Adevăr Divin
divin.ro
▷ Maeștri spirituali ▷ O. M. Aivanhov

Ganduri pentru fiecare zi 2023

Autor:
Editura:
Editura: Prosveta
O temă de meditație pentru fiecare zi a anului.
Ganduri pentru fiecare zi 2023
× Rezervă „Ganduri pentru fiecare zi 2023

  Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
  (Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)

  Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.

Apreciere 5 / 5 (1 voturi) | 0 review-uri
×
Recomandări:

Detalii:

7 IANUARIE

Armonia – căutând-o ca să devină o putere benefică.
Învățați să vă armonizați cu forțele și entitățile spirituale care populează spațiul infinit, căci așa veți primi binecuvântările pe care le aduce viața perfectă: lumină, bucurie, pace, iubire. Când știți cum să intrați în armonie cu universul, se vor degaja din voi unde de o asemenea intensitate, încât veți antrena în drumul vostru toate creaturile pe care le întâlniți. Veți deveni o putere binefăcătoare care poartă toate harurile Cerului. Doar printr-o viață armonioasă putem reuși să facem bine, să luminăm ființele și începând de acum trebuie să ne pregătim pentru aceasta luând armonia ca ideal.

13 FEBRUARIE
Magia – stă în gesturile vieții de zi cu zi.
Când veți reuși să mutați armonios un obiect, veți declanșa în voi forțe benefice, care în cele din urmă vor acționa la fel de favorabil asupra celorlalți. De aceea, dacă sunteți interesați de magie, nu o căutați în ritualuri sau vrăji, ea este acolo, la îndemâna voastră, în gesturile voastre. În ziua în care veți fi învățat să vă controlați gesturile, veți deveni un adevărat mag alb.
Adevărata magie nu înseamnă să acționezi asupra celorlalți, ci în primul rând asupra propriei persoane și se bazează pe cele mai mici gesturi ale vieții de zi cu zi. Dacă nu începeți prin a vă stăpâni gesturile, nu veți cunoaște niciodată magia albă. Pe de altă parte, puteți fi siguri că veți fi expuși în mod constant la a face magie neagră. Deci, fiți atenți, pentru că voi sunteți cei care vor culege primii efectele benefice sau pe cele rele ale gesturilor voastre, chiar dacă le-ați făcut inconștient.

3 MARTIE
Bătrânețea – poate fi cel mai bun moment din viață
Pentru discipolii Ș;tiinței inițiatice, bătrânețea este cea mai bună perioadă a vieții, pentru că anii de cercetare și experiențe interioare le-au adus luciditate, pace, seninătate, bunătate. Dacă în lumea întreagă circulă o opinie contrară, este pentru că într-adevăr pentru mulți, bătrânețea este o perioadă foarte proastă, din cauza modului în care au trăit. Ei și-au irosit energiile în activități banale, inutile, prostești, și apoi, atunci când nu mai au aproape nimic și sunt slabi, bolnavi, epuizați, la ce se pot aștepta de la bătrânețe?
Evident, chiar dacă cineva duce o existență rezonabilă, rațională, bătrânețea va veni în cele din urmă într-o zi. Ș;i chiar și boala poate veni. Dar cei care au făcut o adevărată muncă interioară vor trece prin aceste perioade cu mai mult curaj, seninătate și nu vor înceta să se îmbogățească spiritual.

21 APRILIE
Maya – aparența adesea falsă a lucrurilor
Aparența lucrurilor este adesea mincinoasa: în spatele frumuseții se poate ascunde urâțenia, în spatele bogăției, mizeria, în spatele puterii, slăbiciunea.
Această aparență este denumită de filozofia hindusă «maya» : iluzie.
Cel înțelept este cel care reușește să străpungă vălul aparențelor pentru a descoperi realitatea; odată ce a descoperit-o, el decide dacă să dea sau sa nu dea curs dorințelor sale. Ș;i deseori, tocmai înțelegând ce îl așteaptă, își abandonează ambițiile, renunță să urmărească averea, gloria sau plăcerile. Atâta timp cât nu vedem, atâta timp cât nu înțelegem "maya", mergem într-o aventură și cădem în capcane! Dar în momentul în care vedem lucrurile în adevărata lor lumină, devenim mai precauți.

31 MAI
Libertatea – mai întâi să-ți plătești datoriile, să ștergi karma
Este bine să vă doriți să fiți liberi, dar nu oricum. Mulți oameni fac totul pentru a scăpa de obligațiile lor, pentru a se eschiva de îndatoririle lor, pentru a tăia toate legăturile, și iată, ei cred că sunt liberi! Nu, nu ne eliberăm în acest mod. Adevărata eliberare constă în plata tuturor datoriilor, nu în a scăpa de soție, de copii, de șef, de societate sau de viața însăși, prin sinucidere! Este ca și cum, după ce am mâncat bine într-un restaurant, am vrut să plecăm fără să plătim. Este necinstit, este o lipsă de responsabilitate, iar spiritele luminoase care ne monitorizează nu acceptă o astfel de atitudine. Cei care vor să se elibereze în acest fel întâmpină inevitabil noi obstacole, noi dependențe pentru a fi învățați că greșesc: aceasta se numește "să cazi din lac în puț". Nu există nici o eliberare posibilă până când cineva nu a plătit toate datoriile, ștergându-le din karma. Trebuie să vă doriți să vă eliberați, da, dar după regulile divine.

7 IUNIE
Suferința – celorlalți, ei încă merită ajutorul nostru
Când vedeți un om suferind, nu știți dacă suferința lui îi este provocată de dreptatea divină sau dacă este o suferință liber consimțită. Cum să ști dacă cineva este pedepsit sau dacă a ales să se sacrifice? Mulți spun: „Acest om este bun, cinstit și suferă, așa că într-o încarnare anterioară a făcut greșeli pe care acum trebuie să le repare”, iar ei nu fac nimic pentru a-l ajuta. Dar poate că ei se înșală.
Este extraordinar, atunci când oamenii suferă, ei cred în mod evident că această suferință este nedreaptă, că nu o merită, în timp ce ei găsesc întotdeauna o justificare pentru suferința altora. Ei bine, acum trebuie făcut contrariul: când suferiți, spuneți-vă că această suferință este cu siguranță justificată, dar când alții suferă, gândiți-vă că s-ar putea să nu fie vinovați și că merită înțelegerea și ajutorul vostru. Acest mod de a face lucrurile vă va ajuta enorm să evoluați.

24 IULIE
Munca – pentru o idee divină ne aduce totul.
Fiecare idee este o ființă vie foarte inteligentă și înzestrată cu calități determinate. De aceea, atunci când lucrați pentru o idee divină, ea acționează deja asupra voastră aducându-vă tot ceea ce posedă. Această idee care locuiește în lumea luminii vă ajută să cunoașteți și alte creaturi, alte regiuni și vă pune în comunicare cu toți prietenii voștri.
Se spune, „Căutați Împărăția lui Dumnezeu și Dreptatea Sa și toate celelalte vi se vor da în plus.” Da, pentru că ideea Împărăției lui Dumnezeu vă leagă de multe alte idei care sunt în armonie cu ea; încetul cu încetul aceste idei ajung să vă cunoască și, cum fiecare posedă un teren aici, o casă acolo, toate bogățiile lor vin spre voi. Datorită unei singure idei, primiți toate binecuvântările. Da, pentru că în înalt totul este în legătură.

30 AUGUST
Sensul vieții – numai lumea divină îl poate da
A găsi sensul vieții înseamnă să găsiți un element pe care numai lumea divină v-o poate dărui; și ea o dă numai celor care, pentru o lungă perioadă de timp, ani de zile fac eforturi pentru a ajunge până la ea. Căci sensul vieții este răsplata unei lucrări interioare, răbdătoare, continue, pe care omul s-a angajat să o facă asupra lui.
Când a ajuns la o anumită stare de conștiință, primește din Cer un electron, ca o picătură de lumină care pătrunde în toată materia ființei sale. Din acel moment, viața lui capătă o nouă dimensiune și intensitate, evenimentele îi apar într-o nouă transparență, ca și cum i s-ar da cunoașterea motivului pentru toate lucrurile. Ș;i nici moartea nu-l mai înspăimântă, pentru că acest electron îi dezvăluie imensitatea unei lumi veșnice în care nu mai există pericole sau întuneric și simte că deja pășește în lumea nemărginită a luminii.

2 SEPTEMBRIE
Reîncarnarea – relațiile de familie din trecut.
Când un copil vine într-o familie, oare părinții lui știu de unde vine, care este povestea lui și de ce se naște acolo, în casa lor? Cu toate acestea, copiii intră într-o familie pentru că într-o încarnare anterioară au avut anumite relații cu părinții lor. Dacă este băiat, este posibil să se fi cunoscut ca logodnic, soț, iubit, etc. , cu cea care îi este acum mama. Ș;i același lucru este valabil și pentru fiică în ceea ce îl privește pe tată. Astfel, ei au cunoscut iubirea într-o anumită formă, iar acum, pentru a evolua, trebuie să se iubească diferit.
Iubirea fizică obișnuită trebuie să evolueze. Dacă astăzi un bărbat și o femeie experimentează atracția sexuală unul față de celălalt, se vor întoarce, poate, să se iubească unul pe celălalt ca părinți și copii. Se vor săruta din nou, dar sărutările lor vor fi cele ale mamei sau tatălui și ale copilului: mai evoluate, mai spirituale...

30 OCTOMBRIE
Nefericirea – ieșiți din această stare, aprinzând lămpile interioare.
Când sunteți nefericiți, nu stați fără a reacționa, încercați să ieșiți din acea stare întunecată aprinzând toate lămpile din interior pe care Creatorul l-a pus în voi... Toate lămpile mari, mici, de toate culorile. Pentru că există un curent electric care circulă pentru a le lumina, un curent care vine de foarte departe... de la centrala cosmică, de la Dumnezeu Însuși. Dar nu vă gândiți niciodată să aprindeți lămpile. Veți spune: „Ș;i cum le pornim?” Este foarte simplu: în lumea fizică, aveți un buton, un comutator pe care trebuie să-l întoarceți sau să-l apăsați. În lumea psihică gândul singur este suficient pentru a le porni: vă concentrați pe lumină gândindu-vă că aprindeți lămpi în toată ființa voastră, atât! ... De îndată ce unele sunt pornite, nu vă opriți, continuați, altele se vor aprinde și în cele din urmă va fi o iluminare fantastică.

18 NOIEMBRIE
Lumânare – ne pune în legătură cu cele 4 elemente.
Să aprindem o lumânare nu este o acțiune atât de simplă și nesemnificativă pe cât pare, deoarece, prin acest act, intrăm în contact cu cele patru elemente. Lumânarea în sine, care este solidă, reprezintă pământul. O aprindeți, iată apare focul. Apoi, încetul cu încetul, lumânarea începe să se topească și se formează un lac foarte mic: este apa. În privința aerul, acesta este acolo, prezent, pentru că el este indispensabil focului. Lipsit de aer, focul se stinge și, chiar dacă nu îl vedem, percepem prezența sa în mișcările flăcării care oscilează ușor.
Deci, atunci când aprindeți o lumânare, trebuie să fiți conștienți că vă aflați în prezența celor patru elemente fundamentale ale creației și că puteți lucra cu ele intrând în legătură cu cei patru mari Îngeri care le guvernează: Îngerul Focului, Îngerul aerului, Îngerul Apei și Îngerul Pământului.

17 DECEMBRIE
Critica - altora, vă sărăcește.
Criticându-i pe alții, subliniind defectele lor, este considerat de mulți a fi un semn de superioritate. Ei își imaginează astfel că sunt lucizi, perspicace. Da, este posibil să fie, dar ceea ce nu știu este că acest obicei de a-i critica pe ceilalți, subliniind slăbiciunile și neajunsurile lor, îi sărăcește. Când vă păstrați atenția concentrată pe un comportament necinstit sau mărginit, este ca și cum v-ați cufunda în mizerie și există ceva în voi înșivă care vă periclitează. Dacă doriți să știți de ce Inițiații sunt atât de bogați, vă voi spune că este pentru că ei se ocupă de tot ceea ce este mai frumos în om: sufletul și spiritul lui, cărora doresc să le dea posibilitatea de a se manifesta. Acesta este secretul averii Inițiaților. Chiar dacă văd greșelile și crimele oamenilor, ei continuă să-și concentreze interesul pentru ce este mai bun în ei. Așa îi ajută ca ei singuri să se îmbogățească.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 40.01 RON
Discount
Discount 15%
Preț final
Preț final 34.01 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-8184-19-0
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș