Rețete vegane fără gluten și cu un conținut redus de glucide fermentabile
Potrivite pentru iubitorii de carne, pentru vegetarieni și pentru vegani

Cartea Rețete vegane fără gluten și cu un conținut redus de glucide fermentabile este o colecție de rețete din cele pe care le folosește însăși autoarea Angela Poch.
O alimentație cu un conținut redus de glucide fermentabile este deja dovedită eficientă în cazul sindromului de colon iritabil. Cartea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu această afecțiune. De aceea, este nevoie de o înțelegere a acestui tip de alimentație înainte de a încerca să-l urmezi.
Notă: Cartea are 98% din rețete vegane. Există însă și rețete în care se folosesc ouă. Am inclus, de asemenea, niște sfaturi și o rețetă pentru non-vegetarieni, pentru a-i ajuta pe cei care nu mănâncă doar vegan.
Angela Poch a
descoperit că alimentația pe bază de plante i-a ameliorat sindromul de colon
iritabil, lucru care a determinat-o să devină mai întâi vegetariană, apoi
vegană, acum fiind flexitariană. Cu 13 cărți de rețete publicate, 35 de ani de
experiență în gătit, o diplomă de la Universitatea Top Chef și o diplomă în
nutriție, ea nu doar că știe cum să gătească delicios, dar știe și cum să
mănânci bine pentru a fi sănătos.
Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line și a publicat 5 cărți
despre sănătate din perspectiva alimentației bazate pe plante. Angela este, de
asemenea, consilier și trainer personal specializat în nutriție bazată pe
plante, sănătate și wellness, sănătate spirituală și stil de viață sănătos.