Ana, bunica lui Iisus

Autor:
Editura:
Editura:
Prestige

Mesaje pline de înțelepciune și iubire

Cartea de față conține o serie de activări codificate, ce permit integrarea înțelepciunii și energiei Anei în propria ta viață spirituală, fiind o invitație la încheierea călătoriei inițiatice, începută cu foarte mult timp în urmă.
Ana, bunica lui Iisus. Mesaje pline de înțelepciune și iubire

45.00 36.00 RON (Stoc 0)

Detalii:

Ana, bunica lui lisus a devenit o senzație editorială atunci când versiunea publicată de autoare s-a vândut în 50.000 de exemplare, în urma reclamei făcute de cititorii ei. Cartea a atras o audiență foarte largă de cititori, din întreaga lume.
Ana este mama Fecioarei Maria și bunica lui lisus. Învățăturile și serviciile sale au dat naștere unei linii spirituale care a schimbat practic lumea. În această carte, vei descoperi pagini lipsă din istoria Anei, a Mariei și a lui Iisus, potrivit informațiilor primite prin channeling (transmisiune spirituală) de către Claire Heartsong, care a primit mesaje telepatice de la Ana timp de 30 de ani.
Povestită la persoana întâi, prin vocea blândă și plină de iubire a Anei, cartea prezintă o serie de perspective inedite, referitoare la locurile necunoscute pe care le-a vizitat Sfânta Familie, la oamenii pe care i-au cunoscut membrii ei, la detaliile intime și la dificultățile zilnice cu care s-au confruntat pentru a ilustra inițierea în procesul Învierii. Dacă o vei citi, vei afla din ea multe informații referitoare la esenienii de pe Muntele Cârmei, la învățăturile și la inițierile lor secrete, dobândind astfel o perspectivă nouă asupra misiunii lui Iisus.
Cartea de față conține o serie de activări codificate, ce permit integrarea înțelepciunii și energiei Anei în propria ta viață spirituală, fiind o invitație la încheierea călătoriei inițiatice, începută cu foarte mult timp în urmă.

Cuprins:

Harta Palestinei din epoca biblică ... 9
Mulțumiri ... 11
Cuvânt înainte de Virginia Essene ... 13

1. O scrisoare de la Ana de pe Muntele Carmel ... 21
2. Ana călătorește în apropiere de Bedeem ... 27
3. Esenienii din Ierusalim și de pe Muntele Carmel ... 35
4. Inițierile primite de Ana în Egipt ... 45
5. Alexandria ... 55
6. Întoarcerea Anei pe Muntele Carmel ... 60
7. Ascensiunea lui Hismariam ... 68
8. Ana revelează misterele învierii ... 75
9. Matthias și Iosif din Arimateea ... 82
10. Inițierea Anei în Concepția în Lumină ... 92
11. Întâlnirea Anei cu Ioachim ... 99
12. Ana și copiii lui Ioachim ... 107
13. Concepția și nașterea Mariei Ana ... 117
14. Copilăria Mariei Ana ... 127
15. Viziunea Anei de pe Munte ... 133
16. Msria Ana și Iosif ben Iacov ... 139
17. Concepția în Lumină a lui Yeshua ... 145
18. Plecarea lui Ioachim ... 150
19. Nașterea lui Yeshua ben Iosif ... 157
20. Vizita Magilor ... 167
21. Escala în Egipt ... 172
22. Ritul trecerii de pe Muntele Sinai ... 180
23. Întoarcerea acasă ... 185
24. Copilăria lui Yeshua ... 190
25. Copilăria Mariei Magdalena și a lui Mariam ... 197
26. Yeshua în Britania ... 207
27. Întoarcerea lui Yeshua din Britania ... 215
28. Yeshua povestește călătoria lui în India ... 223
29. Yeshua se întâlnește cu Babaji ... 232
30. Ascensiunea lui Iosif ben Iacov ... 239
31. Inițierile primite de Yeshua în Egipt ... 244
32. Inițierea din Marea Piramidă ... 253
33. Calea este pregătită ... 262
34. Cuvintele lui Yeshua ... 271
35. Puterea de vindecare a lui Yeshua ... 281
36. Un mesaj de speranță ... 289
37. Se apropie furtuna ... 299
38. Cina cea de taină ... 307
39. În Grădina Ghetsimani ... 316
40. Secretele Golgotei ... 323
41. Ascensiunea corpului nemuritor al lui Hristos ... 330
42. Botezul cu Sfântul Duh ... 336
43. Transmiterea Sfântului Graal ... 343

Cuvânt de încheiere de la Claire ... 354
Anexa A: Diagrama relațiilor ... 357
Anexa B: Diagrama cronologică ... 360
Anexa C: Glosar al termenilor eterici ... 361
Ana, vocea Magdalenelor ... 366
Despre autoare ... 368

Fragment:

În acei ani de început nu am găsit decât două femei în tot Ierusalimul cu care rezonam energetic, împărtășind cu ele dorința de a avea acces la învățăturile ascunse ale înțelepciunii. Am făcut așadar un pact cu aceste surori ale sunetului meu nemuritor, angajându-ne să ne susținem reciproc din toate punctele de vedere, atât cât ne vor permite circumstanțele exterioare. Cele două femei extrem de curajoase, pe nume Rudi și Mariamne, aveau să îmi însenineze viața de-a lungul multor ani. Din fericire, numărul acestor femei a crescut în timp, căci din ce în ce mai multe sufletele de dincolo de văl s-au întrupat pe pământ pentru a-și juca rolul sacru alături de mine.
La vârsta de 16 ani, Auriana s-a măritat cu un bărbat pe nume Iacov și a rămas imediat însărcinată cu primul meu nepot. De bună seamă, am fost extrem de încântată să o pot pregăti pentru apropiata naștere. Eram o moașă certificată, învățând această artă de la mama mea încă de la o vârstă foarte fragedă, de-a lungul nașterilor fraților mei mai mici. De asemenea, mama m-a luat cu ea să asist la nașterea altor copii, atunci când mamelor acestora le venea sorocul. Datorită predispoziției materne pe care o aveam în mod natural, am fost fericită să pot acumula înțelepciunea necesară pentru facilitarea tranziției unui suflet în noul său trup pământesc, întâmpinându-l cu iubire și cu bucurie în această lume.
Tehnica prin care asistam procesul de naștere includea emiterea anumitor sunete sau combinații de sunete, în timp ce masam pântecul uriaș al mamei, aflat în contracții. Simultan, priveam jocul energiilor cu ajutorul vederii mele clarvăzătoare și felul în care se schimbau culorile și formele-gânduri odată cu fiecare respirație a ei, sfătuind-o cum să respire și repetând numele lui Dumnezeu cel Unic. Îi invocam de asemenea pe îngeri, pentru a fi prezenți la procesul nașterii. Peste toate acestea, cunoșteam foarte multe plante medicinale pentru eliminarea durerilor, a infecțiilor și inflamațiilor, dar și pentru declanșarea lactației mamei. Împreună cu cele două prietene ale mele (despre care am vorbit mai devreme), cultivam o grădină la Ierusalim pentru a crește astfel de plante medicinale. De asemenea, ne plimbam împreună pe câmpuri și pe pajiști în anotimpurile adecvate, pentru a ne împrospăta rezervele de plante.
Așa se face că am asistat la nașterea primului din numeroșii mei nepoți. Aurianna avea să aibă opt copii. Dată fiind prezența mea plină de calm, la care se adăugau cunoștințele mele legate de moșit și de plantele medicinale, eram extrem de căutată de oameni, în egală măsură de cei bogați și de cei săraci. Faptul că puteam ura bun-venit pe pământ sufletelor care urmau să participe la drama terestră mi-a încălzit întotdeauna sufletul. Prin urmare, eram foarte bine angrenată în viața mea exterioară, la care se adăuga procesul de învățare din timpul nopții, alaiuri de maeștrii secreți ai Frăției Luminii, așa că viața mea dădea practic pe dinafară.
Acum că îmi puteam câștiga singură traiul, mi-am stabilit reședința într-o cameră de la etajul unei case, chiar lângă căminul Auriannei și al lui Jacov din Valea Kidronului, de lângă vechiul oraș al Iui David. Ce bucurie să le pot fi aproape nepoților mei în timp ce aceștia creșteau! Penntru cei care aveau potențialul și dorința de a avea acces la cunoașterea ezoterică, am creat o școală la care să poată învăța pe genunchii mei. Și chiar au învățat rapid ceea ce le-am predat, urmându-mă mai târziu în nisipurile Egiptului. Ceilalți, interesați mai degrabă de alte aspecte ale vietii, s-au adunat în jurul meu pentru a-i distra, dar și pentru a-i pregăti cât de cât pentru diferite lecții de viață. Nepoților mei le plăceau poveștile Biele, dar și plimbările noastre prin saloanele pline de înțelepciune și de frumusețe ale Naturii.
Între timp, Ioan a căpătat o slujbă permanentă în cadrul bibliotecii Templului, fără să mai piardă mult timp cu activitatea de zidărie. Ori de câte ori era posibil, el mă ducea prin diferite încăperi ascunse, prin care el și un grup de maeștri zidari care aparțineau unui ordin secret aveau acces la anumite coridoare subterane ce duceau la catacombe și la arhive străvechi. În lumea fizică, nu vizitam foarte des astfel de încăperi subterane, dar o făceam suficient de frecvent pentru a mă convinge io mintea și în inima mea că voi face tot ce va fi necesar pentru a învăța cum să citesc textele din vechime, împărtășind apoi cu alții această cunoaștere ascunsă. Cu alte cuvinte, dorința mea de a crea un izvor de iluminare pentru toți cei care doreau să își stingă setea de cunoaștere spirituală era foarte mare.

Pe când mă întorceam la mănăstirea din Carmel, m-am simțit subit inspirată să urc pe vârful muntelui, în punctul în care Hismariam a fost ridicată la cer cu mai bine de un secol în urmă. Ca și cum as fi fost călăuzită de o mână invizibilă, mi-am croit drum către vârf și m-am prosternat la pământ. În doar câteva momente, am fost luată în duh și mi s-a arătat ceea ce urma să vină.
Sublimă a fost exaltarea care mi-a cuprins sufletul atunci când m-am trezit față în față cu Domnul Dumnezeul Ființei mele, căci la dreapta Lui se afla Cel Plin de Lumină, al cărui timp era foarte aproape. M-am resorbit în lumina alb-strălucitoare până când întreaga conștiință a identității mele individuale s-a dizolvat complet. In acel moment, vălurile s-au ridicat și am putut vedea un nou Cer și un nou Pământ. Am înțeles că înainte de apariția acestora, Pământul va trece încă prin foarte multe suferințe, care vor tempera prin foc însăși esența creaturilor sale.
Cel care avea să vină în curând prin intermediul Mariei Ana m-a luat apoi lângă el. Am pășit împreună printr-o grădină de o frumusețe uluitoare. Aici, el m-a luat în brațele sale, spunându-mi „Micuță Mamă". Cu privirea sa pătrunzătoare, și-a fuzionat ființa cu a mea, până când am fost conduși în fața Tronului Tatălui. Nu știu cât timp am petrecut astfel, în Unitatea Divină. Când m-am întors la conștiința mea separată, el m-a anunțat că timpul lui a sosit. În anul următor, avea să se facă o mare pregătire, în vederea intrării sale în pântecul Mariei Ana.
Cel care i-a fost antemergător era deja pregătit să intre în pântecul surorii mai mari a fratelui lui Ioachim, Iacov, pe nume Elisabeta. Aceasta și-a încheiat pregătirea pe Muntele Carmel și s-a întors la Betleem, așteptând să îi vină timpul. Mai erau și alte femei care aveau o chemare similară. Fiecare avea să și-o îndeplinească în acord cu misiunea pe care și-a asumat-o în lumea spirituală.
Maria Ana trebuia să treacă prin alte câteva niveluri de inițiere. Abia după încheierea acestora și după ce corpul fizic și cele subtile aveau să i se stabilizeze se putea produce impregnarea completă a frecvențelor incredibil de ample și de înalte de lumină. În sfârșit, dar nu în cele din urmă, vărul ei Iosif, cel mai mic dintre fiii fratelui lui Ioachim, Iacov, urma să își unească destinul prin căsătorie cu Maria Ana, pentru a crea astfel cadrul contextual necesar, pentru a activa codurile Concepției în Lumină și pentru a le asigura un bastion puternic de protecție și de mângâiere emoțională mamei și copilului.
În continuare, mi-a fost arătat în viziune rolul pe care aveam să îl joc eu. El mi-a arătat cât de bine m-au pregătit inițierile pe care le-am primit în marile temple din Egipt pentru Calea Maestrului Neprihănirii. Această înțelepciune avea să îi fie predată în anii tinereții sale, contribuind astfel la Marea Operă pe care urma să o desăvârșească. Am păstrat toate aceste informații în inima mea.
Mai departe, el mi-a arătat crâmpeie din viața sa pe pământ și din evenimentele care vor urma. Cel mai întunecat moment avea să fie inclusiv cel mai luminos, căci, în urma crucificării, el avea să elimine spinul morții. A adăugat că venirea lui avea ca scop împlinirea tuturor profețiilor și ungerea umanității cu mirul iubirii mântuitoare a Tatălui-Mamei întregii vieți. În continuare, discipolii lui aveau să le demonstreze celorlalți că ceea ce a făcut el pot face toți oamenii, ba chiar mai mult. Planul Divin are o valoare holografică. El a fost decretat în ceruri și toți actorii își ocupau deja pozițiile pe scena pământului. Totul era pregătit.
Și-a apăsat cu blândețe degetele pe palmele mele și a suflat Aerul Vieții în ele. Un vânt celest mi-a pătruns adânc în carne și în oase, ajutându-mă să îmi aduc aminte de identitatea mea cu lumile eterne. Un balsam vindecător mi-a învăluit atunci trupul micuț, până când întreaga tristețe mi-a dispărut. Am înțeles atunci că totul este bine, deși drama școlii misterelor care urma să fie pusă în scenă în scurt timp nu avea să fie înțeleasă corect multe secole de acum înainte. Aceasta a fost perioada prestabilită pentru a declanșa o evoluție mai rapidă a acestui sistem solar, a acestei galaxii și chiar a acestui univers.
În final, el și-a deschis brațele și mi-a dus fiecare palmă la buzele, șoptindu-mi: „În aceste mâini mă voi naște pentru a-L slăvi pe Tatăl-Mama mea. Binecuvântată ești tu între femei.

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 45.00 RON
Discount
Discount 20 %
Preț final
Preț final 36.00 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9651-14-8
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 368
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9651-14-8
Traducerea
Traducerea Cristian Hanu
Greutate
Greutate 0,265 kg.
Publicat online
2021-06-16
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș