Fericirea este la liber

Autor(i):
Autor(i):
Lester Levenson Hale Dwoskin
Editura:
Editura:
Asociația Enalogos

Și este mai ușor decât ai crede: Cărțile 1-5

Fericirea Este La Liber, o carte plină de revelații profunde și instrumente practice, care te vor ajuta să lași să plece, să eliberezi sentimentele dureroase, gândurile nedorite și imaginile interioare, negative și te va deschide într-un mod natul către fericire și potențialul nelimitat care se află în tine chiar acum. Și este mai ușor decât ai crede.
Detalii:

Întrebările autodresate, simple dar puternice și tehnicile eficiente ca Holistic Releasing și Triple Welcoming, îți vor oferi capacitatea și puterea necesare pentru a elibera cu blândețe, ceea ce, până cu o clipă înainte, părea a fi o problemă de nerezolvat sau o emoție copleșitoare. În fiecare capitol, respectatul și faimosul Învățător și Maestru, Lester Levenson și celebrul Hale Dwoskin (autorul cu cele mai bune vânzări de carte conform New York Times), oferă oportunități pentru o schimbare majoră de viață, pentru eliberarea de blocajele interioare și pentru descoperirea ființei tale adevărate și nelimitate - suprema fericire, bucurie și pace, ceea ce ești și despre care și se cuvine să fii conștient.

Cuprins:

Cuvânt înainte ... 6 Prefață de Rhonda Byrne ... 7
Mulțumiri ... 8
Introducere ... 9
Despre limbajul lui Lester ... 12
Povestea lui Lester ... 14

Sesiunea 1 Scopul fundamental și modalități de împlinire ... 28
Sesiunea 2 Problemele și rezolvările lor ... 35 Sesiunea 3 Creșterea spirituală ... 53 Sesiunea 4 Fericirea ... 64
Sesiunea 5 Iubirea ... 77
Sesiunea 6 Realizarea ... 87
Sesiunea 7 Iubirea, dăruirea și conștiința Christică ... 99
Sesiunea 8 Ego ... 107
Sesiunea 9 Stăpânirea minții și a materiei ... 117 Sesiunea 10 Mintea ... 128
Sesiunea 11 Meditație cu misiune ... 139 Sesiunea 12 Dorința ... 149
Sesiunea 13 Ce sunt eu ... 157
Sesiunea 14 Cheia fericirii veșnice ... 167 Sesiunea 15 Corpul ... 177
Sesiunea 16 Atitudine și acțiune ... 186 Sesiunea 17 Guru și maeștrii ... 198 Sesiunea 18 Asumă-ți întru totul responsabilitatea ... 209 Sesiunea 19 Ajutându-i pe ceilalți ... 223 Sesiunea 20 Vindecare ... 233
Sesiunea 21 Lumea ... 250
Sesiunea 22 Un corp perfect ... 262 Sesiunea 23 Creșterea spirituală se poate face în fiecare zi ... 272
Sesiunea 24 Relațiile de familie ... 280 Sesiunea 25 Există vreo diferență între lumesc și spiritualitate ... 289
Sesiunea 26 Totul despre iubire ... 298 Sesiunea 27 Karma ... 309
Sesiunea 28 Creștere și receptivitate ... 319 Sesiunea 29 Starea liniștită, meditativă a Ființei ... 331 Sesiunea 30 Meditație ... 343
Sesiunea 31 Jocul ... 355
Sesiunea 32 Realizarea prin înlăturarea inconștientului ... 366
Sesiunea 33 De ce să nu mergem până la capăt ... 379 Sesiunea 34 Tu ești asta ... 398
Sesiunea 35 Sinele (Sinele tău) ... 415

Următorii pași ... 428
Despre autori ... 431

Fragment:

Sesiunea 1
SCOPUL FUNDAMENTAL ȘI MODALITÃȚI DE ÎMPLINIRE

Lester Levenson

Ceea ce fiecare dintre noi caută în această lume este exact același lucru. Fiecare Ființă, chiar și animalele, caută. Și ce căutăm cu toții? Fericire fără durere! 0 stare continuă de fericire, fără nicio pată de suferință. Dacă acesta este scopul, de ce este acesta scopul? Acesta este scopul pentru că fericirea imperturbabilă este natura noastră fundamentală! Și ce este fericirea imperturbabilă? Libertatea completă și totală - și aceasta este libertatea de a face sau de a nu face orice și totul. Aceasta este adevărata stare naturală, înainte de a o împovăra cu limitări.
De ce majoritatea dintre noi nu simțim această fericire continuă lipsită de durere? Există un singur motiv: fiind această infinită Ființă, am înlăturat această fericire gândind: „Sunt un individ, separat de Tot" și, prin urmare, ne-am impus o limitare. Pentru a ne separa de Tot, trebuie să stabilim o metodă pentru a realiza acest lucru. Metoda este mintea și, cu mintea noastră, ne creăm corpul și lumea exterioară. Apoi începem căutarea Totalității în lumea exterioară, creând mai și mai multe gânduri și materie până când gândurile și materia ne țin atât de implicați încât uităm identitatea noastră reală ca ființe infinite. Gândirea inițială „Sunt separat de Tot", în mod necesar creează un sentiment de lipsă și singurătate. Poți fi mulțumit doar când ești Totul. Prin urmare, căutarea împlinirii dorinței în lume, nu poate anula lipsa, deoarece lipsa nu este acolo; lipsa este asumată în mintea ta. Totalitatea este numai în Ființa ta, dar continui să încerci să satisfaci dorința în exterior și nu reușești niciodată. Dacă ai fi în măsură să satisfaci dorințele, acestea ar dispărea!
Adevăratul scop de a fi aici pe acest pământ este să înveți sau să îți amintești starea ta naturală, originară, de totalitate a Ființei, care permite imperturbabilitatea cu libertate completă și fără limitări. Odată ce ești ghidat să vezi că aceasta este starea ta naturală, abia atunci începi să renunți la toate limitările.
Chiar prima limită, cea principală, este sentimentul: „Sunt un individ separat de Tot". Elimină acest lucru și vei elimina toată singurătatea, orice limitare.
Un alt fel de a spune acest lucru este, „Dumnezeu este totul! Lasă-te deoparte și lasă-l pe Dumnezeu să fie. Nu eu, ci Tatăl lucrează prin mine." Trebuie să renunți la sentimentul ego-ului, care este simțirea inițială a separării de Totalitate - și să permiți Ființei tale naturale doar să existe și atunci totul se va alinia perfect. Cu toate acestea, chiar și după ce aceste idei sunt acceptate, nu este ușor de realizat. Nu este ușor din cauza obiceiurilor care au fost stabilite de la începutul timpului. Și, dintr-un anumit motiv, îți plac aceste obiceiuri și le continui. Se numesc comportamente direcționate subconștiente și continui să te comporți automat, ca și cum ai fi victima minții tale subconștiente.
Acum, mintea subconștientă este doar acea parte a minții la care refuzăm să privim. Când dorința noastră de libertate este suficient de puternică, vom dezgropa aceste obiceiuri subconștiente, le vom privi și vom începe să le lăsăm să plece.
Nu există o creștere în Ființa naturală. Acea Ființă este întreagă și perfectă, aici și acum. Există doar renunțarea la conceptele contrare - că avem limitări, că avem probleme. Oricine spune: „Am probleme", le are în minte. Acesta este singurul loc unde se află, pentru că nu poți vedea sau concepe nimic, altundeva decât în mintea ta. Orice ai privi, orice ai auzi, orice ai simți, este în și prin mintea ta. Acolo este totul. Schimbă-ți gândirea și îți vei schimba lumea. Fă asta și vei avea dovada!
Deci, calea spre libertate - calea - este simplă, dar metoda de a anula limitările nu este ușoară din cauza obișnuinței. Avem nevoie de o dorință foarte puternică de a începe să renunțăm la aceste obiceiuri. Fără acea dorință puternică, nu există creștere. Această dorință trebuie să fie mai puternică decât dorința lumească.

Sesiunea 9
STÃPÂNIREA MINTII ȘI A MATERIEI

Lester Levenson

Subiectul nostru este fericirea. Spunem că, atunci când sunt înțelese, fericirea și toate cele ce urmează - Dumnezeu, realizarea, înțelepciunea, înțelegerea - devin una și aceeași; că fericirea pe care o căutăm este doar adevărata Ființă infinită care suntem fiecare din noi. Și când recunoaștem acest lucru, încercăm apoi să descoperim această Ființă interioară tot mai mult, până când o înțelegem și o vedem complet și total.
Când reușim, fericirea supremă se stabilește permanent, pentru totdeauna și, odată cu aceasta, și nemurirea, nelimitarea, pacea imperturbabilă, libertatea totală și tot ceea ce caută toată lumea. Calea spre această Ființă interioară care suntem, este direcționarea atenției spre interior. Mai întâi concentrăm mintea înapoi asupra minții până descoperim ce este mintea. Ne concentrăm apoi atenția asupra Sinelui nostru pentru a descoperi natura noastră reală. Și se dovedește că natura noastră reală. Sinele infinit care suntem, este pur și simplu noi minus mintea - că mintea a fost un ajutor limitativ care acoperea Ființa noastră, că toate gândurile au limitare (și dezvoltăm milioane de gânduri limitative) care ne împiedică să vedem această Ființă infinită care suntem și că, îndreptându-ne atenția spre interior, descoperim toate acestea. Când facem asta, natural eliberăm toate aceste limitări. Atunci vedem că am fost întotdeauna, suntem acum și vom fi întotdeauna această Ființă nelimitată. Primul obstacol pe care îl întâlnim este mintea subconștientă. Este plină de gânduri limitative care ne propulsează în fiecare zi, automat. Și am făcut din aceste gânduri subconștiente atât de puternice, un obicei, și astfel, chiar și atunci când recunoaștem direcția în care am vrea să mergem, gândurile subconștiente continuă să ne direcționeze destul de mult timp (chiar și vieți la rând) până când în sfârșit reușim să le depășim.
Le depășim înlocuindu-le cu gânduri despre ceea ce vrem cu adevărat să facem în viață și, în acest fel, devenim stăpâni asupra minții, controlând gândurile până când doar cele pe care le dorim ne determină comportamentul. Apoi suntem într-o poziție în care putem face ceva în legătură cu mintea și începem să trecem dincolo de minte. Ne ridicăm deasupra și eliberăm. O lăsăm să plece și, atunci când facem asta, ne găsim această Ființă pură, infinită, nelimitată, total liberă care suntem în mod natural. Și atunci fericirea este completă.
Direcția este spre interior, căutând și meditând pentru a liniști mintea suficient, astfel încât să putem vedea Ființa infinită care suntem. Pașii majori sunt, mai întâi să devenim conștienți de faptul că suntem stăpâni asupra materiei (și materia include corpul). Apoi, al doilea pas major este să devenim stăpâni asupra minții. Și când devenim cu adevărat stăpâni asupra minții, suntem capabili și ne dorim, renunțăm la minte și operăm în domeniul omniscienței, în domeniul cunoașterii. Atunci suntem pe deplin conștienți de Ființa infinită care suntem și ne regăsim în fericirea supremă.
Ar trebui să începem cu primul pas, controlul conștient al materiei. Fie că suntem conștienți sau nu, toată lumea controlează materia tot timpul. Fie că vrem să manifestăm asta sau nu, se întâmplă oricum. Este imposibil să nu fii creator tot timpul. Toată lumea creează în fiecare zi. Nu suntem conștienți de asta, pentru că pur și simplu nu ne uităm la asta. Am manifestat sau creat tot ce avem!
Fiecare gând, fiecare gând în parte, se materializează în lumea fizică. Este imposibil să avem un gând care nu se va materializa (cu excepția cazului când îl inversăm). Dacă gândim contrariul imediat după ce avem un gând, cu aceeași forță, îl neutralizăm. Dar orice gând care nu este inversat sau neutralizat se va materializa în viitor, dacă nu imediat.

Preț
Preț 72.45 RON
Discount
Discount 15 %
Preț final
Preț final 61.59 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-689-077-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 432
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14,5 x 20,5
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-689-077-9
Greutate
Greutate 0,530 kg.
Publicat online
2023-02-02
Afișat de
22562 ori
Apreciere
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș