A zecea viziune. Ghid practic

Editura:
Editura:
Mix

Menținerea viziunii

Viziunile descrise în Profețiile de la Celestine și A Zecea Viziune au schimbat viețile a milioane de oameni; ele nu sunt simple teorii.
Detalii:

Viziunile descrise în Profetiile de la Celestine și A Zecea Viziune au schimbat viețile a milioane de oameni; ele nu sunt simple teorii. Atunci când începem să înțelegem cum funcționează, numărul coincidențelor și al sincronicităților din viața noastră se amplifică. Pe măsură ce nivelul nostru de conștiință crește, viziunea noastră asupra lumii se transformă, iar noi căpătăm acces la însăși esența creației. Dacă vom înțelege că gândul și vizualizarea preced realitatea, le vom putea cultiva în mod conștient, în beneficiul nostru și al copiilor noștri.

Un supliment perfect pentru romanul A Zecea Viziune, acest ghid practic a fost scris cu intenția de a ajuta indivizii și grupurile să implementeze ideile descrise în roman. El prezintă explicații detaliate și exerciții pe temele cuprinse în A Zecea Viziune: viețile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la naștere, folosirea conștientă a viselor și a rugăciunilor, Lumea de dincolo și viziunea asupra Lumii. Ghidul ne ajută să experimentăm direct felul în care viața noastră se integrează în ciclurile eternității... ne învață cum ne putem descoperi misiunea personală... și reveleaza cum putem contribui cu toții la schimbările fascinante descrise în romanul A Zecea Viziune.

Cuprins:

DIN APRECIERILE LA ADRESA LUCRÃRII A ZECEA VIZIUNE

MULȚUMIRI

INTRODUCERE

PARTEA ÎNTÂI. PRAGUL

CAPITOLUL 1. IMAGINEA DE ANSAMBLU

STUDIUL INDIVIDUAL

GRUPURI DE STUDIU

CAPITOLUL 2. ÎN CE FEL NE PREGÃTESC PRIMELE NOUÃ VIZIUNI PENTRU CEA DE-A ZECEA

STUDIU INDIVIDUAL ȘI DE GRUP

PARTEA A DOUA. MISTERUL

CAPITOLUL 3. AVANSAREA PE CALE CU AJUTORUL INTUIȚIEI ȘI AL IMAGINAȚIEI

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

CAPITOLUL 4. PURIFICAREA

STUDIUL INDIVIDUAL SAU ÎN GRUP

STUDIUL ÎN GRUP

PARTEA A TREIA. ADUCEREA AMINTE

CAPITOLUL 5. VINDECARE, TRANSFORMARE ȘI CREAȚIE

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

CAPITOLUL 6. ACTIVITATEA ȘI INFLUENȚA LUMII DE DINCOLO

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

PARTEA A PATRA. ÎN ÎNTUNERIC

CAPITOLUL 7. AMINTIREA VIZIUNII DE LA NAȘTERE

STUDIUL INDIVIDUAL ȘI ÎN GRUP

CAPITOLUL 8. IADUL INTERIOR

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

CAPITOLUL 9. DEPÃȘIREA FRICII

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

PARTEA A CINCEA. ACȚIUNEA JUSTÃ

CAPITOLUL 10. TRANSFORMAREA MUNCII ȘI A AFACERILOR

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

CAPITOLUL 11. ACȚIUNEA ÎN GRUP PE NIVELUL CELEI DE-A ZECEA VIZIUNI

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP  

CAPITOLUL 12. NOI VIZIUNI REFERITOARE LA GRUPURILE PROFESIONALE

STUDIUL INDIVIDUAL

STUDIUL ÎN GRUP

PARTEA A ȘASEA. ÎNCHIDEREA CERCULUI

CAPITOLUL 13. VIZIUNEA ASUPRA LUMII

STUDIUL INDIVIDUAL

CAPITOLUL 14. SUSȚINEREA VIZIUNII

DESPRE AUTORI

INDEX

Fragment:

CAPITOLUL 1

IMAGINEA DE ANSAMBLU

 

A Zecea Viziune se referă la înțelegerea acestei conștiințe integrale, care include perceperea coincidențelor misterioase, elevarea conștiinței spirituale a pământului, disparițiile din cea de-a Noua Viziune etc., din perspectiva superioară a celeilalte dimensiuni, astfel încât să putem înțelege de ce se petrece această transformare și să putem participa din plin la ea.

A ZECEA VIZIUNE: MENȚINEREA VIZIUNII

MENȚINEREA UNEI VIZIUNI DESCHISE

În cazul unor ființe precum Iisus Christos, Mohamed sau Gautama Buddha, capacitatea de menținere a Viziunii asupra Lumii este parte integrantă din structura lor. La fel se petrec lucrurile în cazul celor mai buni candidați la un interviu: aceștia ocupă aproape întotdeauna postul pentru care candidează, ca rezultat al experienței și pregătirii lor.

Această carte nu este scrisă însă pentru asemenea oameni, ci pentru noi, restul.

Nu cu mult timp în urmă, la un grup de studiu al Profețiilor de la Celestine, un om a ridicat mâna și a întrebat: „Nu prea știu cum aș putea folosi aceste informații în lumea reală. Am participat la diferite seminarii și am discutat cu tot felul de oameni. Suntem cu toții cât se poate de entuziasmați, dar nu știm cum să facem ca să păstrăm acest entuziasm în viața de zi cu zi. Voi cum faceți ca să mențineți acest sentiment?” Apoi, el a continuat: „Am obosit să tot vorbesc despre mine și aș dori să mă implic mai mult în lumea exterioară. Cum aș putea să fac acest lucru?” Acel om a exprimat o problemă cu care ne confruntăm cu toții. Este posibil să vă fi pus și dumneavoastră această întrebare. Cultura noastră trebuie să își pună această întrebare, dacă dorim să fim deschiși față de o nouă perspectivă asupra lumii, care să ne conducă din momentul prezent într-un viitor mai bun. Este important să ne punem întrebarea: „Ce aș putea face ca să fiu de folos semenilor mei, într-o manieră pozitivă?”, căci fără acțiuni concrete umanitate a nu mai poate evita dezastrul către care se îndreaptă. Din păcate, perspectiva care stă la baza întrebării nu este diferită de cea care a cauzat problemele cu care ne confruntăm. Ea abordează problemele în termenii unei acțiuni exterioare. Adevărata acțiune trebuie realizată în interiorul nostru. Noi nu trebuie să-i salvăm pe cei de acolo, ci să ne schimbăm propria perspectivă asupra lumii, ridicând vălul înțelepciunii necunoscute pentru a aduce resursele din celelalte dimensiuni în „realitatea exterioară”, dar și în cea interioară.

Lucrând pe acest nivel multidimensional, ne vom alinia imediat la adevăratul țel al evoluției, care constă în spiritualizarea lumii noastre fizice, adică „reale” (după cum o numea persoana din exemplul nostru), și vom pătrunde astfel într-o lume mai fluidă, în care evenimentele vor curge altfel, așa cum nici nu ne putem imagina la ora actuală. Cum trebuie să procedăm însă ca să ajungem aici?

NIVELE ALE CONȘTIINȚEI

La fel ca și primele nouă viziuni de scrise de James Redfield în Profețiile de la Celestine, Cea de-a Zecea Viziune nu reprezintă altceva decât un nivel de conștiință. Dacă ați citit Profețiile de la Celestine, este posibil să fi simțit că intuiați deja majoritatea acestor Viziuni, că ați știut cândva de ele, dar le-ați uitat. Această memorie vă reamintește că ați venit în această lume cu un scop precis, de a ajuta la tranziția către un nou nivel de conștiință.

Pe nivelul celei de-a Zecea Viziuni puteți recunoaște o parte sau întreaga filosofie antică, dar perenă, pe care o vom sintetiza din nou în paragrafele care urmează. Pe acest nivel de gândire/simțire/intuiție, putem afirma: „Da, simt că aceste idei operează în viața mea de zi cu zi”. Este ca și cum ele ar prinde viață prin intermediul dumneavoastră.

Această conștientizare vă face să căutați un răspuns, la fel ca persoana care a pus întrebarea de mai sus: și acum, ce trebuie să fac? Noi ne-am obișnuit să fim activi, să ne controlăm propriul univers – sau cel puțin să încercăm acest lucru – și să obținem rezultate concrete. Până acum, noi am fost preocupați însă doar de acțiunea în lumea exterioară, și mai puțin de transformarea lumii noastre interioare, al cărei centru suprem este conștiința. Pentru a face această tranziție, noi trebuie să începem prin a dezmembra vechile noastre metode și perspective. În fond, aceasta este esența oricărei transformări. Ne putem dezmembra și de-condiționa noi mintea, putem renunța la ochelarii de protecție, lăsând lumina să pătrundă liberă, și asta suficient de rapid pentru a ne mai salva pe noi și lumea în care trăim? Aceasta este întrebarea care ne face să ne trezim la ore matinale (3.00 sau 4.00 dimineața).

Nu depinde decât de noi, de oamenii obișnuiți, care doresc să-și construiască singuri un alt fel de viitor. Putem participa cu toții la această lucrare comună, hotărându-ne să ne transformăm, sau să iubim mai mult. Oricât de multe lucruri am învăța și oricât de mult ne-am schimba perspectiva asupra posibilităților noastre, noi depindem și de forțele exterioare. De pildă, temerile noastre sunt alimentate astăzi de dezastrele ecologice pe care le pot provoca aceste forțe exterioare și care ne silesc să fim atenți la fiecare acțiune pe care o întreprindem.

Celelalte forțe care ne influențează gândirea, deopotrivă la nivel colectiv și individual, ar putea fi ființe din dimensiunea spirituală care ne-au supravegheat progresul și care sunt preocupate de bunăstarea noastră. Sună ciudat? Nu este. Dimensiunea spirituală care există dincolo de nivelul de percepție al celor cinci simțuri ale noastre începe să se manifeste, atât la nivel individual cât și colectiv, cu scopul de a ne trezi din dependența noastră față de teamă, negare, lăcomie și inerție, dependență care ne menține în capcana dis funcțiilor psihospirituale. Aceste dimensiuni diferite doresc ca pământul să înflorească și să atingă nivelul de conștiință care îi este specific, caracterizat prin iubire, viață și învățătură. Până recent, majoritatea oamenilor nu au fost conștienți de granița invizibilă dintre aceste planuri ale existenței. În acest moment al evoluției, când este pusă la îndoială însăși supraviețuirea planetei și a speciilor care trăiesc pe ea, a sosit – se pare – timpul ca acest văl să fie înlăturat. A sosit timpul să intre cavaleria. Dar să nu anticipăm...

NU EXISTÃ ALTE INSTRUCȚIUNI DECÂT PROCESUL ÎN SINE

Atunci când își încep marea călătorie a vieții, majoritatea occidentalilor doresc o hartă, un set de instrucțiuni, și chiar o garanție că își vor primi banii înapoi. Pe măsură ce încep să înțeleagă că viața este un proces în continuă desfășurare, ei realizează că nu există altă rețetă a succesului decât focalizarea atenției asupra structurii energiilor care îi înconjoară și care îi străbat. Energia primordială a spiritului ne iluminează calea, și în plus, noi primim un ajutor de la prietenii noștri. Dacă ar fi să stabilim totuși o formulă a succesului pe cale, aceasta ar fi următoarea: mecanismele care controlează intenția sunt dorința și voința. Pe această cale, credința este imperativă, și îndeosebi ascultarea tăcută, pentru a auzi ce uși ni se vor deschide în continuare. Ea reprezintă așteptarea plină de încredere că vom obține răspunsuri la dorințele și intențiile noastre. Se adaugă legea dăruirii și primirii, care face ca în

Pag. 23 – 27

Preț
Preț 119.00 RON
Discount
Discount 15 %
Preț final
Preț final 101.15 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-8471-19-1
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 647
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-8471-19-1
Traducerea din limba engleză
Traducerea din limba engleză Cristian Hanu
Titlul original
Titlul original The Tenth Insight. Holding the Vision - An experiential guide
Publicat online
2013-09-28
Afișat de
22542 ori
Apreciere
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș