Orgasmul super sexual

Autor:
Editura:
Editura:
Ganesha

Ghidul femeii pentru o satisfacție erotică garantată

Sexualitatea reprezintă una dintre cele mai pure forme ale dorinței omenești – scena supremă a interacțiunii dintre ființele umane. Este întâlnirea fructuoasă dintre ființele umane.
Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru satisfacție erotică garantată

18.90 17.01 RON (Stoc 0)

Detalii:

Este întâlnirea fructuoasă dintre atât de multe lucruri speciale: atingere, legătură la nivel fizic, comunicare, joc, excitație și intimitate. Dar de ce oare auzim atât de des că femeile, când fac dragoste, sunt preocupate de întrebarea: „O să am orgasm sau nu?” N-ar fi minunat – atât pentru femei cât și pentru bărbați – dacă orgasmul feminin ar fi mai degrabă un dat decât o incertitudine?

Dr. Barbara Keesling îngăduie acestei fantezii a împlinirii sexuale să devină realitatea fiecărei femei. Realizând exercițiile sale unice, create pentru a dobândi și a întări stăpânirea asupra unei zone din corpul femeii foarte puțin cunoscută și rar valorificată, devine posibil pentru toate femeile să-și controleze orgasmul și să-l poată trăi în mod garantat. Atunci când cei doi iubiți nu își mai fac griji în legătură cu orgasmul, presiunea adesea asociată cu amorul dispare, lăsând locul unei sexualități trăite în toată plenitudinea sa.

Pentru a atinge acest scop, dr. Keesling ne deschide o cale îmbogățită cu recompense senzuale minunate, incluzând exerciții savuroase și romantice care ajută cuplurile sp redescopere că sexualitatea e mai mult decât o luptă pentru a ajunge la Marele Final și că opririle incitante de-a lungul drumului îl fac să merite osteneala.

Barbara Keesling, PhD, autoare a numeroase cărți de profil, a predat sexualitate umană și psihopatologie la mai multe universități din sudul Californiei, SUA.

Cuprins:

Introducere ... 5

Partea I: Câștigarea controlului ... 11

1.Secrete ... 13

2.Mușchii ... 29

3.Mișcarea ... 55

4.Controlul ... 77

Partea a II-a: Bucuria abandonului ... 89

5.Apropierea ... 91

6.Desertul ... 111

Anexa: Confortul ... 135

Despre autor ... 156

Opere alese ale Barbarei Keesling, Ph. D... 157

Fragment:

1. SECRETE

Ești pe punctul de a trăi un orgasm care îți va spulbera orice concepție ai avut vreodată despre plăcerea de a face dragoste. Fie că ești una dintre femeile care au orgasme profunde regulat, când fac dragoste, sau faci parte din acea categorie care trebuie să facă eforturi însemnate pentru a obține satisfacția erotică, modul de a-ți percepe potențialul propriu de senzualitate este pe cale să se schimbe pentru totdeauna.

Imaginează-ți, dacă vrei, un orgasm vaginal copleșitor care nu are nevoie de o penetrare prelungită până atinge punctul culminant. Imaginează-ți un orgasm vaginal copleșitor care nu presupune tehnici acrobatice sau un partener perfect. Imaginează-ți un orgasm vaginal copleșitor care nu te dezamăgește niciodată și niciodată nu dă greș. Imaginează-ți un orgasm vaginal copleșitor pe care îl controlezi cu ușurință. Acum, imaginează-ți cât de mult acest orgasm vă va despovăra de stres pe tine și pe iubitul tău și cât de mult vor fi revigorate întâlnirile voastre amoroase. Este vorba de o realitate numită orgasm super sexual, secretul potențialului tău erotic.

SECRETUL LUI PAM

Sunt terapeut particular pe probleme sexuale în California de Sud, dar de fapt mi-am început cariera în domeniul sexualității ca surogat sexual. Când mi-am început activitatea, cu ceva ani în urmă, avem o colegă la clinică, tot surogat – să-i spunem Pam – care reușea să aibă, după spusele ei, orgasme vaginale, puternice, incredibile, care se declanșau odată cu penetrarea. După cum mi le-a descris, Pam a avut dintotdeauna parte de acești „vulcani vaginali”. Mi-a mărturisit că e o experiență care te satisface pe de-a-ntregul, grozavă și fascinantă. Orgasmele ei nu au fost niciodată altfel și ea, inițial, credea că fiecare femeie are parte de astfel de experiențe.

A fost atât de frustrant pentru mine să aud că Pam nu poate oferi nicio explicație pentru cum și altele ar putea avea parte de o asemenea plăcere imensă, ca a ei. De asemenea, mi s-a părut ciudat, din perspectiva cercetării, că un potențial atât de mare pentru plăcerea sexuală feminină să fie așa de puțin cunoscut. În fond și la urma urmei, m-am gândit, dacă se pot instala sateliți pe cer care să-ți depisteze numărul de la mașină când ești în trafic, putem să descifrăm și secretul lui Pam.

Nu a fost mereu ușor, dar am fost foarte hotărâtă.

De-a lungul anilor, activitatea terapeutică a mea și a colegilor mei m-au apropiat din ce în ce mai mult de secretul lui Pam. Și, în sfârșit, după mulți ani, toate piesele puzzle-ului s-au potrivit. În cele din urmă, am reușit să înțeleg ce se petrecea în corpul lui Pam. Dar, și mai important, secretul lui Pam a devenit un secret care poate fi dezvăluit.

INTRODUCERE ÎN CHEIA PLÃCERII: ZONA VAGINULUI NUMITÃ „CUL-DE-SAC” (FUNDUL SACULUI)

Cheia către OSS se găsește înăuntrul unei zone mici a vaginului, dincolo de colul uterin, și poartă numele de „cul-de-sac”. Așa cum se întâmplă adesea cu denumirile, numele acestei zone denaturează adevărul, pentru că acest „cul-de-sac” nu reprezintă sfârșitul plăcerii. Ba din contră, această mică secțiune a canalului vaginal este atât de bogată în terminații nervoase, sensibile, încât cea mai delicată atingere a penis ului unui bărbat sau a unei jucării sexuale poate declanșa un orgasm instantaneu atât de intens, atât de cutremurător și atât de satisfăcător încât, practic, își contrazice definiția (mintea ar putea traduce asta prin „trăsnetul fulgerător”).

Zona „cul-de-sac” este poarta de acces către plăcerea erotică desăvârșită. Iar „reacția eul-de-sac”, care este declanșată în timpul penetrării, este secretul care îți va schimba viața. Pare simplu, nu-i așa? Chiar este. Incredibil de simplu. Dar aici e o problemă: deși fiecare femeie are un „cul-de-sac”, nu oricine poate profita de această parte atât de controversată a vaginului în timpul actului amoros. Pentru majoritatea femeilor, greutatea și poziționarea uterului tind să comprime canalul vaginal la intrarea în zona „cul-de-sac”, creând un blocaj descurajant către vagin. Această obstrucție nedorită tinde să transforme minunatul „cul-de-sac” într-un drum închis, inaccesibil penetrării sexuale. Penisul (sau vibratorul) poate ajunge la această zonă dar nu poate intra și, ca urmare, posibila plăcere erotică extaziantă la care visează orice femeie devine de neatins. Momentan.

De-a lungul ultimilor ani, am colaborat cu colegii și clienții mei pentru elaborarea unui program simplu de exerciții si tehnici care să confere femeii forța și controlul necesare în uterul și în vaginul său, pentru a ridica și aplatiza uterul în timpul contactului sexual, pentru a stimula canalul vaginal și a lăsa liberă penetrării zona „cul-de-sac”. Rezultatul: un orgasm super sexual resimțit în zona „cul-de-sac” de orice femeie care-și dorește să simtă acest lucru.

Acest program este inclus în întregime în Partea I. Începe cu exerciții pentru dezvoltarea forței și controlului muscular necesare (Capitolul 2). Continuă cu exerciții și tehnici care să te ajute să prinzi mișcările și pozițiile indispensabile (Capitolul 3). Și culminează cu o sinteză temeinică ce te va conduce către primul OSS (Capitolul 4). Dar ăsta e de abia începutul. în Partea a II-a, mai pe larg, beneficiile la nivel sentimental ale OSS devin mai simplu de obținut, odată ce capeți un plus de putere și încredere, și aptitudini pentru o legătură intimă.

ORGASMUL SUPER SEXUAL ESTE O PROVOCARE UȘOARÃ

Programul pe care tocmai ți l-am descris îți poate părea complicat sau descurajant. Poate chiar să-ți sune extrem de obositor. Dar nu este. Întregul program poate fi realizat în mai puțin de câteva săptămâni, practicând numai câteva minute pe zi. Minute! E rapid, amuzant, sexy și lipsit de orice pericol. Te simți fabulos și e cu adevărat simplu. Dar cel mai mare avantaj este că îți va oferi potențialul pentru o viață întreagă de plăcere.

Și dacă totul ți se pare prea frumos ca să fie adevărat, află că există un număr important de femei care deja au experimentat 055. Unele au aflat secretul zonei „cul-de-sac” de la mine sau de la colegii mei clinicieni, dar majoritatea nu. La fel ca și Pam, a cărei poveste ți-am spus-o deja, acestea sunt numai niște femei foarte norocoase – norocoase pentru că uterul lor se ridică și se aplatizează natural și automat când sunt suficient de excitate în timpul actului sexual și extrem de sensibilul „cul-de-sac” se deschide penetrării.

Poate că majoritatea acestor femei nu știu detaliile exacte despre ceea ce se petrece în interiorul canalului lor vaginal pentru crearea unor orgasme extrem de intense, dar ceea ce toate cunosc este explozia de senzații care se declanșează la contactul intim cu penisul iubitului în această zonă specială.

Multe dintre aceste femei cred că, de fapt, orgasmele lor sunt perfect normale. În definitiv, e normal pentru ele. Aceleași femei sunt aproape întotdeauna surprinse să afle că alte femei nu experimentează nici măcar pe jumătate plăcerea pe care ele o au, cu regularitate, în timp ce fac dragoste. Adevărul este că majoritatea femeilor nu sunt nici pe departe la fel de norocoase, comparativ cu cele din micul grup de femei „înzestrate” de către natură. Însă și mai dureros este că o mare parte dintre femei pot face dragoste o viață întreagă fără să aibă parte de niciun fel de senzații extraordinare. Dar asta nu înseamnă că situația trebuie acceptată așa.

Astăzi, fiecare femeie poate avea parte de OSS, iar eu îți voi arăta cum. Pentru început, vreau să discutăm despre excitație și orgasm.

MAI MULTE SECRETE

Probabil știi deja aproape totul despre psihologia excitării și a orgasmului. Însă experiența de la clinică mi-a dovedit că multe femei se lasă păcălite de ambele procese. Unele dintre explicațiile pe care le-am auzit sunt atât de bizare, că aveam impresia că aud fragmente dintr-o piesă de teatru comică.

Lucrurile se prezintă astfel: ne luăm pastilele contraceptive, avem diafragmele și prezervativele pregătite. Avem propriile exemplare din Our Bodies, Ourselves undeva, prin casă, în caz că avem nevoie să ne inspirăm. Credem că suntem foarte responsabile de propria sexualitate. Dar cât de multe știm cu adevărat? Suntem ca oamenii din vremurile apuse care se considerau bine informați când credeau că Pământul este plat: era o diferență între realitate și felul în care ei o percepeau. Și există o diferență similară între realitatea a ce înseamnă să fii bine-informat sexual și felul în care își înțeleg multe femei corpurile.

Din fericire, astăzi avem informații despre ceea ce se petrece în timp ce ne excităm și avem orgasm. Problema nu este lipsa de detalii cu privire la acest subiect. Problema este că majoritatea femeilor nu au găsit niciun motiv pentru a obține aceste informații. Cumva ne excităm, avem orgasm și cu asta basta. Și cu restul a ceea ce este implicat? Nu contează.

Gata cu „nu contează”. Motivația pentru a cunoaște este aici. Pentru a reuși să-ți dezvolți abilitățile orgasmice, pentru atingerea 055, trebuie să înțelegi cum funcționezi sexual. Bineînțeles că nu vei gândi în timpul 055 că ”asta merge așa și asta merge altfel”. Dar pentru a atinge acest nivel de relaxare și abandon total, de deconectare, trebuie să fii atentă de la început – din acest moment.

Excitată și atentă

Când te exciți sexual, fizic sângele se mută de la periferia corpului către centru, în special în zona genitală. Vulva și clitorisul se dilată și uneori capătă o nuanță puternică de roz sau roșu. De obicei, te lubrifiezi: în interiorul vaginului și pe labiile mici se produc fluide, grație circulației intensificate a sângelui în această zonă, determinând umezirea pereților dimprejur. Este posibil să fi observat că te-ai lubrifiat foarte puțin. Nu te alarma. Unora dintre femei chiar nu li se întâmplă, însă se bazează pe produsele pe bază de uleiuri (ține minte: dacă ai un reflex de lubrifiere mai slab, nu-i permite iubitului tău să te stimuleze până când nu aplici uleiul, altfel vei simți o senzație de iritație și usturime).

Poți încerca să-ți stimulezi și să-ți sporești reflexele de lubrifiere – care pornesc din glandele numite Bartholin

Pag. 13 – 19

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 18.90 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 17.01 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-976-93245-3-0
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 157
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-976-93245-3-0
Traducerea
Traducerea Georgiana Constantin
Publicat online
2013-04-26
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș