Cam în jurul acestei date a fost introdus conceptual de păcat și sistemul de a merge la biserică pentru a te ruga pentru iertarea păcatelor și a cumpăra indulgențe, ceea ce a făcut ca biserica catolică să atingă o mare bunăstare de-a lungul timpului.
După perioada de manifestare a lui Iisus Christos în plan fizic, controlul asupra umanității a devenit mult mai mare din partea anunnakilor și s-a trecut la mijloace mult mai subtile. Multe organizații secrete și altele mai puțin secrete s-au format, cum este cazul masoneriei. Focalizarea principală a fost pe crearea teamei și suferinței în rândul populației, ceea ce a dus la amplificarea controlului de către anunnaki și stăpânii lor. Cam în perioada revoluției franceze diferite grupuri întunecate, sprijinite de organizațiile secrete ale anunnakilor, au început să folosească numele de Iluminații. Totuși ei nu sunt nicidecum de partea Luminii, ci de cea a întunericului. Astăzi Iluminații consistă din aproximativ 13 familii conducătoare, în care sunt incluse Rothschild, Rockfeller și o parte a familiilor din nobilimea neagră europeană. Acești întunecați au o agendă foarte sinistră de depopulare a Pământului prin intermediul unor catastrofe provocate, în timp ce ei și-au construit baze subterane în care să se retragă și să supraviețuiască în cazul acestor catastrofe.
Ca parte a programului de depopulare întunecații au proiectat trei mari războaie mondiale. Cel de al treilea intenționa să fie un conflict între musulmani și civilizațiile creștine vestice. Totuși aceste încercări vor fi sortite eșecului. De asemenea, detonarea celor două bombe nucleare la sfârșitul celui de al doilea război mondial a atras foarte mult atenția civilizațiilor extraterestre. Ele au realizat că societatea umană nu are suficientă maturitate pentru a stăpâni astfel de arme puternice. Rezultatul a fost că un număr foarte mare de nave, din numeroase Sisteme planetare, au venit în proximitatea Planetei pentru a observa și proteja.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 28.98 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 26.09 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-93786-4-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 208
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-93786-4-9
Greutate
Greutate 0.205 kg.
Publicat online
2018-09-12
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș