Împlinește-ți visele

Autor:
Autor:
Vasile Hațegan
Editura:
Editura:
ESP SYSTEM

După prima idee, marcată chiar în titlul cărții, aceea de a reuși să îți atingi visele, restul a venit de la sine, prin ideile fiecărui capitol al cărții și până la finalul ei, vei găsi îndemnul autorului că poți reuși și tu să faci din fiecare vis o realitate împlinită, ce poate face parte din viața ta chiar de acum.
Detalii:
După prima idee, marcată chiar în titlul cărții, aceea de a reuși să îți atingi visele, restul a venit de la sine, prin ideile fiecărui capitol al cărții și până la finalul ei, vei găsi îndemnul autorului că poți reuși și tu să faci din fiecare vis o realitate împlinită, ce poate face parte din viața ta chiar de acum.
Vă invit acum alături de mine, să descoperim împreună și alte modalități de a ne împlini visele, pe care le știm deja de mult, doar că le-am ignorat până acum.
Vă doresc tuturor să găsiți de fiecare dată răspunsul pe care îl căutați și să îndrăzniți să aplicați principiile din această carte pentru a vă realiza toate visele si dorințele voastre.
Fie ca acestea să devină o realitate prin forța mintii voastre.
Cu prietenie, Vasile Hațegan
Cuprins:
Cuvânt introductiv ... 5

1. A visa înseamnă și a crea ... 9
2. Visul nocturn, o expresie a minții tale ... 13
3. Visul ce poate deveni realitate ... 17
4. Visarea cu ochii deschiși ... 21
5. Oare și eu pot? ... 24
6. Visele tale pot deveni țelurile tale ... 27
7. Primul tău țel - Ce vrei să fii când vei fi mare? ... 32
8. Cum să gândești pentru a reuși ... 36
9. Ce ai de făcut pentru împlinirea unui vis ... 38
10. încrederea în tine și fixarea succeselor ... 45
11. Comportă-te natural, ca și cum ai reușit deja ... 50
12. Bucură-te de fiecare reușită a ta ... 55
13. Nu te sabota niciodată ... 58
14. Construiește vise pe termen lung ... 61
15. învață să decizi asupra viselor tale ... 66
16. Programează-te pentru succes ... 71
17. Acceptă realitatea creată de tine ... 77
18. Ai reușit, trăiește acum visul! ... 81
Fragment:

pag. 17-18

3. Visul ce poate deveni realitate

Voi încerca să vă arăt în continuare că avem toate șansele ca fiecare vis al nostru să poată deveni o realitate a vieții noastre, ca un efect al creației minții noastre.
Când vorbim despre un vis, nu mă refer la accepțiunea unui vis nocturn, despre care am vorbit în capitolul anterior, ci mă gândesc la acel țel asupra căruia dorim să ne îndreptăm, cu o minimă convingere că poate fi adus în realitatea noastră.
Deci fiecare astfel de creație a minții umane, ce apare prima dată sub forma unui vis, are toate șansele să se manifeste ca o realitate a vieții, mai ales dacă a fost generat de o dorință puternică a creatorului său.
Dorința care stă la baza fiecărui vis este de fapt acel combustibil necesar realizării lui. Prin dorința generată exprimăm în fapt o necesitate de a crea o schimbare asupra unei situații existente, din diferite motive. Ea va produce pornirea unui mecanism al schimbărilor și va atrage energiile necesare manifestării noii realități.
Fără dorință nimic nu se întâmpla în viața ta.
Mărimea dorinței generate asupra unui vis sau țel ne ajută mult în apropierea de momentul împlinirii lui, adică cu cât dorința este mai mare cu atât și posibilitatea reușitei este mai apropiată de noi.
Cerința de schimbare a unei situații actuale, devenită problemă prin faptul că vrem cu adevărat să o depășim, va crea de fapt acea dorință necesară pentru luarea deciziei de a face schimbarea dorită. Ea va genera astfel căutarea, de către mintea umană, a unei rezolvări pentru situația existentă, prin aflarea unei soluții la problema inițială.
Dar înainte de asta, dorința este și cea care va impune luarea unei decizii pentru schimbare și pentru rezolvarea situației care nu ne place. Ea va crește în intensitate pe măsură ce conștientizăm că putem face schimbarea, iar acea creștere a dorinței va susține și va atrage energiile pentru rezolvare, fiind de fapt combustibilul necesar schimbării.
Apariția dorinței este doar flacăra care trebuie aprinsă, care va întreține permanent focul necesar pentru dobândirea efectului dorit. Am vrut să spun că prin dorință doar inițializăm procesul, care se continuă apoi pentru a fi realizat.
Prin dorință poți dezvolta acea convingere necesară, simțământul de a ști că poți face posibil să se întâmple ceva anume în viața ta.
Deci acest proces de împlinire a unui vis este influențat permanent și de încrederea în reușita visului inițial.
Fără această încredere, visul are toate șansele să fie tratat uneori de către mintea logică ca fiind nerealizabil și trecut în derizoriu sau amânat, cu diverse justificări generate de mintea rațională.
Multe din visele noastre au această destinație, de a fi trecute cu vederea sau ignorate sau chiar clasificate ca...

pag. 38-39

9. Ce ai de făcut pentru împlinirea un vis

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi că tu, și numai tu, poți crea un lucru anume, acela poate fi chiar visul tău. Decizia ta e importantă întotdeauna, ea e de fapt începutul unui gând și poate duce la realizarea oricărui vis.
Acest început poate pomi de fapt cu o întrebare:
Stabilește care este necesitatea sau dorința ta, începe din acest punct, și doar așa vei putea să provoci sau să generezi un nou gând. Gândul, generat astfel, poate creea mai târziu visul dorit de tine.
Dacă ai creat deja acel vis pe care ți-l dorești foarte mult, pentru ca el să devină o realitate, urmează următoarele etape sau pași: prima dată analizează care este dorința ta pentru a atinge acel vis, mă refer aici la o anumită dorință, și mă refer aici expres la o dorință sinceră, care să vină din inima ta sau din adâncul sufletului tău.
Pentru a stabili care e dorința ta, poți să îți pui această întrebare în mod repetat, de mai multe ori, și anume: care ar fi motivele reale pentru care vrei ca acel vis să se împlinească în viața ta? Sau altfel spus: cate motive serioase ai în mintea ta, atunci când te gândești la acel vis anume?
încearcă să găsești cât mai multe motive care să te poată ajuta ca decizia ta să fie corectă. încearcă să fii corect cu tine însuți, stabilește practic acele motive care chiar sunt reale acum în viața ta.
Atunci când faci acest lucru, ai toate șansele să reușești: a fi corect înseamnă de fapt să nu te păcălești singur.
întotdeauna e important ca decizia ta să vină din sufletul tău. încearcă să faci acest lucru atunci când decizi să creezi un vis, și care vrei să devină o realitate a vieții tale. Dorința astfel determinată, te poate ajuta în reușita ta, ea este de fapt acel combustibil care te va ajuta să realizezi visul tău.
Lasă acum mintea să învețe cum să înțeleagă imaginea visului tău. Rulează dacă vrei în mintea ta, o imagine a deciziei pe care ai luat-o. Este important să știi că mintea ta nu face nicio diferență între realitatea imaginată și realitatea trăită a vieții tale.
Vreau să-ți amintesc că rulând această imagine, pentru a o percepe, mintea ta va face mai târziu tot ce este posibil pentru realizarea ei.
Acum a intervenit și programarea mentală, spun asta atunci când mă refer la o modalitate prin care poți învăța mintea să poată înțelege orice imagine. Atunci când transmiți o anume imagine minții tale, de fapt programezi într-un fel anume creierul și mintea ta pentru a creea o situație anume.
Programarea mentală înseamnă de fapt fixarea unei imagini create de tine sau o proiecție cu ochii minții, a ceea ce vrei să realizezi. Mintea este acel suport care te poate ajuta să creezi realitatea unui vis anume din viața ta.
Dacă ai stabilit cât mai clar, dorința ta, atunci poți continua. Tot ceea ce trebuie să faci în continuare este să te bazezi pe încredere. Am mai vorbit de încredere și până acum, ea reprezintă de fapt credința ta că vei reuși.

pag. 77-78

17. Acceptă realitatea creată de tine

Noua realitate pe care ai creat-o, este de fapt acea schimbare pe care ai dorit-o. Deci vom vorbi acum și despre schimbare și despre conceptul de a accepta schimbarea în viața ta.
Recunoaște, pentru început, că responsabilitatea vieții tale se află la tine, acceptă că doar tu poți să faci acea schimbare pe care o dorești cu adevărat.
întotdeauna trebuie să ai o dorință sinceră, urmată de o încredere și convingere mare, aceea că poți face, și de un timp de așteptare pentru momentul în care realitatea apare în viața ta.
Fiind conștient de această stare de așteptare necesară, încearcă să accepți noua realitate spre care te îndrepți. Fă prima dată mental acest lucru, pentru a-ți da seama că într-adevăr pot să te identifici de acum încolo cu noua realitate.
Imaginează-te că te afli pe o scenă, asemeni unui actor. Vei îmbrăca hainele pe care le găsești acolo, în noua scenă. Am făcut acesta paralelă cu rolul unui actor care urcă pe o scenă anume, pentru că tu ai acceptat această regie, ai citit și a învățat rolul din scenariu piesei, pe care I-ai creat chiar tu însuți. Tot ce trebuie să faci este doar să accepți noul rol, ce poate fi chiar rolul vieții tale.
învață deci să joci cu dăruire rolul ales de tine, în noua scenă a realității tale.
Pentru a face mai ușor această intrare în noua scenă a realității tale, acceptă și constată că exiști acolo, conștientizează că ai învățat tot ce trebuie, acceptă că ai decis singur asta, acceptă că poți face acest lucru, odată ce ai urcat pe scenă, și nu îți rămâne decât să intri în rolul pe care ți l-ai dorit. Continuă să fii tu însuți și în acest nou rol.
Observă acum că scena este într-o continuă mișcare, este dinamică și tu poți face orice schimbare pe care o dorești, respectând aceleași condiții referitoare la dorință, convingere și așteptare, necesare oricărui vis. Acum poți merge cu încredere pe această cale.
Observă în noua realitate tot ce se întâmplă în jurul tău.
Fii de pe acum observatorul noii realități.
în urmă cu câțiva ani am trăit experiența de a avea un vis, acela de a locui la o casă nou construită, pe care să o gândesc așa cum credeam atunci că îmi place.
Am aplicat și principiile programării mentale, de care am mai vorbit și în mintea mea a început să prindă contur noua casă. Deseori stăteam cu ochii închiși, într-o stare de relaxare a minții și îmi imaginam cum o să arate casa în care vreau să locuiesc împreună cu familia mea.
Am luat legătura apoi și cu un arhitect care a încercat să transpună pe planșă dorința mea. Pe urmă au apărut constructorii care au făcut posibilă mai târziu mutarea mea efectivă în acea casă.
Surpriza a venit la finalul proiectului meu, pe măsură ce încercam să mă acomodez cu noua stare, aceea de a locui efectiv în acea casă nouă.

Preț
Preț 21.80 RON
Discount
Discount 8 %
Preț final
Preț final 20.06 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92925-9-4
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 84
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 14,5 x 20,5
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-92925-9-4
Publicat online
2014-01-11
Afișat de
22542 ori
Apreciere
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș