Terapia cu cristale

Editura:
Editura:
Livingstone

Cum să te vindeci și să îți îmbogățești viața folosind energia cristalelor

Această carte este un ghid extraordinar, atât pentru începători, cât și pentru experți, conține 94 de cristale și informații despre puterile lor vindecătoare.
Terapia cu cristale. Cum să te vindeci și să îți îmbogățești viața folosind energia cristalelor

30.00 27.00 RON (Stoc 0)

Detalii:
Cristalele îți pot îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională, spirituală și financiară; pot fi un sprijin de nădejde pentru viața ta romantică, te pot ajuta pe tine și pe copiii tăi să dormiți mai bine, îți pot amplifica puterea de vindecare și te vor ajuta să te simți fericit și împăcat. Sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poți utiliza pentru a-ți amplifica puterea spirituală de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o posedă, la modul cel mai natural cu putință. Cartea aceasta te va învăța cum să alegi pietrele (folosim pe rând cuvintele pietre și cristale), pentru a te ajuta să vindeci fiecare zonă a vieții tale.

Chiar dacă la prima vedere nu par decât niște obiecte neînsuflețite, cristalele ascund în ele foarte multă viață. Sunt pline de energie și, în același timp, funcționează asemenea unor conductori de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate în structura ceasurilor, a radiourilor și a aparatelor medicale moderne.

În această carte, vei parcurge mesaje canalizate prin intermediul pietrelor, care te vor ajuta să te familiarizezi cu vocea tărâmului cristalelor. Dacă vrei să afli ce cristal trebuie să utilizezi pentru o anume problemă din viața ta, te poți folosi de tabelele în care sunt listate specializările celor mai întâlnite pietre. De asemenea, vei învăța cum este influențată energia unui cristal de forma sa geometrică și de felul în care este tăiat acesta.

Cuprins:
Scurtă introducere în terapia cu cristale... 7Capitolul unuÎnrudirea cu cristalele... 11Capitolul doiCristalele și geometria sacră... 17Capitolul treiCristaloterapie – forme și practicare........ 27Capitolul patruSelecția și îngrijirea cristalelor... 43Capitolul cinciDespre fantome și alte noțiuni din terminologia cuarțului... 51Capitolul șaseMatricele cristalelor... 69Capitolul șapteUn registru al cristalelor, proprietățile lor vindecătoare și mesajele lor... 81Hărțile cristalelor:Semnele solare astrologice și pietrele asociate acestora... 161Pietrele lunii de naștere... 162Pietrele chakrelor... 162Cristalele și pietrele folosite în Feng Shui... 165Scurtă listă a pietrelor și calitățile acestora... 167Pietre pentru diverse situații, afecțiuni și dorințe... 179Bibliografie... 185Multumiri... 187Despre autori... 189Imagini color – cristale șifarmațiuni ale cristalelor.. 192

Fragment:

CAPITOLUL 1. Înrudirea cu cristalele


Cristalele nu sunt o modă impusă de valul „New Age” – au făcut mereu parte din bătrâna noastră planetă, ajunsă deja la vârsta de 4,6 miliarde de ani și mai mult ca sigur ai lucrat cu pietrele și în celelalte vieți anterioare. în consecință, ai () senzație de familiaritate în raport cu ele și știi, la nivel instinctiv, cum să lucrezi cu ele. Copiii Cristalelor (noua generație de bebeluși și copilași cu capacități senzoriale deosebite) au demonstrat o remarcabilă cunoaștere a tainelor vindecării cu cristale - fără să fie învățați. Această înțelepciune moștenită vine parțial din nenumăratele vieți anterioare, în care cristalele ne-au servit pe post de bijuterii, instrumente tămăduitoare și, nu în ultimul rând, în calitate de prieteni ai tuturor locuitorilor acestei planete.

Te-ai întrebat vreodată în ce fel este afectată viața ta în contextul renașterii cristale lor în cultura zilelor noastre? Tehnologia modernă face uz de cristalele străvechi, naturale, pentru a amplifica undele radio și pentru a utiliza „noile” descoperiri în medicina bazată pe vibrații, care folosește, de fapt, energia cristalelor. În magazinele de decorațiuni interioare se vând pietre pe post de ornamente, iar pudra de cristale este folosită în cele mai noi produse de înfrumusețare (la fel ca pe vremea civilizației antice egiptene). Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de importanța mineralelor, iar acceptarea puterii cristalelor este în continuă creștere. în consecință, este momentul ideal pentru practicarea terapiei prin cristale.

Cristalele sunt asociate de obicei cu înțelepciunea străveche și cu peșterile paradiziace, în care se ascundeau mistere și magii. Asta datorită faptului că pietrele sunt asemenea unor jurnale și depozite de amintiri și înțelepciune privind istoria tămădurii spirituale a Pământului. Cristal ele canalizează în noi frânturi de amintiri ale colțurilor strălucitoare din cuarț și ale paturilor de tămăduire făcute din pietre, folosi te în străvechiul Atlantis, în Lemuria sau în alte civilizații similare. Amintirile noastre comune despre acele timpuri antice ne forțează acum să ne reconectărn cu tărârnul angelic și cu cel mineral, pentru a descătușa acea înțelepciune eternă și pentru a ne aminti secretele tămăduitoare ale naturii, care susține evoluția continuă a omenirii.

Cristalele sunt membre ale tărârnului mineral în universul fizic în care viețuim. în lumea spirituală, ele aparțin de „tărâmul elementar”, în care coexistă spiritele ce păzesc, tămăduiesc și protejează planeta. Dintre entitățile care populeaza tărârnul elernentar mai amintim și zânele, delfinii, spiriduș ii și lepriconii. Fețele „oamenilor din tărâmul pietrelor și al mineralelor” sunt ușor de identificat în blocurile și lespezile de marmură.

Aceste ființe sunt „îngeri ai naturii”, a căror structură este mai densă decât a îngerilor păzitori. Când spun densitate, mă refer la faptul că energia acestor ființe vibrează la o viteză mai mică, dându-ne posibilitatea să le vedem și să le percepem cu ajutorul simțurilor noastre fizice. Ființele elernentare, plantele, animalele și oamenii au densitatea cea mai mare din punct de vedere energetic, pentru că ele populează energia fizică grea a pământului. Această densitate ne dă posibilitatea de a simți, de a vedea și de a auzi îngerii naturii (zânele, spiritele copacilor, cristalele și altele asemenea lor) mai ușor decât pe îngerii celești. Și, din moment ce corpurile noastre și dieta noastră sunt cornpuse din minerale, ne aflăm într-o perfectă stare de comuniune cu verii noștri, atunci când lucrăm cu cristalele.

Intrăm acum într-o nouă fază a relației noastre cu Pământul, cu un respect și o putere mai mare de conștientizare a echilibrului delicat dintre mediul înconjurător și societatea umană. Cristalele sunt purtătoare de cuvânt ale planetei, ca niște mici ecouri ale „Cine ce?”-ului din legendara carte a dr. Seuss, Horton aude un Cine! în cartea amintită, un elefant pe nume Horton e cât pe ce să îngurgiteze, fără să își dea seama, o întreagă civilizație de „cini”. Toți cinii se hotărăsc să strige cât de tare pot, astfel încât Horton să își dea seama de existența lor și astfel să nu îi înghită cu tot cu „planeta” pe care aceștia locuiesc. Cu toate acestea, Horton nu îi aude până în momentul în care cel mai mic și mai tânăr din neamul cine își adaugă vocea corului care striga din toate puterile.

Poate că propriul tău cristal va fi vocea care va ajuta întreaga umanitate să audă rugile Mamei Pământ, care ne cere să o tratăm cu blândețe și cu respect.

Vechii noștri prieteni, cristalele

Frumusețea fascinantă a tărâmului cristalelor are ceva irezistibil, așa că nu-i de mirare că specia umană are în spate o lungă istorie de utilizare a pietrelor. Istoricii și arheologii au demonstrat folosirea cristalelor în practicile de tămăduire și în ritualurile de înfrumusețare, încă din cele mai vechi timpuri. Și nici nu este de mirare că lucrurile stau așa. Cristalele au darul de a amplifica vibrația energetică, atât la nivel individual, cât și la nivel global. Strămoșii noștri au folosit cristalele pe post de instrumente magice, generatoare de energie, arnplificatori ai comunicării și instrumente medicale. Săpăturile arheologice au demonstrat utilizarea lor ca talismane aducătoare de noroc și protecție; de asemenea, erau folosite ca amulete, bijuterii, dar și ca magnifice ornamente de interior.

Fiecare societate a contribuit cu povești unice privind modul său de utilizare a pietrelor. Din India până în America de Nord și America de Sud, găsim exemple care demonstrează interesul și utilizarea aplicată a cristalelor în literatură, știință, cultură și mitologie. De pildă, legenda spune că a existat odată, demult, pe Insulele Grecești, un oraș al pietrelor prețioase, cu ziduri din smarald, străzi pavate cu aur și temple ce găzduiau altare uriașe de ametist, folosi te pentru rugăciuni și slujbe. în Biblie, mai exact în cartea Exodului, se pomenește de pietrele prețioase prinse de pieptarul armurilor purtate de Marii Preoți, care asistau la ceremonia slujbelor divine. în Estul îndepărtat, pietre maiestuos încastate în aur au spus povestea bogăției și a statutului social, deținute de cei care le purtau.

Orice documentare despre Roata Medicinei Nord-Americane este presărată cu referiri la cristale și corelații zodiacale; aceeași situație este prezentă și în cazul sistemelor astrologice ayurvedice și occidentale. Mai mult, culturile moderne continuă și azi să facă referiri la ele și să le includă în ritualurile de bază pe care le practică. Nativii americani erau familiarizați cu puterea tămăduitoare a pietrelor și metalelor, precum turcoazul și argintul, care îi ajutau în practicile lor de vindecare fizică, emoțională și spirituală.

Chiar și azi, culturile indigene moderne folosesc pietrele în practicile lor spirituale. Spre exemplu, aborigenii din Australia săvârșesc ritualuri care includ utilizarea cristalelor și a vibrațiilor sunetelor, folosindu-se de instrumente precum didgeridoo (o trompetă de mari dimensiuni, confectionată din lemn de bambus). în ritualurile lor, ei folosesc pietre pictate cu simboluri sacre, care îi ajută să se conecteze la Sursă, prin călătorii extracorporale, realizate în stare de transă. Șamanii europeni și cei din Insulele Pacifice invocă adesea puterea cristalelor pentru a ușura suferințele și pentru a aduce alinare în ceremoniile de tămăduire.

Faimoasa referire la cristale este cea asociată cu Atlantida, când vibrațiile pietrelor au ajutat la crearea unei societăți binecuvântate cu descoperiri tehnologice care practic le-au depășit pe cele din zilele noastre. Există multe legende care vorbesc despre mașinile zburătoare din Atlantida, paturi care vindecau și instrumente de iluminare perpetuă, care primeau energie în excusivitate din cristale. Mistici precum Edgar Cayce, Ruth Montogomery și Dolores Cannon au discutat puterea cu două tăișuri ale cristalelor din Atlantida. Unii conducători atlantinezi au decis să utilizeze cristalele pe post de arme aproape invincibile, pentru a cuceri cu forța alte țări. Legenda spune că această utilizare abuzivă a puterii cristalelor a dus la distrugerea inimii civilizației din Atlantida.

Acest subiect vine să sprijine dialogurile lui Platon: Timaeos și Critias, ambele scrise în 360 î.Hr, Platon a primit informația cu privire la Atlantida de la Critias cel Tânăr, nepotul unui conducător grec, pe nume Solon, care aflase despre Atlantida în timpul vizitei sale în Egipt, în anul 590 î.Hr. în aceste dialoguri, Platon discută sfârșitul abrupt al civilizației din Atlantida. Indiferent dacă explozia a fost provocată de utilizarea incorectă a cristalelor sau de către un vulcan (conform unor teoreticieni moderni), ce vrem să subliniem acum este legătura pe care Atlantida a avut-o cu impresionanta putere vindecătoare a cristalelor. Doreen a scris despre paturile și templele vindecătoare făcute din cristale, folosite de către atlanți, în cartea

Pag. 11 – 15

Preț
Preț 30.00 RON
Discount
Discount 10 %
Preț final
Preț final 27.00 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-8545-05-9
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 190 + 16 planșe color
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-8545-05-9
Traducerea din limba engleză
Traducerea din limba engleză Roxana Gamarț
Publicat online
2015-01-10
Afișat de
22543 ori
Apreciere
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș