Femeia multiorgasmică

Editura:
Editura:
Venusiana

Descoperă dorința, plăcerea și vitalitatea

Pentru milioanele de femei care nu au experimentat plăcerile pulsatile ale orgasmului, dar și pentru milioanele de femei care le-au trăit, Femeia Multiorgasmică îmbină secretele practicilor sexuale orientale străvechi cu știința sexualității occidentale.
Femeia multiorgasmică. Descoperă dorința, plăcerea și vitalitatea

39.90 31.92 RON (Stoc 0)

Detalii:

Femei de toate vârstele, implicate într-o relație de cuplu sau singure pot beneficia de exercițiile prezentate în această carte și pot învăța să trăiască orgasmul oricând și ori de câte ori doresc. Ele vor putea prelungi aceste orgasme, expansionându-le și trăindu-le în întregul trup. Trăirea orgasmului este doar începutul. Cartea dezvăluie un secret străvechi, care a câștigat recent sprijinul științei moderne: putem trăi o viață cu adevărat sănătoasă dacă ne conectăm la sursa bunăstării noastre generale – energia erotică. Prin exerciții ghidate pas cu pas, femeile sunt îndrumate către valorificarea energiei erotice într-un mod care le hrănește și le îmbogățește întreaga ființă: trupul, mintea și sufletul.

„Această carte plăcută la citit oferă descrieri practice și dare ale modalităților prin care femeile se pot bucura de senzualitatea și plăcerea lor erotică. Îmi place accentul care se pune pe plăcere și nu doar pe orgasm și orgasme multiple. Combinarea informațiilor și exercițiilor orientale și occidentale ajută femeile să se bucure de sănătatea lor sexuală, la toate vârstele.”

• Prof. Dr. Beverly Whipple
profesor la Universitatea Rutgers din Ne
coautoare al lucrării Punctul G și Alte Descoperiri despre Sexualitatea Umană

A citi Femeia multiorgasmică este ca și când ai sta de vorbă cu o prietenă, doctor în medicină, care se focalizează pe sănătatea sexuală feminină și cunoaște totul despre arta străveche a practicilor sexuale taoiste. Mai multe femei vor avea acces total la plăcerea erotică și la trăirea erosului multiorgasmic, grație instrucțiunilor ei simple. Un ghid pentru femeile care doresc să experimenteze orgasmele multiple.”

• Lou Paget, autor al cărții Cum să fii un mare amant și Marele O

Cuprins:

Introducere - Puterea plăcerii

Capitolull - Propriul potențial erotic

Capitolul2 - întreținerea focului interior

Capitolul 3 - Inima, sufletul, erotismul

Capitolul 4 - Orgasmul: o binecuvântare

Capitolul 5 - Calea către orgasm

Capitolul 6 - Orgasmul Întregului trup

Capitolul 7 - Orgasmele multiple și dincolo de ele

Capitolul 8 - Sfaturi pentru a fi mereu sănătoase și active erotic

Capitolul 9 - Sănătatea sexuală și modalități de vindecare

Apendice Boli curente și medicamente susceptibile de a diminua plăcerea erotică

Lista exercițiilor

Glosar

Fragment:

Puterea plăcerii

Plăcerea unei femei este la fel de puternică și îmbătătoare ca orice forță de pe pământ. Poate nu o simțiți încă, dar în voi este un izvor de vitalitate ce vă poate transforma plăcerea erotică și vă poate ilumina viața. De multe ori ne gândim la sex ca fiind separat de restul vieții noastre, ceea ce este foarte departe de adevăr. Viața amoroasă ne reflectă sănătatea, relațiile, starea emoțională, la nivelul cel mai profund. Este foarte adevărat faptul că cine suntem și ceea ce am experimentat ne afectează sexualitatea, dar este la fel de adevărat că, transformându-ne viața sexuală, ne putem transforma întreaga viață, inclusiv relațiile.

Taoismul, un sistem chinez de vindecare și spiritualitate, a arătat că sexualitatea este parte integrantă din sănătatea și bunăstarea noastră. Vechii practicieni taoiști se interesau despre dorința și despre viața sexuală când evaluau starea de sănătate a pacientului. Ei îi recomandau chiar să facă dragoste la anumite ore sau în anumite poziții, pentru tratarea bolilor. În această carte, vom combina știința taoistă cu perspective ale medicinii moderne, pentru a vă oferi un program eficient în vederea trezirii dorinței și amplificării plăcerii erotice.

Am constatat deseori că frecvența și calitatea experiențelor erotice influențează într-un mod remarcabil sănătatea și bunăstarea, și, ca medic holist, mi-am propus să ofer cele mai bune remedii tradiționale și cele mai recente medicamente pentru tratarea tuturor problemelor femeilor. Din nefericire, foarte multe dintre ele nu trăiesc plăcerea și satisfacția erotică de care au nevoie și pe care o merită. Conform studiilor realizate, un sfert din femeile Statelor Unite nu au trăit niciodată un orgasm, mai mult de jumătate nu au orgasm în mod regulat, și încă și mai puține femei – una din Cinci – au orgasme multiple.

Unele dintre noi am trăim fericirea, comuniunea perfectă și fuziunea spirituală cea mai intensă, atunci când facem dragoste. Un număr mare de femei însă nu au explorat decât vagi urme ale potențialului lor. Iar altele poate că au fost împiedica te să-și descopere potențialul din cauza experiențelor sexuale traumatizante. Această lucrare vă va revela, de-a lungul unui demers individual, de ce anume sunteți capabilă în domeniul plăcerii. Veți vedea de asemenea cum viața vi se va transforma în bine prin dinamizarea și controlul potențialului sexual.

în primul capitol, veți putea face o evaluare a propriei sexualități, ceea ce vă va ajuta să alegeți exercițiile și tehnicile cele mai eficiente. în al doilea și al treilea capitol, veți învăța să vă treziți dorința și să vă echilibrați energia. În capitolele 4 și 5, veți descoperi ce anume vă împiedică să trăiți din plin orgasmele și veți învăța tehnicile cele mai bune pentru a atinge cu ușurință și în mod frecvent orgasmul. în capitolele 6 și 7 vă voi explica cum anume să dezvoltați aceste orgasme pentru a deveni orgasme cu implozie la care participă întregul vostru trup și cum să le creșteți intensitatea cu ajutorul propriei respirații, pentru a se transforma astfel în orgasme multiple. În final, în capitolele 8 și 9 vă voi prezenta metode pentru o viață erotică sănătoasă, care să vă vindece de-a lungul întregii vieți și să vă împlinească din punct de vedere afectiv și spiritual.

Trezirea capacității multiorgasmice necesită studiul energiei erotice și al anatomiei propriei plăceri. Prin „energie erotică” înțeleg dorința, pasiunea sau libidoul, cum îl numesc uneori medicii. Cu cât energia sau dorința va fi mai intensă, cu atât vă va fi mai ușor să atingeți orgasmul. Taoiștii consideră energia erotică ca fiind sursa cea mai puternică de energie globală sau ehi, responsabilă de vitalitatea și sănătatea organismului. Dacă această energie este epuizată din cauza unei munci constrângătoare, a responsabilităților familiale, a grijii banilor, a unei sănătăți precare sau dacă vă aflați într-o stare de dependență de ceva anume, va fi mai dificil să aveți la dispoziție energia necesară pentru a face dragoste în mod împlinitor.

Un obstacol în atingerea orgasm ului este lipsa energiei erotice, care afectează totodată și dorința de a face dragoste. Conform unui studiu recent, oboseala este motivul principal pentru care cuplurile nu fac dragoste. Acesta este cu siguranță cazul femeilor care vin la cabinetul meu.

Pentru că sunt epuizate fizic și afectiv, un mare număr dintre aceste femei nu prea sunt interesate de a face dragoste, și atunci când sunt interesate nu pot atinge în mod frecvent sau chiar deloc orgasmul. Practicile taoiste care sunt predate în această lucrare de mine și de Mantak Chia vă vor învăța să treziți și să dinamizați potențialul latent.

Ca expert în medicină alternativă pot afirma că practicile erotice taoiste, numite și Amorul Curativ sunt foarte eficiente pentru a ajuta femeile a căror energie și libido sunt scăzute, să aibă fuziuni multiorgasmice împlinitoare și să-și amplifice vitalitatea. Carol, o infirmieră din Pittsburgh în vârstă de 44 de ani, mi-a vorbit despre experiența ei: „Am început să practic Amorul Curativ de mai bine de câteva luni și nu-mi amintesc să fi trăit vreodată așa de intens! Mă simt atât de senzuală, de feminină. Chiar și prietenii au remarcat că am prins culoare. Trăiesc viața în roz.”

Practica Amorului Curativ va-ajuta femeile care au deja un nivel ridicat de energie erotică să o canalizeze și să o acceseze la voință. Cei care recomandă Amorul Curativ consideră orgasmul o importantă sursă de fericire, energie și sănătate pentru femei, dar valorifică și celelalte aspecte și trăiri din timpul interacțiunilor erotice. Practicile Amorului Curativ prezentate aici vă permit să experimentați plăcerea înainte, în timpul și după orgasm. După cum veți vedea, orgasmul nu este obiectivul. El este doar punctul culminant al excitării care, atunci când este controlat, vă pune la dispoziție o potențialitate colosală, și permite atingerea unui număr nelimitat de orgasme și a unor trăiri erotice copleșitoare.

O altă parte a acestei călătorii către orgasm implică explorarea „anatomiei plăcerii” – adică modul în care reacționează organele sexuale – și descoperirea a ceea ce vă excită. în capitolele de la 4 la 7 vă voi explica cum să intensificați plăcerea in crescendo până când atingeți orgasmul. Veți descoperi care sunt „punctele propriei plăceri” și, pentru a vă ghida, veți utiliza tehnicile cele mai recente și cu siguranță și pe cele mai vechi, provenite din tradițiile occidentale și orientale. Oricare ar fi experiența voastră actuală – fie că nu ați avut niciodată orgasm, fie că trăiți deja orgasme multiple – tehnicile și exercițiile care se găsesc în această lucrare vă vor ajuta să atingeți plăcerea, atât la nivel fizic, cât și la nivel subtil, cu o intensitate din ce în ce mai mare. Acesta este un drept pe care îl avem din naștere.

Pag. 9 – 11

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 39.90 RON
Discount
Discount 20 %
Preț final
Preț final 31.92 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-88634-6-0
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 304
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14,5 x 20,5
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-973-88634-6-0
Traducerea
Traducerea Crina Atomuleasa
Titlul original
Titlul original The Multi-Orgasmic Woman
Publicat online
2013-11-23
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș